Ben neden boyleyim

Tamam işte kendi öz değerlendirmeni yapmış hatanı görmüşsün bundan sonrası düzeltme kararınla ilgili sakin ol sevgini sun herşey yoluna girer

Tamam işte kendi öz değerlendirmeni yapmış hatanı görmüşsün bundan sonrası düzeltme kararınla ilgili sakin ol sevgini sun herşey yoluna girer
Inş valla hep kararlar alıp sonra bişey oluyor modum düşüyor hemen..kendi kendime diyorum ki tek dertli ben değilim herkesin sorunları var ben kendi hayatima esime bakiyim diyorum -

Inş valla hep kararlar alıp sonra bişey oluyor modum düşüyor hemen..kendi kendime diyorum ki tek dertli ben değilim herkesin sorunları var ben kendi hayatima esime bakiyim diyorum -
Valla bak kimsenin sorunu olmasa bi tek senin sorunun olsa da kendi hayatına bakıcan zaten herkes dertle boğuşsa da yine öyle yapıcan kıyasla mıyasla olmaz bi kere kavga etmenin adabı olacak iz bırakacak cümleleri kurmamak lazım otokontrolün karşımdakine verdiğin değerşe doğru orantılı olmalı

Biraz haklı olabilir cnm. Kendini tutmayı denesen? Başka şeylere kafanı ver, kitap, dergi oku. Ne bileyim eğer kendimi tutmazsam, evliliğimi zedeleyeceğim falan diyerek kendini biraz oyala...

Eşinizin üzerine bu kadar düşmeyin, siz onu bunu arama dedikce kıymete biner.Tavsiyem umursamaz davranın, eşinizde çocuk değil ki iyiyi kötüyü bilir.

Adama git diyosun zorla gonderiyosun sonra da gicik gicik mesajlar atip aksamini mahvediyosun. Takinti degil bu baskalarina zarar vermekten zevk duyma oluyo. Bosanma yakindir

Esim bana diyor mesela sen bizim dışımızda herkesele ilgilisin bize bakmiyorsun i geçmişe takiliyirsun ya insanların ne dediğine sen böyle yaparak parmakla gösterilen iliskimizi vah vah yapılan hale getirdin diyor haklimi evet hakkı ben mesela olmamış biseyi i olursa diye kafama takip kuruyorum veya biri bişey dese neden öyle dedi diyorum.aman bosver sen evlikigine bak kocana bak ani yasa diyeniyrm bu yuzden nefret ediyrm kendinden zehir ediyrm hhayati

Biraz haklı olabilir cnm. Kendini tutmayı denesen? Başka şeylere kafanı ver, kitap, dergi oku. Ne bileyim eğer kendimi tutmazsam, evliliğimi zedeleyeceğim falan diyerek kendini biraz oyala...
Evde bir sürü kitap dergi var esim oyalanayim diye aldı da aldı tv de film kanalları pc falan veya ben çok sıkıldım biseyler yapalım desem uygunsa tamam der akşam iş çıkışı bulusurz...hafta şunları zaten vakit geciririz

Madem sen kendi kendine kurtulamiyosun ozaman uzman birinden yardim almalisin .

Burda biz ne desek bos cünkü

Ne güzel işte, çalışmıyorsan aç bir film, mısırını da patlat. Tek başına veya kendi arkadaşlarınla birşeyler yap. Kafan meşgul olursa eşine takmazsın bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…