• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapıcam ne olucak şimdi

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
İki haftadır eşimin soğukluğu ve ilgisizliğiyle başım dertteydi. Dün düğün vardı düğnde hiç yanımda oturmadı dansa bile kaldırmadı beni. Önemli olan dans değil de insanların içinde rencide olmam. Hatta amcamın kızı bile ne o küsmüsünüz dedi. Düğünden çıktık eşim kendi arkadaşının düğününe gitti beni götürmedi savunması sanayiden bir sürü erkek olucakmış. Onu da geçtim bana hiç tahammülü yok. Kaynsnamlarla yaşıyorum ve sürekli bunalıyorum bu sebebten ağlıyorum. Ağlamam kusurum oldu her şeyi abartıyomuşum. Her neyse dün arkadaşının düğününe gitti akşam geldiğinde saat on birdi. Ben öğlen ona kızmıştım ve annamlerde kalıcam dedim. Akşam geldi işte annenlerde kal gelmicem ben seni almaya dedi abin bırakıyosa gel dedi ben gitmedim. Salak gibi yalvardım ona hiç bi şey yapmadığım halde özür diledim. Uğraşamam seninle dedi kapattı suratıma. Sonra yazdım ona bir sürü şey görüldü yaptı cevap bile vermedi. Ben ne kadar aptalım. Annemlerde gitme burda kal dedişer. Boşanıyosan da boşan dediler. Ben ne yapmalıyım nasıl davrsnsmakıyım. Kendimi boşlukta hissediyorumç biliyorum çok karışık yazdım

Bosan bence.
Ya bosanmayacaksan bile burnu surtulmus olur. Annenler arkanda ne güzel işte orada kal. Şimdi kendi kendine dönersen bu kız ne yaparsam yapayım birakamaz beni diye düşünecek . Kendini vicdansız birine teslim etmiş olacaksın. Kusura bakma ama esin vicdansız. Vicdanı olan kimse baskaisni bile isteye kırmaz

bu ne ilgisizlik kardeşim ya. Karın be o senin. Eşin. Diğer yarın. Uğraşamıcam seninle ne demek. Bence ailenle herşeyi detaylıca konuş. Kendi hatalarını onunkileri söyle. açık açık konuş. Ailen sana en güzel kararı vermene yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Biraz vakit tanı kendine iyice düşün. Sonrada en son iş eşinle konuşmak bence.

ilk önce birey olun kendinize ait düşünceleriniz kararlarınız paranız hayatınız olsun
kendinize olan saygınızı kazandıktan sonra başkalarının ne düşündüğünü ne hissettiğini bakalım bu kadar önemsiyormusunuz önemsemiyormusunuz

Konularınıza göz gezdirdim,sindirim sorununuz var!,önce yediklerinizi sindireceksiniz;yani daha önce vermiş olduğunuz kararlrınızı sorgulamak yerine kabulleneceksiniz....

İki haftadır eşimin soğukluğu ve ilgisizliğiyle başım dertteydi. Dün düğün vardı düğnde hiç yanımda oturmadı dansa bile kaldırmadı beni. Önemli olan dans değil de insanların içinde rencide olmam. Hatta amcamın kızı bile ne o küsmüsünüz dedi. Düğünden çıktık eşim kendi arkadaşının düğününe gitti beni götürmedi savunması sanayiden bir sürü erkek olucakmış. Onu da geçtim bana hiç tahammülü yok. Kaynsnamlarla yaşıyorum ve sürekli bunalıyorum bu sebebten ağlıyorum. Ağlamam kusurum oldu her şeyi abartıyomuşum. Her neyse dün arkadaşının düğününe gitti akşam geldiğinde saat on birdi. Ben öğlen ona kızmıştım ve annamlerde kalıcam dedim. Akşam geldi işte annenlerde kal gelmicem ben seni almaya dedi abin bırakıyosa gel dedi ben gitmedim. Salak gibi yalvardım ona hiç bi şey yapmadığım halde özür diledim. Uğraşamam seninle dedi kapattı suratıma. Sonra yazdım ona bir sürü şey görüldü yaptı cevap bile vermedi. Ben ne kadar aptalım. Annemlerde gitme burda kal dedişer. Boşanıyosan da boşan dediler. Ben ne yapmalıyım nasıl davrsnsmakıyım. Kendimi boşlukta hissediyorumç biliyorum çok karışık yazdım
Arada bir sıkıntı var eşinizin size niye böyle davrandığını oturup konuşun, küsmekle trip atmakla olmaz, etraflıca konuşun, neden böyle yapıyor, sevgisi mi bitmiş, soğumuş mu başka biri mi var, yoksa bu durumu düzeltelim diyin , caba göstermeli. Zaten bu saydığım durumlarda varsa yapacak şey belli, sizi sevmiyorsa kocam da kocam diye diretmenin anlamı Yok

Şimdi tekrar baktım da canım daha 19 yaşındaymışsın ya, Allah yardımcın olsun, keşke acele etmeseydin evlenmek için..

Kendinizi değersiz hissettiren adamla bir evliliği sürdürmeyin. Mutsuzluğumuz kendimize değer vermemekten geçiyor çoğu zaman.

Aileniz de yanınızda. Kararınızı verin bence de.

gittiğimiz düğünlerde de kocam beni dansa kaldırmaz
kaldırsa bile ben kalkmam

ayrıca iş ortamında erkek ağırlıklı ailece görüşmediğimiz erkek erkege katılacagı düğünlere benı de goturmez

bunu hiç dert etmemiştim ben :D

İyi ama bu arkadaşta kv ve kp ile ömür boyu yaşama sözü verecek koca bir YÜREK(toto)var!
Şimdi ya sözünüzü yeyip ailesini ,birlikte yaşama hevesinizi ve eşinizin gözünde verdiğiniz sözleri tutmamanın cezasını çekeceksiniz ya da deve güdeceksiniz!Sanırım anlatabildim.

Biraz dik durun erkeklere karşı
Sizin ona ihtiyacınız yok
Bazı seyleride zorlamayın artık oluruna bırakın.

BOŞAN..

Seviyorum ayağına kendine böyle bir hayatı ve kocayı reva görüyorsun ya diyecek birşey bulamıyorum

Ya şu erkekleri biraz umursamasanız.
Her konuda bunu okuyorum. Arkasından aradım mesaj çektim onu yaptım özür diledim.
Konuşmayın sizde bakın keyfinize nereye giderse gitsin! Neden msj atıp hala ısrarla konuşmaya çalışıyosunuz! Haklıylen haksız gibi "özür diliyorsunuz" birde
Kal annenlerde arayıp sorup habire msj atma! Ne hali varsa görsün!

Back
X