Ben ne yapayım?

Kendine saygısızlık etmesine izin verme, neden mecbur olacak muhtemelen kız genç olunca durmadı birlikte oldu üstüne kaldı. Neden mecbur olsun yani çok saçma. Seni bırakmıyor çünkü karktersiz. O kadar prim veren kdın var şımarmış. Başka liman yelken açın, yazdıklarını o genç kıza yollamakla tehdit edin.

Sana bisey söyleyim benim hikayemin tam tersi şu senin anlattigin. Ben de tanıştım biriyle ortak bi akraba tanıştırdı 9 aya yakın konuştuk adamın konuştuğu biri varmış evlenmiş boşanmış üstelik kadininda bi kızı war.ben bunu ogrenene kadar hiç şüphelerim bi şekilde Rabbim gösterdi bunu bana diğer kadinada ailemin istediği biri ama hiç konusmadik muhabbet im olmadı demiş kadına anlayacağın ona ayrı bana ayrı yalanlar....hiç inanmaaaa. Ben ayrıldım bu adamdan ama hala o kadın hepsini duydu gördüğü halde dewam ediyo böyle bi insanla ve onun bi kız çocuğu var böyle bi adamami guveniyosun. ..

Sana bisey söyleyim benim hikayemin tam tersi şu senin anlattigin. Ben de tanıştım biriyle ortak bi akraba tanıştırdı 9 aya yakın konuştuk adamın konuştuğu biri varmış evlenmiş boşanmış üstelik kadininda bi kızı war.ben bunu ogrenene kadar hiç şüphelerim bi şekilde Rabbim gösterdi bunu bana diğer kadinada ailemin istediği biri ama hiç konusmadik muhabbet im olmadı demiş kadına anlayacağın ona ayrı bana ayrı yalanlar....hiç inanmaaaa. Ben ayrıldım bu adamdan ama hala o kadın hepsini duydu gördüğü halde dewam ediyo böyle bi insanla ve onun bi kız çocuğu var böyle bi adamami guveniyosun. ..
Tam tersiymiş gerçekten.ama o kendi gibi birini buldu o yüzden evlensinler artık ne onu nede yalan sevgisini istemiyorum.
Engeli kaldırmıyorum işyerimi aramasa gene kaldırmazdım ama artık bitti herşey iğteniyorum ondan

Her tarafı idare etmeye çalışıyo. Umarım 2. Evliliğini yapar ömür boyu mutlu olursun. Ailesi seni kurtarıyo oğullarından şükret bence.

Bu nasıl bir kişilik ya.
Evlenmeye mecburum. Nedenmiş o?
kızı hamilemi? bırakmış. tecavüz mü? etmiş.
başka bir kadınlada konuşur. sizde varsınız. Adam 3 kadını birden idare etmeye calışıyor:KK57:

Ve siz hala ne yapayım diyosunuz.
Arada kaynamak yada kaynamamak. tüm mesele bu

Bu nasıl bir kişilik ya.
Evlenmeye mecburum. Nedenmiş o?
kızı hamilemi? bırakmış. tecavüz mü? etmiş.
başka bir kadınlada konuşur. sizde varsınız. Adam 3 kadını birden idare etmeye calışıyor:KK57:

Ve siz hala ne yapayım diyosunuz.
Arada kaynamak yada kaynamamak. tüm mesele bu
Ya bidaha uğraşamazmış iş ciddiye binmiş aileside artık bıltırıyormuş oyüzden evleniyormuş.
Ben ona birkere eğer mecburiyetten devam edersen seni beklerim demiştim şimdi bana sen sözünü tutmuyorsun beni kandırdın diyor ben hem o kızla flört edip evlenmesini hem benimle görüşmesini nasıl yedireyim ki kendime küfürler ediyor bide bana
Engelliyorum yine biyerden mutlaka bana ulaşıyor dengemi bozuyor
Sevfim var hala ama eskisi gibi değil çünkü çok küçüldü gözümde.
Hemde ben başkasının günahına giremem.

Ya bidaha uğraşamazmış iş ciddiye binmiş aileside artık bıltırıyormuş oyüzden evleniyormuş.
Ben ona birkere eğer mecburiyetten devam edersen seni beklerim demiştim şimdi bana sen sözünü tutmuyorsun beni kandırdın diyor ben hem o kızla flört edip evlenmesini hem benimle görüşmesini nasıl yedireyim ki kendime küfürler ediyor bide bana
Kacıncı yüzyıldayız ki. aile zoruyla evlenen erkek kalsın.
Hahahaha kargalara analt inan onlarda cok güler bu laflara.
bu şahıs senide . evlence şahısıda yanında tutarak gel keyfim gel yapıcak.

sevgilim var ayrılamııyorum desene sende. oda durucakmı hala yanında.
kendine yedirebilicekmi? bakalım.
nişanlısına söylemekle tehdit et.hatta söyle.

Uuuu beyimiz yaman "delikanlı" çıktı bak sen bi de azat falan ediyor,söylediği yalanlara da 10 yaşında çocuk inanmaz,erkekler zaten biriyle"aile zoruyla" evlenmezler, hele bu hiç evlenmez, yedekte kaç kişi vardır kim bilir,kimden teklif almış da azat eylemiş seni acaba,böyle biriyle herhangi türden bi ilişkiyi kendine yakıştırıyosan devam ama yakıştırma be kardeşim,kurtuldun işte mis gibi.

ya senin ki nasıl bir sevgi ve mide adam ilk kızı gördü göreli yapmış yaptığını ne haddiine arama diyince seni işten rahatsız etmesi falan ya ben adamı naparım biliyor musun sen .azcık kendine aynada baktığın kendine saygın olsun bu ne genişlik böyle yemin ederim sinir oldum.azcık kenidne değer ver değer bu dünyaya bir kere geliyoruz böyle salakalara taviz vermek için mi geldinn aklını başına al çok rica ediyorum!ölünmüyor erkeksizlikten merak etme .

üzülme üzülme adam olana üzülünür bu evlenince neler yapar sen düşün gerisini Allah aşkına mantıklı düşün ..üzülme bile giyin süslen çık kendini önemse.

merhaba dostlar :KK43: çok moralim bozuk üzgünüm. Geçenlerde konu açmıştım kısaca özetliyim sevdiğim adamın ailedi beni kabul etmiyordu boşanmış olduğum için ve oğullarına kız bulmuşlardı bi tane 18 yaşında.
Sevdiğim adam bana gep senden vazgeçmicrm kimseyi sevemem derken kızı görünce 180 derece bir dönüş yapmıştı ve beni heryerden engellemişti ben o zamanlarda çok acı çekiyordum içim içimi yiyordu ben ona okadar fedakarlıkyapmışlen onun beni böyle engellemesi zoruma gitmişti. Ama engelledi ve acımı içimde yaşıyordum artk evlenecek ve yalancıymış diyordum.engellemesi 3 gün sürdü sonra engeli kaldırdı ve beni özlediğini falan söyledi aradı beni biraz konuştuk ve başka bir kadınla konuştuğunu söyledi hem evleneceği kızla(ki ailesi tarafından mecbur evlendiriliyordu o hiç konuşmayacaktı kızla)hemde başka bir kadınla konuştuğunu söyledi.
Sonra bunun üzerine aynı gün ben onu her yerden engelledim çünkü o an ona verdipim değerin boşa olduğunu anladım çok sevmiştim ben onu.günlerce açmadım engeli 4günsonta falan bi numara aradı beni açtım oydu engeli kaldırmamı istedi yok dedim ısrar etti kaldırdım gel görüşelim konuşalım kıyma bize sensiz hayatımın hiç bir anlamı yokmuş anladım yokluğunda dedi ısrar etti bende gittim yanına konuştu bana gep aynı şeyleri söyledi o sıradada o evleneceği kız sürekli mesaj atıp atıp duruyordu aldım baktım telefonuna bir sürü resim yollamış ve fotoğrafların hepsi öpücüklü fotoğraf dedim bumu aile kıxı bulduğunuz daha görüşmeniz bir hafta oldu nasıl bunları sana yollıyor dedim bilmiyorum dedi ben onu istemiyorum ama mecburum evlenmeye dedi.
Ben görüşmeyi bitirdim ve engelledim onu tekrar ama işyerimi arayıp arayıp durdu tekrar açtım engeli konuştu aynı şeyleri evlenme ozaman diyorum sen bu kızla konuşmasan nerden böyle cesaret bulacak diyoruö madem sevmiyorsun evlenme diyorum. Ben onun sadece sorularına cevap veriyorum diyor ama kız ona bitanemmm diyor ben anlamadım arkadaşlar bu nasıl iş. Şuan gene engelledim okadar yalvarmalarından sonra yanlış yaptığımı düşünmüyorum.bana çok ağladı yalvardı içim acıdı ama affetmicem onu hiç bana hep yalan söyledi.
ve sen bu ınsan için mi perişansın bi kendine gel ya
adam evlencek seni de cebinde tutmak istio
bi kendine gel
zorla evlencekmis de kimse kimseyi zorla evlendiremez bu hikayelere inanmayın ya
tek ıstediği seni de cep de tutmak
açma su engeli felan sil at biraz dirayetli ol

Siz Nasıl öyle saçmasapan bir şey söylediniz ki. Adam evlenirse iş bitmiştir. O saatten sonra evliliğini bozup size gelmesini mi umut edeceksiniz. Bariz ikinci kadın olmayacağınız için öfkeleniyor işte. Rezillik diz boyu. Asla muhattap olmayın. Sizi de aşağı çeker böyleleri. Kendinize saygınız olsun. Adam da karakter problemi olmasa bu kadar yalan atmaz. Saf değilseniz zaten inanmazsınız söylediklerine.

Kacıncı yüzyıldayız ki. aile zoruyla evlenen erkek kalsın.
Hahahaha kargalara analt inan onlarda cok güler bu laflara.
bu şahıs senide . evlence şahısıda yanında tutarak gel keyfim gel yapıcak.

sevgilim var ayrılamııyorum desene sende. oda durucakmı hala yanında.
kendine yedirebilicekmi? bakalım.
nişanlısına söylemekle tehdit et.hatta söyle.
Daha nişanlanmadılar konuşuyolar şuan.ben de söyledim öyle o kıza söylerim diyorum başta kızla konuştuğu ilk zamanlarda öyle söylediğimde engelleyen adam şimdi git söyle diyor ben anlamadım kız ona erkeğim diyormuş buda bikaç sefer kadınım demiş.
Aşağılık bir insan işte nefret ediyorum artık ondan.

Back
X