- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Engel olamiyrm illa soylucrm esimde kızıyor ben çocuk değilim kimle nası biliyorum diyor.Bende sen bilmezsin bilsen zamanında seni kullanmazlardi diyordum ozammda kavga ediyordukKendinize engel olun, mesaj atmayın. Gerçekten ilginç yani, bu kadar acil olan ne ki mesaj atıyorsunuz?
Evet kendi kendimi dolduruyrm.. gittiğin yer belli diyor bana ki genelde herşeyi anlatır esim bana günün nasıl geçti desem şöyle yaptim böyle oldu falan gibi paylaşır..veya gelip kendi anlatır ya bugüne böyle böyle oldu gibisindenMesaj çok gereksiz olmuş.Galiba kurup kurup dökülen tarzdasın.Yapma böyle,kendini doldurma.
Eşin zaten o kişinin teklifini kabul etmemiş,neden hala üzerine gittin ki ?
Adama 1 adım özgürlük tanımışsın,onu da burnundan getirmişsin.
Iftar sıkıntı değil gündüz arayıp çağıran arkadasini dert ettimo zaman adamı iftara göndermeyecektin
Engel olamiyrm illa soylucrm esimde kızıyor ben çocuk değilim kimle nası biliyorum diyor.Bende sen bilmezsin bilsen zamanında seni kullanmazlardi diyordum ozammda kavga ediyorduk
Bu takintilarimdan ve dilimdem dolayı çok büyük yaralar aldim zaten bubyuzdende önceki gibi değiliz esimle tahammülümüz yok...halbuki eskisi gibi olmayı çok isterdimBu cok yanlis vir uslup degil esim kucuk cocuk dese kizarim nedemek kendini kulkandrmazdin . Olmus ve bitmis cocuk gibi yonetmeye calismayin yasafiginz anadan.keyif cikatin gondermeyin yada huyunuzu biliyorsaniz ..
Her nerede olursa olsun.uslup soyleme tarzi cok onemli
Misal ;
+ayse sunu versene.. demek var
Birde
+canim yoruyorum seni ama sunu verebilirmisin demek var ..
Bence kendinize ve konusmalariniza dikkat edin zira sonucunda cok derin yaralar sizi bekliyor olacak
Bu takintilarimdan ve dilimdem dolayı çok büyük yaralar aldim zaten bubyuzdende önceki gibi değiliz esimle tahammülümüz yok...halbuki eskisi gibi olmayı çok isterdim
Bazen taktigimda biseyi kendimi markete atiyrm eve en uzaktaki market e gidip bakiniyrm sevdiğim biseyi alıp donuyrm iyi geliyor bazen..ama Engel olamadgim anlarda oluyor malesefHatanın farkindasin zaten ona yorum yapmayacağım.
Eşine o an dökmek istediklerini yakın bir arkadaşına Dök kendini bir kaç dakika oyalarsan kontrolü tekrar elde tutar yani kendine engel olmuş olursun mesaj falan atmazsin böyle.
Yüz yüze iken de hemen kafanı dağıt başka şeylerle ona odaklanma böylelikle cevap vermezsin o an.
Evet doğruKendinin farkindasin ama devam ediyorsun. Dogru mu anlamisim?
Ne güzel ins daha güzel olur ilişkiniz... bende eskisi gibi olmak istiyrm esimle esime baktığım zaman bana duyduğu sevgiyi gorebikiyrm.ama oda artık kendini frenliyor.çok sevdigini biliyorum ama dedigim gibi berbat kavgalar yaşadık...suanda da benim bu aptal harektlerimdrn dolayı bu düzen oturtamiyrz normal çiftler gibi olamiyrzOlabilirsiniz bende siz gibiydim hatta birazda olsa hala oyleyim denebilir erkek aradasimla cook tartstik cook kotu seyler yasadik oysa ben.bilenemism tatli dille herseyi yaptirabilcegimi simdi.hetsey rayina girmek.uzere su an hersey guzel
Kendinizi bu kadar dinleyin kendinize zaman ayirmayin surekli.mesgul olursabiz takintilariniz azalir
Yapamiyrm o yuzden evliliğimi berbat ettim diyebirim... esimle sakin bi anda konuştuğumda bu olanların hep benim çocukça davranışlarından kaynaklandığını söylüyor..bu türlü kendime hakim olamiyrm bi çok seyide saldim tam toparlaniyrm diyorum üç beş gün sürüyorİyi de zaten o kişiyle buluşmamış ki anladığım kadarıyla. Aradan baya bir zaman geçmis siz mesaj atmışsınız, bu çok kötü olmuş.
Mesajla zaten sorunlarınızı çözemezsiniz. Bir derdiniz varsa, olayın olduğu an yüzüne söyleyin, tabi ki sert bir dille değil. Sonradan konuyu açmak çok sinir bozucu. Eşim de bana bazen yapar, bir olayın üstünden zaman geçer, sonradan tekrar açar olayı. Çok sinirlenirim buna.
Rahat bırakın eşinizi, onun da bir hayatı olsun arkadaşlarıyla, hobileriyle. Tabi sizin de... Evlilik birbirini kıskaç altına almak değildir.
Yok gittiği arkadaşı için sıkıntım yok gün içi arayan o dert edindim esime karşı bi kinim yokEşine katşı gizli bir kinin mi var ben mi yanlış anlıyorum
Yoksa neden hem gönderip hem de sonrasında sorun çıkarıyorsunuz
Sanki bişeylerin hıncını alamayıp aslında saldırıyorsunuz givi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?