• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden dengeli değilim ?

Merhabalaaar ;

Benim dengeli olamamak gibi bir sıkıntım var kızlar.
Bir gün çok iyiysem bir gün dipte .
2 senelik bir ilişkim var . Bir gün aşkımdan ölecek gibiyken bir gün onu öldürmek isteyecek kadar öfkeli .
Bir gün her şeyi başarabileceğine inanan güvenli , bir gün benden hiçbir nane olmaz diyen edilgen .
Sabah uyanınca ışıl ışıl güne günaydın derim bazen , bazense '' Uyanmaktan nefret ederriimmm !! '' diyen somurtkan şirin :)

Bir öneriniz var mı ? Ben geçişlerimden yoruldum çok ..

Manik depresyon psikiyatri öneriyorum

Merhaba,

Ben bir bipolar bozukluk hastasıyım.Uzun yıllardır bu dertle güreşmekteyim.Bazen ben onu bazen o beni tuş etmekte.Şimdilerde ipler elimde.Varsa bir gizemi bu işin çözmeli ama ne mümkün.Yeni bir blog açtım Buradan yaşadıklarımı,hissettiklerimi,yaşayacaklarımı herkesle paylaşmak arzusundayım.Bir bakmak isterseniz beklerim:KK66:Fikirlerinizi almak isterm:KK66:Benimde diyecek iki lafım var diyenler irtibata geçebilir:KK66:Sevgiyle kalın ataksız kalın!!!

Bloğum:... . com . tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Kritik bir dönemdeymişsiniz ondan oluyordur.
Okul bitiyor,iş derdi,hayata atılma telaşları,sorumsuz avare günlerin sona erişi vs...
2 seneye bir şeyin kalmaz.Hele evlen çoluk çocuğa karış o zaman dengesiz olmaya vaktin kalmayacak :confused:

Back
X