Hepsinden haberi var. Tek erkk ve bizim.aramizi bulmak.istiyo. benim ailesiyle yakinlamsmami iyi olmami istuyo ama imkansızeşinin bunlardan haberi yok mu hala nasıl annem baksn dior ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsinden haberi var. Tek erkk ve bizim.aramizi bulmak.istiyo. benim ailesiyle yakinlamsmami iyi olmami istuyo ama imkansızeşinin bunlardan haberi yok mu hala nasıl annem baksn dior ?
bu durumda evet imkansız gibi ama evladn için 15 gün idare edilecek gibide mi değil kv pki kendi annen baksa _?Hepsinden haberi var. Tek erkk ve bizim.aramizi bulmak.istiyo. benim ailesiyle yakinlamsmami iyi olmami istuyo ama imkansız
Küçük kiz kardesim var,babamda calsiyo. Dahasi simdi esime desem ki senin annen dursun benim annem.gelsin desem ya kavga eder ya da gelse bile bana zehir eder. Anneme rezil olurum.bu durumda evet imkansız gibi ama evladn için 15 gün idare edilecek gibide mi değil kv pki kendi annen baksa _?
anladm.. o zamna annenizi hiç bulaştırmayın dediğiniz gibi anneniz arada rezil olacak b u seferde peki 15 gün kendi idare etme imkanınız yok ise mecbur katlanacaksnz kv ama yapacak birşey yok gibi gözüküyor su durumda yine mesafeli olursunuz.. eşinizede bi güzel anlatn durumu.. sizde nfazla birşey beklemesn arayı buluyum derken dahada uzaklaştırıyor sizi haberi yokKüçük kiz kardesim var,babamda calsiyo. Dahasi simdi esime desem ki senin annen dursun benim annem.gelsin desem ya kavga eder ya da gelse bile bana zehir eder. Anneme rezil olurum.
Kendime fazla mesai yazdirip eve gev gelerek durumu dengelicem. Ama bu kezde kızımı cok ozlerimanladm.. o zamna annenizi hiç bulaştırmayın dediğiniz gibi anneniz arada rezil olacak b u seferde peki 15 gün kendi idare etme imkanınız yok ise mecbur katlanacaksnz kv ama yapacak birşey yok gibi gözüküyor su durumda yine mesafeli olursunuz.. eşinizede bi güzel anlatn durumu.. sizde nfazla birşey beklemesn arayı buluyum derken dahada uzaklaştırıyor sizi haberi yok
allah cahilden korusun kara cahilllllll15 gün kalacak ama, kadin kendini o kadar hakli görüyor ki. Eşime bosanin bu kadin seni.yok sayip baska yerde dogum yapti dedi :))
Cahillik de hat safhada. Neler neler yasadim bi bilseniz. Esim farkli memleketten forum sitesinden dugunde sacimi yaomak icin kuaför arastrfm. Ne gerek var deyip mahalle arasinda fön ü zor ceken bi yere gitmeyo teklif etti. Neler cektimallah cahilden korusun kara cahilllllll
böyle insanların cocuklarıyla evleniyoruz işte allah bizede akıl versin:))Cahillik de hat safhada. Neler neler yasadim bi bilseniz. Esim farkli memleketten forum sitesinden dugunde sacimi yaomak icin kuaför arastrfm. Ne gerek var deyip mahalle arasinda fön ü zor ceken bi yere gitmeyo teklif etti. Neler cektim
Şimdiden kendini böyle germe. Geldiğinde saygılı davran ama öyle göster ki kendini sana hukmedemeyecegini anlasin. Mesela söylediği şey sana tersse "sizde yıllarca ev yönetmişsiniz, kendinizce doğru yöntemi bulmussunuzdur ama bizim ev düzenimizde bu daha uygun oldu ve değiştirmeyi düşünmüyoruz" gibi sözlerle o evin hanımının kendin olduğunu hissettirebilirsin.Bundan eminim. Ben anti depresan mi kullansam. Nasl sakin kalcam. Nasil.suscam gormezden gelcem
Ben bunu söylüyorum ama esim annesj icin hemen bu gibi seylerde ödün veriyo. Benim evimim düzenini bile kullandıŞimdiden kendini böyle germe. Geldiğinde saygılı davran ama öyle göster ki kendini sana hukmedemeyecegini anlasin. Mesela söylediği şey sana tersse "sizde yıllarca ev yönetmişsiniz, kendinizce doğru yöntemi bulmussunuzdur ama bizim ev düzenimizde bu daha uygun oldu ve değiştirmeyi düşünmüyoruz" gibi sözlerle o evin hanımının kendin olduğunu hissettirebilirsin.
VallaYerinde olsama yer icerdim oylede birakirdim kv temizlesin.yapmiyorsa da sen anneni neden cairdin de esine.
böyle insanların cocuklarıyla evleniyoruz işte allah bizede akıl versin:))
bende cahilll bir kv sahibim ama eşim harika bir kişilik bu kadın nasıl dogurdu büyüttü hayret
Oyle olursan daha kiymetli degerli olursun merak etme canim onlar o dildennanliyorlar kv delere Hucum:)))VallaOnu.yapsam ortalik karisir. Ben saygisiz pis gelin olurum, hemen ogluna fittrr
O zaman ben olsam eşime "senin amacın ne? Tiyatro izlemek istiyorsan doğrusunu yapıyorsun. Yok aranızda orta yolu bulmaya çalışıyorum dersen o zaman musade et annen bizim de bir düzenimiz olduğunu anlasın. Dünyadaki tüm evler onun kafasındaki gibi olamaz. Sen bu fikri ona verdikçe o bizim düzenimizi hiç anlamayacak. Ben hiçbir zaman kızı olamayacağım hep gelin, el kızı olarak kalacağım sen de küçük oğlan çocuğu olarak kalacaksın. Senin kollamadigina annen hiç saygı göstermez. Çabaladığını görüyorum ama itaat altında değil mantığınla yap bunu" derdim.Ben bunu söylüyorum ama esim annesj icin hemen bu gibi seylerde ödün veriyo. Benim evimim düzenini bile kullandı
Tamam denicemOyle olursan daha kiymetli degerli olursun merak etme canim onlar o dildennanliyorlar kv delere Hucum:)))
9 ayda gelmemiş insan hıc gelmesınBen 2.5 yıllık evliyim, kayinvalidm beni basta istememis. Kendi bulmak istemis ogluna ama.oğlu diretmis iste. Keske diretmeseymis
Neyse 9 aylik bi kizim var. Ben doguma onlarda yaomadim annemin evinde yapmadim diye doguma gelmediler.torunlarını gormediler.
Ben calisiyorum kizimin bakicisi 10 gun sonra izne ayriliyo esim gelsin annem baksin.dedi. hem kızımı cok merak ediyolar gelmek istiyorlar dedi.
Ortalik kötü olmasin diye gelsin dedim ama icime sinmiyor, kavga olacak laf sokacak diye korkuyorum. Isin en kötüsü esim annesinn tarafini tutuyo. Ne yapacam
Gelsin...hoş geldin de....fazlada sohbet etmeyin ....yüz vermeyin...Bencede ama iste esimin anasi gelmesin desem kavga edecek
Allah beni ona muhtac etmesin diye dua ediyorum o kadr ki nefret ediyorum9 ayda gelmemiş insan hıc gelmesın
gercekten torunu merak etseler gelırler
ınsan nasıl dayanır
ama eşinize birsey demeyın bırakın gelsınler
baska carenız yok
izin süresince baksın gıtsın snr
ya da annenızı cagırın o gelsın baksın
kv ye gerek kalmaz