• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden böyleyim :(((

Paraya ihtiyacin varsa, ki herkesin vardır, eğitimini tamamlayana kadar sabırlı olmak zorundasin. Sonrasinda meslek durumuna göre güzel bir ise girersin, belki sorun yaptigin islere ısınamıyo olmandır. Fakat düsünce yapın hic hosuma gitmedi...

Sanırım ailevi sorunlarda var maddi sorunlarda , henüz geç değil eğer kafanı kullanmaya başlarsan , bence bir dershaneye git derdini anlat seni yönlendire bilirler ama eline geçen parayı harcama bir hedef belirle , iyi bir meslek edinmen şart yoksa evlenip ev hanımı olacaksın
Açık lise son sınıfdayim. Aslında çok zor zamanlar geçirdik hala öyle . Şuan dershane vs gidemem maalesef

Millet birtane iș bulamazken sen onca iși tepiyorsun. Senin istediğin gazoz ağacı oda yok burda

yanlış anlama lütfen ama vasıf edinmen gerekiyor.
devir uzmanlaşma devri, vasıfsız işler seni ne uzatır ne kısaltır. hele hele hayattan beklentin konforsa (yiyip içip gezmek), kendini donatmadığın ve bilgini emeğe çevirmediğin sürece iş tatmini yaşayamazsın.
işin zor biliyorum ama kendine bir hedef belirleyip ona yoğunlaşman gerekiyor.
Allah yardımcın olsun.

tamam seçici ol tabi ama eften püften bahanelerle hareket etme. gerçekten seni rahatsız eden bir şey varsa çık tabi. paranı vermiyorlarsa. seni rahatsız eden birileri varsa. işin senin için çok ağırsa vs. ama onun dışında daha iyisini bulmadan bırakma.

ya da

''Ooooo sana zengin bi koca lazm :KK66:'' arkadaşın söylediği kökten çözüm :KK66:

aslında yaşın çok genç. üniversite eğitimi almayı düşünmelisin. bi yandan çalışmaya da devam edebileceğin işler bulabilirsin okurken.

Ooooo sana zengin bi koca lazm :KK66:

Ben de tam onu diyecektim. Yiyelim içelim gezelim diyosan, bulacaksın babadan zengin koca oda çalışmaz birlikte yasarsiniz hayatı.

Oyle bir dünya yok işte. Sosyetik bir ailenin kızı değilsen eğer.saka bi yana Canım galiba kucuklukten beri çalışmışsın hep.daha gençsin gezmek istemen dogal.cok ihtiyacın yoksa okul bitene kadar calismaya ara ver biraz dinlen.bu arada düşün hayatına nasıl yön vereceğini.

Bazen seviyorum bazen sevmiyorum :KK43: ben aslında hep yiyelim içelim gezelim istiyorum :KK43:
Varsa bildigin bi galaksi falan banada de bende geleyim yiyip ucip gezmek ohhh gel keyfim gel:KK49:saka bi yana kendine hedefler koy su kiyafeti alicam su kadar para biriktircem gibi bnde evde oturmayi vok severim ama calismak gibisidr yok ya

İş ve aşkın şans olduğuna inanıyorum. .
İş konusunda bende şanssızdım ..
Şükür aşkta kazandım. .

Yiyip, icip, gezebilmeniz icin paraya bunun icinde calismaya ihtiyaciniz var.
Isten ayrilma noktasina geldiginizde kendime biraz daha zaman verecegim bu isten cikmayacagim vs gibi telkinlerde bulunun.
Eger gercekten bir sorun yoksada cikmayin isinizden.
Okulunuzuda bitirin, sonra aciktan universitede okursunuz.
Daha iyi islerde calisirsiniz.

meslek seçimi eş seçimi gibidir bir ömür onu yapmalısın neyi çok iyi yapıyorsun veya neye el yatkkınlığın var saatlerce sıkılmadan yapabileceğin bir iş meslek düşün . açıktan üni oku yada derslerne çalış kazan istediğin mesleği yap bence. devletin açtıgı bir çok kurslar var elge alıp kendi işini de kurabilirsin sevdiğin mesleği yapabilirsin cnm mecbur çalışmak zorundayız hem gir çık yaparsan şöyle düşün tazminatın yanar ben sırf tazminatı yakmamak için tek bir yerde çalıştım ve yükselmen daha kolay oluyor tek yerde çalıştıgında eski çıktıgın iş yerlerini gözlemlersen bunu anlayabilirsin

Back
X