• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden dengeli değilim ?

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Merhabalaaar ;

Benim dengeli olamamak gibi bir sıkıntım var kızlar.
Bir gün çok iyiysem bir gün dipte .
2 senelik bir ilişkim var . Bir gün aşkımdan ölecek gibiyken bir gün onu öldürmek isteyecek kadar öfkeli .
Bir gün her şeyi başarabileceğine inanan güvenli , bir gün benden hiçbir nane olmaz diyen edilgen .
Sabah uyanınca ışıl ışıl güne günaydın derim bazen , bazense '' Uyanmaktan nefret ederriimmm !! '' diyen somurtkan şirin :)

Bir öneriniz var mı ? Ben geçişlerimden yoruldum çok ..

Ortada bipolarlik bir durum gormedim.Sizde maymun istahlilik var biraz.Bir de hep ayni modda kalmamiz yada ayni fikirde mumkun degil zaten.

duygular değişken olabilir buda normaldir, özellıklede 4. sınıfta istemdışı bı gergınlık olabılır normaldır, bence:ssz:

Gergin bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. herkesin zaman zaman olur böyle dönemleri. ancak sosyal yaşantınızı etkileyecek kadarsa yada çevrenizi rahatsız eden bir durumsa bir psikologtan yardım alın derim. psikiyatristlik ciddi bi durumunuz olsa bu kadar rahat kabullenemezdiniz zaten..

ikizler burcumusunuz ....çünküü ; benim sevgilimde senin gibi acukkk dengesizlik var :)))

Normal mı degil mı diye buraya sorman guzel birsey. Cunku normal. Herkes hayatının bir döneminde boyle olmuştur. Bunun nedeni de cok içte bir yerlerde gizlidir. Doktora gitmen yarar saglar tabi ama kendini tanımaya da çalışman aynı sonucu verebilir. Kendi beynini kendi vücudunu eger rahatsızlık yoksa hükmedebilecek guctesin hepimiz gibi.
Icin cok rahat etsin istiyorsan uzman bir doktora git. Bioplar sadece nette yazdığı belirtileri vermeyebilir yada baska birsey de olabilir. Buna teşhisi o koyar.
Ama oyle bir rahatsızlığın yoksa da taktıkca herseyin büyüdüğünü bil ve hepimizin arada boyle ruh halleri oldugunu özümse. Kendini tanımaya çalış.
Rabbim tum sıkıntılarının sonunu getirsin ins;)

psikolog degilim ama bipolar oldugunu dusunmuyorum,
herkesin hayatı inisli cıkıslıdır, buna baglı olarak duygularımız da oyle.
yasadıgın seyler yalnızca duygusal geciskenlik mi yoksa neden gosterebiliyor musun bu da onemli.
yine de icin rahat etsin istiyorsan bir psikologa git, bu durum seni sikayetci olacak kadar rahatsız etmese buraya yazmazdın zaten. hem sendeki durumu tetikleyen baska birseyler varsa onları da ogrenmis olursun :34:

Merhabalaaar ;

Benim dengeli olamamak gibi bir sıkıntım var kızlar.
Bir gün çok iyiysem bir gün dipte .
2 senelik bir ilişkim var . Bir gün aşkımdan ölecek gibiyken bir gün onu öldürmek isteyecek kadar öfkeli .
Bir gün her şeyi başarabileceğine inanan güvenli , bir gün benden hiçbir nane olmaz diyen edilgen .
Sabah uyanınca ışıl ışıl güne günaydın derim bazen , bazense '' Uyanmaktan nefret ederriimmm !! '' diyen somurtkan şirin :)

Bir öneriniz var mı ? Ben geçişlerimden yoruldum çok ..

Bence ortada bi sorun var ama duygu değişimlerinle ilgili değil :1:

Çoğumuzun olur böyle dönemleri ki 22 yaş ergenliğin kesin olarak sonlandığı bi yaş değil, kişiye göre değişebilir benle sende uzamıştır biyolojik bşy. Öyle olmasa da dediğim çoğumuzun böyle dönemleri olur. Bence sorun kendini fazla irdelemen. Sadece şu soruyla bunu söylemek doğru olmayabilir, yanlış anlama sakın şahsi bir yorumum olacak. Bana yazdıkların kardeşimi hatırlattı. O da herkeste olan iyi veya kötü bşyi kendisi yaşadığında " Aman Allah'ım neden böyle oluyo ki" paniğine kapılır. Sanıyorum kendini robot sanıyor. :1:

Canım dert etme olur böyle şeyler, yoğun olarak olumsuz bşy hissettiğinde kendine dön, en iyi böyle üstesinden gelirsin. :34:

Degerlı yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım :) . Gecıcı bır donem oldugunu dusunerek bıraz daha bekleyeyım oyleyse :) . Baktım devam edıyor o zaman gorusurum bır terapıstle :)

Bunlar her insanın yaşadığı duygular.
Belki siz daha sık duygu değişimi yaşıyorsunuzdur ama
sorun olduğunu düşünmüyorum.

Hatta böyle durumları mevsimlere benzetiyorum.
Sürekli yaz yada sürekli kış değil ki hayat.
Kimi zaman çok neşeli kimi zaman durgun olabiliriz.
Bence sürekli gülücükler saçmak yada sürekli depresif dolaşmak bir sorun :34:

Ben ikizlerim, aynen anlattigin gibiyim. Hatta 5 dakikam bile sonraki 5 dakikaya uymayabilir. Yasla birlikte torpuleniyo biraz

Back
X