- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
Ben kızımı zor büyüttüm sonra ise girdim de kızıma kıyafet ve oyuncak alır olduk.Cocugu aldirmayi dusunene kadar esinle konus canim allah allah. Onun borsada para kaybetme ihtimali olacak diye bilerek kaldiginiz hamilelikten mi vazgececeksiniz? Patronlarinizi da esinizi de taniyorsunuz gorunuse gore. Buyuk cocugunuz icinde durumu anlatirdiniz kucuk degil anlayacak yasta. Biraz daha beklememiz lazim diyebilirdiniz. Millet bir cocugu olmasi icin her seylerinden vazgeciyor. Kazara, tecavuz veya evlenmeden basiniza gelen bir hamilelikte degil. Esinle konus, gerekirse cocugunun odev saatleri disinda lamba bile acma evde tasarruf yap. Zor degil tasarruf ile kazanc yapmakz
Şimdi böyle tepetaklak olmak beni yıktı
Yine başa dönemi bu ay kızıma bez nasıl aliraz diye düşünmek ne pişirsem diye düşünmek.cok zor çalışmamak eşimin eline bakmak.bebegim olursa bakacak kimsem yok çalışmam tekrar.kendime yıllardır kıyafet almadım.ben ne yaptım ben ne salağım ölmek istiyorum.kendimide kızımıza esimide doğacak bebeğinize ateşe attım çok zor durumdayim