• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapsam :(

Tabi ki her kadın kendi annesinin yanında daha rahat eder. O konuda boş yere inat yapmışlar. Ama madem gelip çocuğa bakmak istiyormuş belki her şey düzelir
Ben evimi karıştırmak icin geliyo diye düşünüyorum umarim akillanir ama iste. Insan kotuluk görmeye alisinca iyilik insanlik ne unutuyor

bır kere sezeryan yada normal kendı bulundugunuz yerde yapacaktınız dogumu ve gerekırse annenız gelıp yanınızda kalacaktı, ikincisi bu kadar zaman torununu merak etmemıs gormeye bıle tenezzul etmemıs bırının cocuguma bakmasına musade etmezdım izin ya da rapor alır kendım bakardım...
Pardon da neden annesine gitmiyor doguma. Bunda ne sakinca var? Insanlarin mecburiyetleri olabilir. Herkes kendi duzeninde dogum yapmak ister. Oradan oraya tasinmak istemez yeni dogmus bebegi ile.

Hepsini okuyamadim. Anladigim su; iki ailedende uzaksiniz. Siz kendi ailenizde kaldiniz ve esinizin ailesinin yanina hic gitmediniz. Tunceliden ankaraya gidip kaliniyorsa, kayinvalidenizde de bir sure kalip gonul yapabilirdiniz. Karsiliginda kotuluk gostereceklerini sanmiyorum. Onlarda aylarca torun bekledi nihayetinde.

Ben olsam sizin yerinizde farkli bir ilde yasiyorsam, kesin donusum yoksa gidecegim ile, yasadigim yerde dogum yapar hic polemige mahal vermezdim. Baska sartlar var mi dogumda bilmiyorum. Anladigim kadariyla soyouyorum ve bu sartta kayinvalidenizinde haklilik oayi var.

Bu kadar zaman sonra gelen kadina iyi davranin bence. Kendisi kaybrtti. Torununu goremedi. Siz size duseni yapin. Misafirlerinizi guleryuzle karsilayin.

Yaranamayan orda da dogum yapsan yaranamazdın onun aklı hala eski davalarda takılı kalmış bence.Ben ilk dogumu kaynanama gittim bakmadılar bile bana ikincide annemlerdeydim.İki çocugumda da uzak kaldılar gelmediler gitmediler ihityacın varmı demediler.Mesafeliyim eşime de açıkca söylüyorum annen bana annelik yapmadı ki ben onu annem gibi göremiyorum diyorum.Yanınıza gelecekse de duymayın söyledikleriniz başta da mesafeli davranın ama mesafeyi surat asma babında algılamayın lütfen ben surat asmam samimi de konusmam

Hepsini okuyamadim. Anladigim su; iki ailedende uzaksiniz. Siz kendi ailenizde kaldiniz ve esinizin ailesinin yanina hic gitmediniz. Tunceliden ankaraya gidip kaliniyorsa, kayinvalidenizde de bir sure kalip gonul yapabilirdiniz. Karsiliginda kotuluk gostereceklerini sanmiyorum. Onlarda aylarca torun bekledi nihayetinde.

Ben olsam sizin yerinizde farkli bir ilde yasiyorsam, kesin donusum yoksa gidecegim ile, yasadigim yerde dogum yapar hic polemige mahal vermezdim. Baska sartlar var mi dogumda bilmiyorum. Anladigim kadariyla soyouyorum ve bu sartta kayinvalidenizinde haklilik oayi var.

Bu kadar zaman sonra gelen kadina iyi davranin bence. Kendisi kaybrtti. Torununu goremedi. Siz size duseni yapin. Misafirlerinizi guleryuzle karsilayin.
Kaynanamin amaci pislikk. Kizi benden 4 ay önce dogum yapti kaynanasinada anneside ayni yerde olmaaina ragmen annesnn taninda kaldi.
Bende evimde yapacaktım ama esim ailem arasinda gerginlik var. Sebebi esimin ailesine karsi beni savunup kollayip korumamasi. Ailem de esime tepkili o nedenle annem buraya gelmk istemedi. Gelse de sayili gün kalacakti. Ayrica Tuncelide dogum yapmak istemedim. Her anlamda iyi degildi.
Ya bi de ne olursa olsun. Kaynanam bana torununa cok da merakki degil ama nifak sokup ortalik karisrrmak

Yaranamayan orda da dogum yapsan yaranamazdın onun aklı hala eski davalarda takılı kalmış bence.Ben ilk dogumu kaynanama gittim bakmadılar bile bana ikincide annemlerdeydim.İki çocugumda da uzak kaldılar gelmediler gitmediler ihityacın varmı demediler.Mesafeliyim eşime de açıkca söylüyorum annen bana annelik yapmadı ki ben onu annem gibi göremiyorum diyorum.Yanınıza gelecekse de duymayın söyledikleriniz başta da mesafeli davranın ama mesafeyi surat asma babında algılamayın lütfen ben surat asmam samimi de konusmam
Ya bn yapamiyorum. Yüzüm asiliveriyo. Esimde hemen basliyo. Bu kez elimden geleni yapicam

Kaynanamin amaci pislikk. Kizi benden 4 ay önce dogum yapti kaynanasinada anneside ayni yerde olmaaina ragmen annesnn taninda kaldi.
Bende evimde yapacaktım ama esim ailem arasinda gerginlik var. Sebebi esimin ailesine karsi beni savunup kollayip korumamasi. Ailem de esime tepkili o nedenle annem buraya gelmk istemedi. Gelse de sayili gün kalacakti. Ayrica Tuncelide dogum yapmak istemedim. Her anlamda iyi degildi.
Ya bi de ne olursa olsun. Kaynanam bana torununa cok da merakki degil ama nifak sokup ortalik karisrrmak
O zaman kayinvalideniz hep banacilardan. Kizi da gelini de oraya gitsin, o yardimci olmasada olur. Yeterki gelini geldi desinler. Dedigim gibi kendisine etmis. Torununu goremedi. Esinizde her seyin farkinda. Siz sabirli olun. Gelsinler 15 gun dursunlar gitsinler. Esinizin kotu diyecegi taraf siz olmayin.

Biraz idare etsen olmaz mı ? biliyorum zor ama eşinizin gözünde sizi yüceltir bu durum.

Bu konularda her zaman olumlu yönde yorum yapmaya çalışırım ama bu kadın tam bir deli, ne demek orada Doğum yaptınız diye küsmek , ayrıca arayıp ayrılın demek ne demek ne manyak insanlar var.
Siz kendi huzurunuz için en iyisi duymazdan görmezden gelin, saygıyı koruyun, çünkü en küçük lafınızda bu kadın daha da ortalığı alevlendirir. Siz ona uymayın sabır çekin, kötülüğünü de böylece oğlu daha iyi görür böylece.

Sende izne ayril cocuguna kendin bakarsan onlarda kalmak zorunda kalmaz

Back
X