- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
Merhaba sevgili kk üyeleri. Benim şöyle bir sıkıntım var... Ben eskiden daha çok kitap okuyan daha başarılı daha sessiz sakin daha olgun bir insandım... Ne oldu bilmiyorum ama özellikle son bir iki senedir kendimi çok yetersiz ama bir yandan da egoist hissediyorum. İnsanlar tarafından gösterilen her davranışı aşırı kişisel algılıyorum. Sanki herkesin tek derdi benmişim gibi hissediyorum...
Kimseyi beğenmez oldum. Geldiğim yeri unuttum resmen sonradan görme oldum... Ne kıyafet beğeniyorum ne ev ne araba ne iş... Sosyal medyayı çok aktif kullanan biriydim kapatalı neredeyse 1 sene olacak acaba onun etkileri mi hala devam ediyor? Psikolojik yardım almayı düşündüm kişisel gelişim üzerine kitaplar okuyup programlar seyrettim ama kafada bitiyor bazı şeyler... Bu kafayı değiştirmem lazım benim...
Megaloman bir hal içindeyim resmen. Kendimi aşırı önemsiyorum bazen. Gözüm kimseyi görmüyor. Önceki konularımı okuyanlar bilir ailemi ve eşimin ailesini hor görüyorum... İş yerinde bazı insanları hor görüyorum... Ben kimim ki sonuçta neyin yani...
Aramızda böyle süreçlerden geçen oldu mu olduysa neler önerirsiniz?

Megaloman bir hal içindeyim resmen. Kendimi aşırı önemsiyorum bazen. Gözüm kimseyi görmüyor. Önceki konularımı okuyanlar bilir ailemi ve eşimin ailesini hor görüyorum... İş yerinde bazı insanları hor görüyorum... Ben kimim ki sonuçta neyin yani...
Aramızda böyle süreçlerden geçen oldu mu olduysa neler önerirsiniz?