• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapıcam ?

orkideee90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
63
10
48
İstanbul
Annemi kaybettim. Yarın yedisi için mevlüt okuncak. Kendimi o kadar çaresiz hissedyrımki napcsgımı nilmiyorum. Herşey benim dışımda oluyo sanki ben anlam veremiyorum. Eski konularımı hatırlayanlar olur belki annemin sebebi o oldu bir yıl dayanamafı annecim. Şimdi sizden dua istiyorum Allah rızası için bi dua edin anneme ismi zeliha. Birde bn annem için neler yapsbilirm ne yaparsam snnem ii olur lutfen söleyin

Ne desem bilemedim boğazım düğüm düğüm. Annenin yaşayamadıklarını sen yaşamaya çalış bundan sonra annen için mutlu ol onun için gülümse. Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun anneciğinin. Sana da sabırlar diliyorum.

Allah sabır versin . Mekanı cennet olsun . Anneniz için bol bol yasin okuyun dağıtın

Allah rahmet eylesin zeliha teyzemizee sizlere de sabirlar versin arkadasimm cok zor bi durum cok üzüldüm. Bol bol dua okuyun ruhuna bagislayin. Rabbim kabir genisligi versin :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah rahmet eylesin canım.dua edin bolca.hem siz kendiniz için hemde anneniz için.Allah sabır versin inş

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Bol bol yasin okuyun Allah sabır versin

Başınız sağolsun...Allah rahmet etsin Zeliha Teyzeye
Allah kalanlarınıza sağlık versin
İnşallah mekanı cennet olur...
Sizin yapabileceğiniz en güzel şey onun ruhuna Fatiha Yasin gibi sureler okumak..dua etmek..
Allah sabırlar versin

Allah annenizin mekanını cennet eylesin..

Rasûlüllah (sav) şöyle buyurdu:
"İnsanoğlu öldüğü zaman, bütün amellerinin sevabı da sona erer. Şu üç şey bundan müstesnadır: Sadaka-i câriye, istifade edilen ilim, kendisine dua eden hayırlı evlat."

Siz muhakkak hayatınız boyunca KURAN okuyun çünkü sevap evlat olduğunuz için annenize de gidiyor ve amel defteri kapanmaz.. ve dua etmek.. Annenize yapacağınız manevi anlamda en iyi iyilik bunlar..

Maddi ve manevi anlamda ise anneniz adına mezarlık bölgesinde güzel bir çeşme yaptırın,yada nerede ihtiyaç varsa oraya yaptırın.. susuz herkes annenize dua etsin.. anneniz çok sevinecektir..

Allah rahmet eylesin gunahlari varsa affeylesin insAllah.. su an cok zor senin icin canim ilk 40 gun cok zor hatta ama bu doganin kanunu..40 gun sonra unutacakmiyim deme hayir unutmayacaksin hayatin boyunca unutmayacaksin ama acin hafifleyecek... su anki kadar canin yanmayacak.... Allahim sana sabirlar versin zeliha teyzemizinde kabrini nurlarda dolsursun peygamber efendimiz sav. Komsu eylesin insAllah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah annene zeliha teyzeye rahmet eylesin mekani cennet olur insallah gunahlari varsa Allah'im bagislasin siz sevdiklerine dayanma gucu sabir versin insallah.anenin bu dunyada yapmak isteyip de yapamadigi biseyler varsa yapabilirsin yaptirabilirdin maddi manevi canim.cok zor cok uzuldum...

Back
X