Ben ne zaman sevip, sevilcem artık çok yoruldum??

Isyan etmekte haklisin. Ben de isyandayım bu aralar. Bence sebebi son zamanlarda "yaparsın aşkım" ve "mesut süre ile iliski testi" programları yüzünden yüksek doz aşk hikayesi dinlemiş olmam. Onlari dinleyince insanlar ne kadar kolay aşık oluyorlar, aa hemen karşılık buluyorlar, çok zıt karakterler ama ne kadar mutlular diye düşünüp duruyorum.

29yasindayim suan okadar canim yaniyoki okadar umutsuzumki ama yinede sunu söyleyebilirim kalbinizi kiracaklarina bekleyin hayirlisina dua edin gec ciksada dogrusu ciksin caninizi yakmayacak birisi gelsin acele etmeyin
bende sizin gibi düsündügüm icin olmayacak adamlara umut bağlamisim simdi anliyorum..

+1 bende 27 yasindaykm arkadaşlarımın çocuğu olmaya basladi birçoğunun var ben hala sevgili ayrıl baris yeni birini bul vs böyle saçma seylerle uğraşıyorum.ve bide meslek sahibi olmaya çalışmakla. Aslinda evlilik delisi degilim ama genç ve guzelken ve aile büyüklerim hayattayken gelinliğimi giyip güzel bir dugun yapmak hayalim. Cok mu şey istiyorum. Tamam kader bu belki hic evlenemicem ama evleneceksemde artık olsun ya pof..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…