Sen bu insanları çekiyor olamaz mısın? Bak dostum . Bir kadının görevi evlenip çocuk sahibi olmak değildir. Kendini erkek bulmaya endeksleme. Bir kadın bir insandır. Düşünür sorgular hayal kurar ne biliim yapar bişeyler. Sen hayatında kendine dair ne yaptın? Hobilerin neler? Neyle uğraşırsın? Kazandığın parayla kendine yemek ısmarladın mı? Kendine tatlı yaptın mı mutfakta? Dostum kendi mutlu hayatını imkanının el verdiğince kullanmalısın. Bu seni özgürleştirir,mutlu eder. Ve çevrendekiler senin mutlu hayatına dahil olmak ister. Sen dümenin başında ol ve düzgün bireyler seçmeye çalış25 ime giricem üniversite mezunuyum çirkin bi kız değilim bir çok insanla tanışıyorum fırsat veriyorum ama şans verdiklerim hep hayal kırıklığı oldu en son özellikle her şey çok güzel çok iyi derken ilk pürüzde arkasına bile bakmadan kaçtı resmen :) bende mi sorun var onlarda mı anlamıyorum neden anlaşacağım sevdiğim aynı anda sevildiğim bi insan olmuyor hatta hiç olmadı bu yaşıma kadar bütün arkadaşlarım evli nişanlı benim erkek bu yaşıma kadar adam gibi ilişkim olmadı inancım yok sanmıyorum gönlüme göre biriyle olucağımı evlenebileceğimi sanmıyorum siz nasıl evlendiniz ? Görücü usulü mu büyük bi aşkla mı?
Yaniii vakit değerli neden sev beni sev beni diye ağlamak zorunda olalım ki. Değerimizi düşürmez mi bu? Dünya kuruldu kurulalı güçlünün yanında daha çok olurlarBu konuları kafaya takan ne kadar insan tanıdıysam hiç biri bu konuda hayatını yoluna sokamadı. Ne zaman ki vazgeçtiler, umursamadılar o zaman çıktı karşılarına istedikleri gibi insanlar. Öyle aramakla bulunmuyor bence.
25 ime giricem üniversite mezunuyum çirkin bi kız değilim bir çok insanla tanışıyorum fırsat veriyorum ama şans verdiklerim hep hayal kırıklığı oldu en son özellikle her şey çok güzel çok iyi derken ilk pürüzde arkasına bile bakmadan kaçtı resmen :) bende mi sorun var onlarda mı anlamıyorum neden anlaşacağım sevdiğim aynı anda sevildiğim bi insan olmuyor hatta hiç olmadı bu yaşıma kadar bütün arkadaşlarım evli nişanlı benim erkek bu yaşıma kadar adam gibi ilişkim olmadı inancım yok sanmıyorum gönlüme göre biriyle olucağımı evlenebileceğimi sanmıyorum siz nasıl evlendiniz ? Görücü usulü mu büyük bi aşkla mı?
Yaniii vakit değerli neden sev beni sev beni diye ağlamak zorunda olalım ki. Değerimizi düşürmez mi bu? Dünya kuruldu kurulalı güçlünün yanında daha çok olurlar
Evetyengec burcu musun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?