ben ne yaşadım?

mandalinalastik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
26
43
3
merhabalar. sizlerden akılcı fikirler almak için buradayım. 2 ay önce ortak arkadaş aracılığı ile bir beyle tanıştım. yirmili yaşların ortasındayız ikimiz de. ilk 1 ay mükemmel geçti yani flört, iltifatlar vs. 1 ayın sonunda da kendi teklifi ile sevgili olduk. o gün de bir sürü şey söyledi şöyle seviyorum seni, böyle güzelsin vs vs. bu kişinin önceden hiç sevgilisi olmamış biraz heyecanlı ve utangaçtı. sevgili olduğumuzun ertesi günü bana çok hızlı gittiğimizi, kendisinin alışık olmadığını biraz yavaş gitmemiz gerektiğini söyledi. benim açımdan bir sıkıntı yoktu sen nasıl istersen dedim. aslında konu burada patladı. normalde günün büyük kısmında konuşurken sadece birkaç saat konuşmaya gece 3-4te yatan kişi işim yoğun diyerek akşam 11de yatmaya başladı. başka biri fikri hiç aklımda olmadı çünkü son görülmesi vs hep bana yazdığı saatlerdi. heyecanlı heyecanlı anlattığım şeylere sadece anladım der oldu. o hevesli adam gitti yerine buz gibi biri geldi. birkaç kez ifade ettim ama hep alışacağını söyledi. ayrıca ben aramızda gizli saklı bir şey olmasın diye abimler ile annemizin bir olmadığını ama asla üveylik gibi bir şey hissetmediğimizi ona söyledim. bundan sonra da açıkçası tavrı değişti. 2 gün önce de ara vermek istedi. bende bitecekse o an bitmesini söyledim. yok dedi işte kafamı toparlıcam falan. 2 gün boyunca asla girmedi whatsappa ben de hiçbir şey yazmadım. bugün ilişkiyi bitirmek istediğini, kalbinin böyle daha rahat olacağını beni sevmediğini, ısınamadığını, içine sinmediğimi ve hakkımı helal etmemi istedi. bende helal etmediğimi bana yazmamasını söyledim. bunu söyleyince bir garip oldu işte bu benim en hassas noktam, hakkını helal et, merhametsizleşme neler neler. bende 2 ay boyunca beni kandırırken hakkımı yemedin sanki dedim bayağı çirkinleşti kendisi. en son başımdan atmak için iyi helal ediyorum benden uzak dur dedim. kendisi engellemiş her yerden. sanırım üzülmedim ama bir an ne oluyoruz ya dedim ne yaşadım yani. gururum aşırı incindi. madem sevmiyordun ne diye o sözleri sarfettin bir sürü güzel şey söyledin zamanında. ve ailemle ilgili en hassas olduğum noktadan dolayı bunları söylemiş olma ihtimali benim içimi yedi bitirdi. aslında çözüm değil ama rahatlatıcı şeyler duymak istiyorum sizlerden :(

merhabalar. sizlerden akılcı fikirler almak için buradayım. 2 ay önce ortak arkadaş aracılığı ile bir beyle tanıştım. yirmili yaşların ortasındayız ikimiz de. ilk 1 ay mükemmel geçti yani flört, iltifatlar vs. 1 ayın sonunda da kendi teklifi ile sevgili olduk. o gün de bir sürü şey söyledi şöyle seviyorum seni, böyle güzelsin vs vs. bu kişinin önceden hiç sevgilisi olmamış biraz heyecanlı ve utangaçtı. sevgili olduğumuzun ertesi günü bana çok hızlı gittiğimizi, kendisinin alışık olmadığını biraz yavaş gitmemiz gerektiğini söyledi. benim açımdan bir sıkıntı yoktu sen nasıl istersen dedim. aslında konu burada patladı. normalde günün büyük kısmında konuşurken sadece birkaç saat konuşmaya gece 3-4te yatan kişi işim yoğun diyerek akşam 11de yatmaya başladı. başka biri fikri hiç aklımda olmadı çünkü son görülmesi vs hep bana yazdığı saatlerdi. heyecanlı heyecanlı anlattığım şeylere sadece anladım der oldu. o hevesli adam gitti yerine buz gibi biri geldi. birkaç kez ifade ettim ama hep alışacağını söyledi. ayrıca ben aramızda gizli saklı bir şey olmasın diye abimler ile annemizin bir olmadığını ama asla üveylik gibi bir şey hissetmediğimizi ona söyledim. bundan sonra da açıkçası tavrı değişti. 2 gün önce de ara vermek istedi. bende bitecekse o an bitmesini söyledim. yok dedi işte kafamı toparlıcam falan. 2 gün boyunca asla girmedi whatsappa ben de hiçbir şey yazmadım. bugün ilişkiyi bitirmek istediğini, kalbinin böyle daha rahat olacağını beni sevmediğini, ısınamadığını, içine sinmediğimi ve hakkımı helal etmemi istedi. bende helal etmediğimi bana yazmamasını söyledim. bunu söyleyince bir garip oldu işte bu benim en hassas noktam, hakkını helal et, merhametsizleşme neler neler. bende 2 ay boyunca beni kandırırken hakkımı yemedin sanki dedim bayağı çirkinleşti kendisi. en son başımdan atmak için iyi helal ediyorum benden uzak dur dedim. kendisi engellemiş her yerden. sanırım üzülmedim ama bir an ne oluyoruz ya dedim ne yaşadım yani. gururum aşırı incindi. madem sevmiyordun ne diye o sözleri sarfettin bir sürü güzel şey söyledin zamanında. ve ailemle ilgili en hassas olduğum noktadan dolayı bunları söylemiş olma ihtimali benim içimi yedi bitirdi. aslında çözüm değil ama rahatlatıcı şeyler duymak istiyorum sizlerden :KK43:
Salakmıs. Üzülmeye değmez. Ama işte iyi birisi girse hayatınıza hemen acaba buda mi salak endişesi basacak içinizi. Size bunu öğretmiş maalesef.

merhabalar. sizlerden akılcı fikirler almak için buradayım. 2 ay önce ortak arkadaş aracılığı ile bir beyle tanıştım. yirmili yaşların ortasındayız ikimiz de. ilk 1 ay mükemmel geçti yani flört, iltifatlar vs. 1 ayın sonunda da kendi teklifi ile sevgili olduk. o gün de bir sürü şey söyledi şöyle seviyorum seni, böyle güzelsin vs vs. bu kişinin önceden hiç sevgilisi olmamış biraz heyecanlı ve utangaçtı. sevgili olduğumuzun ertesi günü bana çok hızlı gittiğimizi, kendisinin alışık olmadığını biraz yavaş gitmemiz gerektiğini söyledi. benim açımdan bir sıkıntı yoktu sen nasıl istersen dedim. aslında konu burada patladı. normalde günün büyük kısmında konuşurken sadece birkaç saat konuşmaya gece 3-4te yatan kişi işim yoğun diyerek akşam 11de yatmaya başladı. başka biri fikri hiç aklımda olmadı çünkü son görülmesi vs hep bana yazdığı saatlerdi. heyecanlı heyecanlı anlattığım şeylere sadece anladım der oldu. o hevesli adam gitti yerine buz gibi biri geldi. birkaç kez ifade ettim ama hep alışacağını söyledi. ayrıca ben aramızda gizli saklı bir şey olmasın diye abimler ile annemizin bir olmadığını ama asla üveylik gibi bir şey hissetmediğimizi ona söyledim. bundan sonra da açıkçası tavrı değişti. 2 gün önce de ara vermek istedi. bende bitecekse o an bitmesini söyledim. yok dedi işte kafamı toparlıcam falan. 2 gün boyunca asla girmedi whatsappa ben de hiçbir şey yazmadım. bugün ilişkiyi bitirmek istediğini, kalbinin böyle daha rahat olacağını beni sevmediğini, ısınamadığını, içine sinmediğimi ve hakkımı helal etmemi istedi. bende helal etmediğimi bana yazmamasını söyledim. bunu söyleyince bir garip oldu işte bu benim en hassas noktam, hakkını helal et, merhametsizleşme neler neler. bende 2 ay boyunca beni kandırırken hakkımı yemedin sanki dedim bayağı çirkinleşti kendisi. en son başımdan atmak için iyi helal ediyorum benden uzak dur dedim. kendisi engellemiş her yerden. sanırım üzülmedim ama bir an ne oluyoruz ya dedim ne yaşadım yani. gururum aşırı incindi. madem sevmiyordun ne diye o sözleri sarfettin bir sürü güzel şey söyledin zamanında. ve ailemle ilgili en hassas olduğum noktadan dolayı bunları söylemiş olma ihtimali benim içimi yedi bitirdi. aslında çözüm değil ama rahatlatıcı şeyler duymak istiyorum sizlerden :KK43:
Aile ile alakasi yok en başindan bunu söyleyeyim. Senle ilgisi yok onun duygularindan kaynaklaniyor bu karari. Açikca söylemis içim isinmadi sevemedim diye. 2 ay çok uzun bir sure de degil salin gitsin.

Kesinlikle biri girmiş hayatına. Karşısındakinden emin olana kadar da sizinle görüşmeye devam etmiş karaktersiz. Hiçbir zaman mutlu olamaz. Daldan dala atlar durur. Onun için canınızı sıkmaya değmez

ayrıca ben aramızda gizli saklı bir şey olmasın diye abimler ile annemizin bir olmadığını ama asla üveylik gibi bir şey hissetmediğimizi ona söyledim.
Bu gizli kalsa ne olur kalmasa ne olur
Ayıp ya da önem arz eden bir konu değil.
Sizin bunu adama açıklama gereği duymanızda garip, bunu öğrenince davranışları değişen adamda garip.

Bu gizli kalsa ne olur kalmasa ne olur
Ayıp ya da önem arz eden bir konu değil.
Sizin bunu adama açıklama gereği duymanızda garip, bunu öğrenince davranışları değişen adamda garip.
aslında kendim açıklama olarak değil de ileride başkasından öğrensin istemedim benden duysun diye. yoksa zaten ayıp bir şey değil

2 ay birini tanımak ve ailevi şeyleri paylaşmak için çok kısa bir süre. Bırakın ailenizle ilgili olmasını kendinizle ilgili özel bir durum bile olsaydı paylaşmak için acele etmişsiniz. İlişki oturmadan karşınızdakinin bu tarz şeyleri bilmesine lüzum yoktur. Gitmek istemiş ve gitmiş. Nedenini niçinini düşünmeyin bile.

Olur böyle şeyler hiç üzülmeyin kapatın gitsin. Size tek bir tavsiyem var yeni tanıdığınız birine tüm hayatınızı anlatmayın gizeminizi koruyun karşı taraf merak ettiği konuları sorarsa detay vermeden anlatın.

Dengesiz yeni birisini bulmuş kesin :KK12:Hem şu hayatında hiç kadın olmamış erkek bu devirde kaldı mı ya ? O detayı verince çok mu temiz oluyor ? Ruh hastası.:ukala:

Konu sen ya da ailen degilsin.adam dengesiz ruh hastası.uvey kardes olmak neden utanilacak birsey olsun ki,kardes kardestir.genelde boyle aşik oldum seviyorum diyen erjekler aniden ayrilir,cunku dengesiz salak olduklari icin.

Aldığı vebalin nasıl da farkında ama...Karaktersizmiş..Kurtulmuşsunuz...Bana başıma gelen benzer bir durumu hatırlattı.Sevgilisinden yeni ayrılıp (bilmiyordum tabi yeni ayrıldığını) bana ulaşan habire yazan buluşmak görüşmek isteyen biri vardı.Ya yara bandı niyetiyle ya da nispet yapma amacıyla paldır küldür daldı hayatıma.Sonra kızla barışmışlar (muhtemelen kızın kulağına gitti başkasıyla konuşuyormuş diye tekrardan kıymete bindi) Bi sabah bi baktım kızla fotolarını aşk dolu mesajlaşmalarını paylaşmış...Üstelik bir gece öncesinde bana “şöyle bir etkinlik varmış (motosikletle uzunca bir yol ve birkaç günlük kamp) beraber gidelim mi” demişken..Ne iğrenç..

Daha uzun sürmeden bitmiş kurtulmuşsun

Back
X