• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben neden eşimi bukadar kıskanıyorum?

sewwdam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
20
0
36
İstanbul
oncelıkle mrhaba sıteye yenı uye olum.belkı anlatacagım konu basıt bırsey ama cvremden kımse ıle paylasamıyor dertlesmek duzelmek ıstıyorum.7 aydır evlıyım esımle.. esım nisanlılık donemlerımızde oldukca ılgılı,sohbetlı,ustume tıtreyen bırıydı.evlendık..15 gun sonra cok sevdıgım kayınvalıdem memlekete aılemı zıyarete gıttıgımde(kendılerıde memleketımde)ılk gun kucuk kardesım olduu ıcın ve onu cok ozledıgım ıcın kayınvalıdeme annecıgım buaksam annemle kalmak ıstıyorum senıde gelıp alayım hepberaber olalım dedım.tamm dedı geldı oturduk gece oldu hadı bızım eve gıdelım dedı oysa ben kalmak ıstedıgımı soyledıgımde taamm demıstı.neyse gıttım gıttık ve uyuduk.ertesı gun aksama dogru esım geldı kayınvalıdeme.oturduk sohbet fılan.sabahına aılem kahaltıya cagırdı hepımızı .bnde kayınvalıdemede anne yarın gıdelım dedım ben gelemem ısım var dedı.bende esıme sabah khvaltıya aıleme gıdelım tamam dedım.neyse ıst.gerı donuyoruz yolda annesı esıme mesaj attı' oglum allah sana sabır versın ısın zor dıe..bu mesajı ben gordum .esıme dedım otobutteyız burada bu ne demek dedım.o an cok kotu oldum kı kayınvalıdemı cok severdım annemden ayırmadım.oda bana cevap vermedı sustu..herzaman kı gıbı..tartıstık otobute o susmam ıcın bana dırsegı ıle ıttı.cok kotu oldum.eve geldık tartısıyoruz esıme dıorumkı acıkla bana acıkla.acıklamıyr susuyor sonra sen o sabah orda kahvaltı yapmadın aılene gıttıgmız ıcın yazdı dedı.dedım zaten hep sıın evnızde kaldım dıe.bende bıraz sınırlendım aştım belkı sınırımı bagırdım cagırdım ve bana tokt attı.neyse cok uzattım.sonra ozur dıledı barıstık bırkac aydaha buyuuk sorun yaptı kayınvalıdem ama ben baktıımkı kayınvalıdemle kus durdukca esım benım aılemdende uzklasıyor.kayın valıdemle gzelce konustum sorunu hallettım.sorunun ozune ınelım sımdıde.ben bır kısı ıle nısanlanmıstım 4 yıl once aldatıldım ılk sevdıgımdı vede ayrıldım.sonra her ılıskımde guvesız oldum.herkes beı aldatıcak gıbı gordum.asmak ıcın cok ugrastım tedavı gordum goruyorumda.esım nısanlılık donemındekı ınsan degıl artık.bende fazla ustelıyorum sanırım.aılemdende uzaktayım burdada kımseyı tanımıyorum.aksm esım geldıgınde masa hazır guler yuzle karsılıyorum.ama onda surat asık.dıorum ne oldu ıs stresı.geneldede boyle.beı sevdıgını duunuyorum.ama konusmak cok zor onunla.bır sorunu cozmek ıcın karsılıklı konusmamız gerektıgını soluyorum baslıoruz ben anlatıorum tatlı dılle o susuyor cevap ver dıorum 10 dk sonra cvp verıor tmm haklısın duzelıcek tek cevap bu.cok kısknıordum bende esımı ama artık rahat bırktım ama yıne huzursuzum.ozguvenımımı kaybttım ben naptım daha cok sızlerle paylasmak ıstdıgım sey var ama sımdılık bu kadar.esımın ılgı alakaını tekrar nasıl edınırım.nısanlılık donemınde ben pek ılgı gostermıordum sımdıede ben gostrıorum o gostermıyor.arılmaktanda korkuyorum.yardım edermısınız.

uc kere ust uste okudum fakat yinede hic bir sey anlamadim yazdiklarinizdan...Kelime kisaltmalar,noktalama isaretlerinin olmamasi...
Konu basligiylada bagdastiramadim az cok anliyabildiklerimi...

uc kere ust uste okudum fakat yinede hic bir sey anlamadim yazdiklarinizdan...Kelime kisaltmalar,noktalama isaretlerinin olmamasi...
Konu basligiylada bagdastiramadim az cok anliyabildiklerimi...
ozur dılerım klavyede sorun olustu sımdı degıstırdım klavyeyı.kısacası evlılılıgımızın 15.gununde esımın aılesı ıle baslayan sorunla beraber gelen esımın ılgısızlıgı kendımı yanlız hıssetmem.ayrıca kısknclık duygusuu bastırma cabalarım ,aldatılmaktan korkmak en onemlısı nısanlılık donemındekı ılgısınıgerı dondurmek ıcın neler ypabılırım.

Tatlim hic birimiz eslerimizle flört donemlerimizdeki gibi degiliz emin ol...
Evlendikten sonra hayat mucadelesi, o, bu, su, derken...Yipraniyoruz, eskiyoruz.

Hele birde cocuk olduktan sonra...
Kiskanclik olayina gelince aldatilma korkun eski nisanlindan asilanmis sana
Fakat simdiki esinin hic birseyini yakaladinmi acaba guvenini sarsicak?

eger oyleyse anliyabilirim seni...Ama hic bir sey yapmamissa paranoya yapip uzme kendini
kendine guven ve kiskancligini durduramiyorsan icinde yasamaya calis
Cok fazla belli edip bunaltma adami ve kendisini bir numara sanmasina izin verme
:6:

Tatlim hic birimiz eslerimizle flört donemlerimizdeki gibi degiliz emin ol...
Evlendikten sonra hayat mucadelesi, o, bu, su, derken...Yipraniyoruz, eskiyoruz.

Hele birde cocuk olduktan sonra...
Kiskanclik olayina gelince aldatilma korkun eski nisanlindan asilanmis sana
Fakat simdiki esinin hic birseyini yakaladinmi acaba guvenini sarsicak?

eger oyleyse anliyabilirim seni...Ama hic bir sey yapmamissa paranoya yapip uzme kendini
kendine guven ve kiskancligini durduramiyorsan icinde yasamaya calis
Cok fazla belli edip bunaltma adami ve kendisini bir numara sanmasina izin verme
:6:
ıs basvurularıma basladım en azından calısmaya baslayınca arkadas edınıp onu hayatımın odak noktasından cıkarır ılgımı azaltabılırım sanırım.okadar mutlu oldumkı mesajınızdan bırının yanımda oldugunu bılmek cok guzel cok tessekkur ederım.belkı ben ılgımi cekınce ondan o benımle ılgılenmeye baslar.kaçan kovalanır hesabı ıns?sanırım ogrenecegım cok sey var...
bu arada hıcbır yanlısını yakalamadım.ama hep suphelı paranoyak oldum hergec telefonunu emaıllerını karıstırıyorum.fazla kıskanclık yapıp sımarttım sanırım ıns sımarıklıgını gecırebılırım.aptal gıbı davrandım.ama burda aılemden uzakta kımsem yokken o herseyım gıbı geldı.hersey onun ıcın hr dakıka onu dusunerek gecıyor sankı ıse degıl gurbete gıdıor.aptalım ben kendımı nasıl bukadar kucuk dusurdum.

evet.bende o an cok kotu sınırlenmıstım herseyı kırmak ıstedım o an attı oda.ama bana ben sordugumda guzellıkle cevap verseydı susmasaydı asla okadar sınırlenmezdım.

Bende 7aylik evliyim.
Ne sinir harpleri yasadim bende.
Neler kirip doktum.
Esim sdc bana sarilip beni sakinlestirdi bu durumlarda.
Cunku, o cok iyi biliyorki, en ufak siddetinde asla onunla kalmam.
Nasil buna musade edebilirsin?
Birde haketmissin gb yaziyorsun.
Kadin sinirlenir ewt, ama erkege el kaldirmak dusmez.

evet.bende o an cok kotu sınırlenmıstım herseyı kırmak ıstedım o an attı oda.ama bana ben sordugumda guzellıkle cevap verseydı susmasaydı asla okadar sınırlenmezdım.

Bende 7aylik evliyim.
Ne sinir harpleri yasadim bende.
Neler kirip doktum.
Esim sdc bana sarilip beni sakinlestirdi bu durumlarda.
Cunku, o cok iyi biliyorki, en ufak siddetinde asla onunla kalmam.
Nasil buna musade edebilirsin?
Birde haketmissin gb yaziyorsun.
Kadin sinirlenir ewt, ama erkege el kaldirmak dusmez.

hayır hkettıgımı asla dusunmedım sebebını anlatmak ıstedım.eger bır daha oyle bır sey tkrarlanırsa ayrılacagımı soyledım.zaten o andn sonra oturup bana sarılıp agladı ozur dıledı deflarca.

Birde su msj atan kv aklim almiyor.
Modern kv dedikleri bu olsa gerek.
Esine msj attiginda senin gorecegini dusunmuyor muydu acaba?
O durumda da eve gelir gelmez esimin telinden arar, neden boyle dedigini direk ona sorardim.
Muattabim sonucta o msji yazan olurdu.

ben esımın telefonundn okudugum ıcın ona sormak ıstedım.soramazdımkı ben aptaldım cunku o zamnlar...kndını bosa uzmus aptal bısey.onrasında bırkac olay dha yasattıktan sonr kayınvalıdem oturdum konustum.o mesajı neden yazdın dedım kızgındım pısmanım dedı senın gorecegınıde bılyordum zaten gorsun dıe yazdım dedı.bende sadece bır daha bu durumu yasamak ıstemıyorum sorunun varsa bole seylerle degıl ac telefonu benımle konus dedım.

arkadasim harfleri yutmadan yazsaydin bir kac nokta virgul koysaydin ne olurdu okuyana kadar bin dereden su getirdim nefes mefes kalmadi:37:

Bir meslegin var mi cnm bilmiyorum, esine bu kadar duskunlugun, ugrasin olmadigindan kaynaklaniyor olabilir.
Calisabilirsin mesela, yada oyalanacak baska bir seyler bulmalisin kendine.
Esine sarmamanin en kolay yolu bu cunku.
Olan biten vs kapatmissin anladigim kadariyla.
Kendini iyi hissedecek birseyler yap.

Bir meslegin var mi cnm bilmiyorum, esine bu kadar duskunlugun, ugrasin olmadigindan kaynaklaniyor olabilir.
Calisabilirsin mesela, yada oyalanacak baska bir seyler bulmalisin kendine.
Esine sarmamanin en kolay yolu bu cunku.
Olan biten vs kapatmissin anladigim kadariyla.
Kendini iyi hissedecek birseyler yap.

evet mesleğim var.sanırım iş hayatından kopmamda bu kadar etkiledi beni.hemen bir iş bulmalıyım.bu arada ÖZÜR DİLERİM yazım hataları için.bundan sonra dikkat edicem.

Cok iyi o zaman.
Inan calismaya basladiginda, kendine guveninde yerine gelecek, esinin sana yaklasimi da degisecek.
Kendine sayginda artacak ve mutlu olmaya baslayacaksin.
Birde komsun vs yok mu etrafinda?
Ah ahh nasil ozledim komsularimla gun yapmayi:))
Buradakilerle de kahve, hurma idare ediyoruz iste.
Ortam degisikligi her zaman iyidir.
Kafan dagilir, ruhun acilir.

özür dilerim sadece matematiksel hesaplar yapmaktan ve teknolojiye uyup sms atmaktan bu yazım şekline alışmışım.bundan sonra dikkat edicem.

anladim ama bu sekilde kimse tenezzül etmez yaziyi okumaya okusada anlayamaz zaten cunku cumleleri cozene kadar okudugunu unutur benden soylemesi:1:

Cok iyi o zaman.
Inan calismaya basladiginda, kendine guveninde yerine gelecek, esinin sana yaklasimi da degisecek.
Kendine sayginda artacak ve mutlu olmaya baslayacaksin.
Birde komsun vs yok mu etrafinda?
Ah ahh nasil ozledim komsularimla gun yapmayi:))
Buradakilerle de kahve, hurma idare ediyoruz iste.
Ortam degisikligi her zaman iyidir.
Kafan dagilir, ruhun acilir.
inş hayırlı bir iş bulurum.cok tessekkurler.komşularım benden buyuk bırde gorustugumdede ortak konularımız bıle yk

Daha cicim aylarında eşinizin haksız yere attığı tokadı kaldırıp devam ettiyseniz, bence tedaviye gerek yok bunun da üstesinden gelirsiniz.

Back
X