• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden boşanmayı düşünüyorum

En ufak bir güven sorunu değil aslında. Eften püften şeyler. Ben de farkındayım. Ona onu çok sevdiğim halde seni sevmiyorum diyorum. Dilimi tutamıyorum

Eeee tut kendini o zaman, ya kendini tutacaksın ya da kapının önüne konursun. O adam da peygamber değil, 1 katlanır, 2 katlanır sonra kendini kapı önünde bulursun.

Eşiniz ben boşanmak istemiyorum dedikçe egonuz okşanmış, onu da boşanmakla tehdit ederek dize getirdiğinizi düşünür olmuşsunuz.
Karşınızdaki için incitici bir durum farkında mısınız?
Umarım eşiniz bir gün tamam der, blöfünüz elinizde patlar.. Bakalım o zaman ne hissedeceksiniz.

Bunun çeşitli sebepleri olabilir;
1) Kavgada, tartışmalarda aşırı kırıcı olma huyunuz olabilir,
2) Nasıl olsa beni bırakmaz diye düşündüğünüzden dolayı cesaret alıyor olabilirsiniz,
3) Belki de gerçekten içten içe bunu istiyorsunuz ama kendinize itiraf edemiyorsunuz.
(Her ne olursa olsun bu kelimeyi ağızda sakız yapmak iyi bir şey değil. Elin oğlu üç gün sabreder üçüncü günün sonunda sabır taşı çatlar tamam boşanalım der. Artık bundan sonra dikkatli olmalısınız gerekirse kendinizi bir odaya kilitleyin ama o kelimeyi demeyin).

Coxukmusunuz siz? 9 yildir evliyim bosanalim lafi agzimizdan cikmamistir tamam bosanalim derse bir gun mal gibi kalirsiniz ayrica cocuk cocuk davranmayin herkesin bir sabri var iyi gidebilecek evliligi seni sevmiyorum falan boyle sacmalayarak mahfediyorsunuz sonra basinizi taslara vurmayin

En ufak bir güven sorunu değil aslında. Eften püften şeyler. Ben de farkındayım. Ona onu çok sevdiğim halde seni sevmiyorum diyorum. Dilimi tutamıyorum
Çünkü kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz. Eşinizin hayır boşanmak istemiyorum demesi egonuzu tatmin ediyor. Ama işler tersine dönerse ki bence döner. Daha 5 aylık evlilikte boşanma kelimesi hiç normal değil. Umarım o zamn pişman olmazsınız

O da buna çok kızıyor. Nasıl bana beni sevmediğini söylüyorsun diyor. Sevdiğimi o da biliyor ama tersini duymak onu sinirlendiriyor
çünkü o sinirlendiğinde sizinle ilgileniyor kavgada olsa çaba sarf ediyor bu da size iyi hissettiriyor, önemsendiği hissetmek gibi, üzgünüm ama gerçek bu

Arkadaşlar sakin. Eşimi çok seviyorum. E o da beni. Ama aklımda şu var tartışma esnasında iken. Ben sevdiğimle kötü olmaktansa ayrı olmayı tercih ederim. Kavga etmek istemediğim için aklıma boşanmak geliyor. Ama asla istediğim bir şey değil. Çünkü o benim her şeyim. Bir de kendi ayaklarımın üstünde duran biri olmam sanırım buna çok itiyor. Oysaki maaşlarımızı ortak kullanıyoruz. Bilmiyorum. Zaten en son iki gün önce dedim ve tövbe ettim ciddi ciddi. Evliliğe uyum sağlamaya çalışıyorum. Umarım da olur. Yoksa ondan ayrılmak hayatta en son bile isteyeceğim şey değil. Yarın uzun bir tatile çıkacağız. Bize İyi gelecek inşAllah.

Hayatta hep böyleydim ama değiştirmem gerekiyor kendimi

Arkadaşlar sakin. Eşimi çok seviyorum. E o da beni. Ama aklımda şu var tartışma esnasında iken. Ben sevdiğimle kötü olmaktansa ayrı olmayı tercih ederim. Kavga etmek istemediğim için aklıma boşanmak geliyor. Ama asla istediğim bir şey değil. Çünkü o benim her şeyim. Bir de kendi ayaklarımın üstünde duran biri olmam sanırım buna çok itiyor. Oysaki maaşlarımızı ortak kullanıyoruz. Bilmiyorum. Zaten en son iki gün önce dedim ve tövbe ettim ciddi ciddi. Evliliğe uyum sağlamaya çalışıyorum. Umarım da olur. Yoksa ondan ayrılmak hayatta en son bile isteyeceğim şey değil. Yarın uzun bir tatile çıkacağız. Bize İyi gelecek inşAllah.

O zaman düşüncelerinizle sözleriniz tutarlı olsun boşanmayı düşünmüyorsanız boşanalım demeyin ortamı terkedin diğer odaya gidin. Ayrı kalalım biraz diyin.

Kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz diye her tartışmada boşanalım denilmez. Kocanız da kendi ayakları üzerinde duruyor boşanalım demiyor.

Kızdığımız nokta boşanmak istemediğiniz halde bışınılımmm diye kendi kendinize film çevirmeniz. Tutarlı olun yeter.

Kadınsınız duygusalsınız, erkekler daha realist siz boşanmak istemediğiniz halde boşanalım diye blöf yaparsanız erkek bir çeker iki geçer sonra erkek ise kadar verir boşanır.

Örneği çok dikkat edin.

Eşimle en ufak bir kavgada hemen ayrılmak aklıma geliyor daha 5 aylık evliyiz. O asla demedi ama ben defalarca boşanmaktan bahsettim. Senden ayrılmak istemiyorum diyor. Ben de öyle asla boşanmak istemiyorum ama her tartışmamızda kalbimi kırdığında ya da kötü bir şey dediğinde kafamda direkt boşanma naraları dönüyor. Neden böyleyim? Onu çok da seviyorum

Anlaşılmadığını düşündüğün için. Tehdit edersen anlaşılacağını zannediyorsun bilinç altında. Ama çok yanlış, boşanmak gibi bir seçeneğe zemin hazırlıyorsun.

Eşimle en ufak bir kavgada hemen ayrılmak aklıma geliyor daha 5 aylık evliyiz. O asla demedi ama ben defalarca boşanmaktan bahsettim. Senden ayrılmak istemiyorum diyor. Ben de öyle asla boşanmak istemiyorum ama her tartışmamızda kalbimi kırdığında ya da kötü bir şey dediğinde kafamda direkt boşanma naraları dönüyor. Neden böyleyim? Onu çok da seviyorum
Esim bana ilk bosanma lafiyla geldiginde bosarim cok acik ve net. 7 yillik iliskimizde bir kere bile ayrilik lafi etmedik, cocuk oyuncagi degil. Acilen birakmaniz lazim bu gibi soylemleri. Kocaniz icin cok uzucu ve kirici bir durum

Böyle bir arkadaşım vardı. Her kavgada boşanalım o zaman derdi. Adam senesi bitince yeterse yeter dedi çat diye boşadı. Kız resmen restiyle kaldı

Siz flört etmiyorsunuz,evlisiniz.Her kavgada seni sevmiyorum ve boşanalım derseniz adamın bilinçaltına işlenir ve günün birinde lap diye boşar sizi.Kimse vazgeçilmez değildir,evlilik te çocuk oyuncağı değildir.

Eeee tut kendini o zaman, ya kendini tutacaksın ya da kapının önüne konursun. O adam da peygamber değil, 1 katlanır, 2 katlanır sonra kendini kapı önünde bulursun.
Ahh ahh koca ne büyük bir nimet bilseler bu devirde.bir konuda şanslı olan hemen şımarıyor.

Back
X