- 1 Temmuz 2020
- 26
- 43
- 3
- Konu Sahibi mandalinalastik
-
Salakmıs. Üzülmeye değmez. Ama işte iyi birisi girse hayatınıza hemen acaba buda mi salak endişesi basacak içinizi. Size bunu öğretmiş maalesef.merhabalar. sizlerden akılcı fikirler almak için buradayım. 2 ay önce ortak arkadaş aracılığı ile bir beyle tanıştım. yirmili yaşların ortasındayız ikimiz de. ilk 1 ay mükemmel geçti yani flört, iltifatlar vs. 1 ayın sonunda da kendi teklifi ile sevgili olduk. o gün de bir sürü şey söyledi şöyle seviyorum seni, böyle güzelsin vs vs. bu kişinin önceden hiç sevgilisi olmamış biraz heyecanlı ve utangaçtı. sevgili olduğumuzun ertesi günü bana çok hızlı gittiğimizi, kendisinin alışık olmadığını biraz yavaş gitmemiz gerektiğini söyledi. benim açımdan bir sıkıntı yoktu sen nasıl istersen dedim. aslında konu burada patladı. normalde günün büyük kısmında konuşurken sadece birkaç saat konuşmaya gece 3-4te yatan kişi işim yoğun diyerek akşam 11de yatmaya başladı. başka biri fikri hiç aklımda olmadı çünkü son görülmesi vs hep bana yazdığı saatlerdi. heyecanlı heyecanlı anlattığım şeylere sadece anladım der oldu. o hevesli adam gitti yerine buz gibi biri geldi. birkaç kez ifade ettim ama hep alışacağını söyledi. ayrıca ben aramızda gizli saklı bir şey olmasın diye abimler ile annemizin bir olmadığını ama asla üveylik gibi bir şey hissetmediğimizi ona söyledim. bundan sonra da açıkçası tavrı değişti. 2 gün önce de ara vermek istedi. bende bitecekse o an bitmesini söyledim. yok dedi işte kafamı toparlıcam falan. 2 gün boyunca asla girmedi whatsappa ben de hiçbir şey yazmadım. bugün ilişkiyi bitirmek istediğini, kalbinin böyle daha rahat olacağını beni sevmediğini, ısınamadığını, içine sinmediğimi ve hakkımı helal etmemi istedi. bende helal etmediğimi bana yazmamasını söyledim. bunu söyleyince bir garip oldu işte bu benim en hassas noktam, hakkını helal et, merhametsizleşme neler neler. bende 2 ay boyunca beni kandırırken hakkımı yemedin sanki dedim bayağı çirkinleşti kendisi. en son başımdan atmak için iyi helal ediyorum benden uzak dur dedim. kendisi engellemiş her yerden. sanırım üzülmedim ama bir an ne oluyoruz ya dedim ne yaşadım yani. gururum aşırı incindi. madem sevmiyordun ne diye o sözleri sarfettin bir sürü güzel şey söyledin zamanında. ve ailemle ilgili en hassas olduğum noktadan dolayı bunları söylemiş olma ihtimali benim içimi yedi bitirdi. aslında çözüm değil ama rahatlatıcı şeyler duymak istiyorum sizlerden
Aile ile alakasi yok en başindan bunu söyleyeyim. Senle ilgisi yok onun duygularindan kaynaklaniyor bu karari. Açikca söylemis içim isinmadi sevemedim diye. 2 ay çok uzun bir sure de degil salin gitsin.merhabalar. sizlerden akılcı fikirler almak için buradayım. 2 ay önce ortak arkadaş aracılığı ile bir beyle tanıştım. yirmili yaşların ortasındayız ikimiz de. ilk 1 ay mükemmel geçti yani flört, iltifatlar vs. 1 ayın sonunda da kendi teklifi ile sevgili olduk. o gün de bir sürü şey söyledi şöyle seviyorum seni, böyle güzelsin vs vs. bu kişinin önceden hiç sevgilisi olmamış biraz heyecanlı ve utangaçtı. sevgili olduğumuzun ertesi günü bana çok hızlı gittiğimizi, kendisinin alışık olmadığını biraz yavaş gitmemiz gerektiğini söyledi. benim açımdan bir sıkıntı yoktu sen nasıl istersen dedim. aslında konu burada patladı. normalde günün büyük kısmında konuşurken sadece birkaç saat konuşmaya gece 3-4te yatan kişi işim yoğun diyerek akşam 11de yatmaya başladı. başka biri fikri hiç aklımda olmadı çünkü son görülmesi vs hep bana yazdığı saatlerdi. heyecanlı heyecanlı anlattığım şeylere sadece anladım der oldu. o hevesli adam gitti yerine buz gibi biri geldi. birkaç kez ifade ettim ama hep alışacağını söyledi. ayrıca ben aramızda gizli saklı bir şey olmasın diye abimler ile annemizin bir olmadığını ama asla üveylik gibi bir şey hissetmediğimizi ona söyledim. bundan sonra da açıkçası tavrı değişti. 2 gün önce de ara vermek istedi. bende bitecekse o an bitmesini söyledim. yok dedi işte kafamı toparlıcam falan. 2 gün boyunca asla girmedi whatsappa ben de hiçbir şey yazmadım. bugün ilişkiyi bitirmek istediğini, kalbinin böyle daha rahat olacağını beni sevmediğini, ısınamadığını, içine sinmediğimi ve hakkımı helal etmemi istedi. bende helal etmediğimi bana yazmamasını söyledim. bunu söyleyince bir garip oldu işte bu benim en hassas noktam, hakkını helal et, merhametsizleşme neler neler. bende 2 ay boyunca beni kandırırken hakkımı yemedin sanki dedim bayağı çirkinleşti kendisi. en son başımdan atmak için iyi helal ediyorum benden uzak dur dedim. kendisi engellemiş her yerden. sanırım üzülmedim ama bir an ne oluyoruz ya dedim ne yaşadım yani. gururum aşırı incindi. madem sevmiyordun ne diye o sözleri sarfettin bir sürü güzel şey söyledin zamanında. ve ailemle ilgili en hassas olduğum noktadan dolayı bunları söylemiş olma ihtimali benim içimi yedi bitirdi. aslında çözüm değil ama rahatlatıcı şeyler duymak istiyorum sizlerden
Bu gizli kalsa ne olur kalmasa ne olurayrıca ben aramızda gizli saklı bir şey olmasın diye abimler ile annemizin bir olmadığını ama asla üveylik gibi bir şey hissetmediğimizi ona söyledim.
aslında kendim açıklama olarak değil de ileride başkasından öğrensin istemedim benden duysun diye. yoksa zaten ayıp bir şey değilBu gizli kalsa ne olur kalmasa ne olur
Ayıp ya da önem arz eden bir konu değil.
Sizin bunu adama açıklama gereği duymanızda garip, bunu öğrenince davranışları değişen adamda garip.
Dengesiz yeni birisini bulmuş kesinmerhabalar. sizlerden akılcı fikirler almak için buradayım. 2 ay önce ortak arkadaş aracılığı ile bir beyle tanıştım. yirmili yaşların ortasındayız ikimiz de. ilk 1 ay mükemmel geçti yani flört, iltifatlar vs. 1 ayın sonunda da kendi teklifi ile sevgili olduk. o gün de bir sürü şey söyledi şöyle seviyorum seni, böyle güzelsin vs vs. bu kişinin önceden hiç sevgilisi olmamış biraz heyecanlı ve utangaçtı. sevgili olduğumuzun ertesi günü bana çok hızlı gittiğimizi, kendisinin alışık olmadığını biraz yavaş gitmemiz gerektiğini söyledi. benim açımdan bir sıkıntı yoktu sen nasıl istersen dedim. aslında konu burada patladı. normalde günün büyük kısmında konuşurken sadece birkaç saat konuşmaya gece 3-4te yatan kişi işim yoğun diyerek akşam 11de yatmaya başladı. başka biri fikri hiç aklımda olmadı çünkü son görülmesi vs hep bana yazdığı saatlerdi. heyecanlı heyecanlı anlattığım şeylere sadece anladım der oldu. o hevesli adam gitti yerine buz gibi biri geldi. birkaç kez ifade ettim ama hep alışacağını söyledi. ayrıca ben aramızda gizli saklı bir şey olmasın diye abimler ile annemizin bir olmadığını ama asla üveylik gibi bir şey hissetmediğimizi ona söyledim. bundan sonra da açıkçası tavrı değişti. 2 gün önce de ara vermek istedi. bende bitecekse o an bitmesini söyledim. yok dedi işte kafamı toparlıcam falan. 2 gün boyunca asla girmedi whatsappa ben de hiçbir şey yazmadım. bugün ilişkiyi bitirmek istediğini, kalbinin böyle daha rahat olacağını beni sevmediğini, ısınamadığını, içine sinmediğimi ve hakkımı helal etmemi istedi. bende helal etmediğimi bana yazmamasını söyledim. bunu söyleyince bir garip oldu işte bu benim en hassas noktam, hakkını helal et, merhametsizleşme neler neler. bende 2 ay boyunca beni kandırırken hakkımı yemedin sanki dedim bayağı çirkinleşti kendisi. en son başımdan atmak için iyi helal ediyorum benden uzak dur dedim. kendisi engellemiş her yerden. sanırım üzülmedim ama bir an ne oluyoruz ya dedim ne yaşadım yani. gururum aşırı incindi. madem sevmiyordun ne diye o sözleri sarfettin bir sürü güzel şey söyledin zamanında. ve ailemle ilgili en hassas olduğum noktadan dolayı bunları söylemiş olma ihtimali benim içimi yedi bitirdi. aslında çözüm değil ama rahatlatıcı şeyler duymak istiyorum sizlerden
Daha uzun sürmeden bitmiş kurtulmuşsunmerhabalar. sizlerden akılcı fikirler almak için buradayım. 2 ay önce ortak arkadaş aracılığı ile bir beyle tanıştım. yirmili yaşların ortasındayız ikimiz de. ilk 1 ay mükemmel geçti yani flört, iltifatlar vs. 1 ayın sonunda da kendi teklifi ile sevgili olduk. o gün de bir sürü şey söyledi şöyle seviyorum seni, böyle güzelsin vs vs. bu kişinin önceden hiç sevgilisi olmamış biraz heyecanlı ve utangaçtı. sevgili olduğumuzun ertesi günü bana çok hızlı gittiğimizi, kendisinin alışık olmadığını biraz yavaş gitmemiz gerektiğini söyledi. benim açımdan bir sıkıntı yoktu sen nasıl istersen dedim. aslında konu burada patladı. normalde günün büyük kısmında konuşurken sadece birkaç saat konuşmaya gece 3-4te yatan kişi işim yoğun diyerek akşam 11de yatmaya başladı. başka biri fikri hiç aklımda olmadı çünkü son görülmesi vs hep bana yazdığı saatlerdi. heyecanlı heyecanlı anlattığım şeylere sadece anladım der oldu. o hevesli adam gitti yerine buz gibi biri geldi. birkaç kez ifade ettim ama hep alışacağını söyledi. ayrıca ben aramızda gizli saklı bir şey olmasın diye abimler ile annemizin bir olmadığını ama asla üveylik gibi bir şey hissetmediğimizi ona söyledim. bundan sonra da açıkçası tavrı değişti. 2 gün önce de ara vermek istedi. bende bitecekse o an bitmesini söyledim. yok dedi işte kafamı toparlıcam falan. 2 gün boyunca asla girmedi whatsappa ben de hiçbir şey yazmadım. bugün ilişkiyi bitirmek istediğini, kalbinin böyle daha rahat olacağını beni sevmediğini, ısınamadığını, içine sinmediğimi ve hakkımı helal etmemi istedi. bende helal etmediğimi bana yazmamasını söyledim. bunu söyleyince bir garip oldu işte bu benim en hassas noktam, hakkını helal et, merhametsizleşme neler neler. bende 2 ay boyunca beni kandırırken hakkımı yemedin sanki dedim bayağı çirkinleşti kendisi. en son başımdan atmak için iyi helal ediyorum benden uzak dur dedim. kendisi engellemiş her yerden. sanırım üzülmedim ama bir an ne oluyoruz ya dedim ne yaşadım yani. gururum aşırı incindi. madem sevmiyordun ne diye o sözleri sarfettin bir sürü güzel şey söyledin zamanında. ve ailemle ilgili en hassas olduğum noktadan dolayı bunları söylemiş olma ihtimali benim içimi yedi bitirdi. aslında çözüm değil ama rahatlatıcı şeyler duymak istiyorum sizlerden
aslında kendim açıklama olarak değil de ileride başkasından öğrensin istemedim benden duysun diye. yoksa zaten ayıp bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?