- 8 Mart 2017
- 195
- 38
- 13
- 27
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
İki haftadır eşimin soğukluğu ve ilgisizliğiyle başım dertteydi. Dün düğün vardı düğnde hiç yanımda oturmadı dansa bile kaldırmadı beni. Önemli olan dans değil de insanların içinde rencide olmam. Hatta amcamın kızı bile ne o küsmüsünüz dedi. Düğünden çıktık eşim kendi arkadaşının düğününe gitti beni götürmedi savunması sanayiden bir sürü erkek olucakmış. Onu da geçtim bana hiç tahammülü yok. Kaynsnamlarla yaşıyorum ve sürekli bunalıyorum bu sebebten ağlıyorum. Ağlamam kusurum oldu her şeyi abartıyomuşum. Her neyse dün arkadaşının düğününe gitti akşam geldiğinde saat on birdi. Ben öğlen ona kızmıştım ve annamlerde kalıcam dedim. Akşam geldi işte annenlerde kal gelmicem ben seni almaya dedi abin bırakıyosa gel dedi ben gitmedim. Salak gibi yalvardım ona hiç bi şey yapmadığım halde özür diledim. Uğraşamam seninle dedi kapattı suratıma. Sonra yazdım ona bir sürü şey görüldü yaptı cevap bile vermedi. Ben ne kadar aptalım. Annemlerde gitme burda kal dedişer. Boşanıyosan da boşan dediler. Ben ne yapmalıyım nasıl davrsnsmakıyım. Kendimi boşlukta hissediyorumç biliyorum çok karışık yazdım