oncelıkle mrhaba sıteye yenı uye olum.belkı anlatacagım konu basıt bırsey ama cvremden kımse ıle paylasamıyor dertlesmek duzelmek ıstıyorum.7 aydır evlıyım esımle.. esım nisanlılık donemlerımızde oldukca ılgılı,sohbetlı,ustume tıtreyen bırıydı.evlendık..15 gun sonra cok sevdıgım kayınvalıdem memlekete aılemı zıyarete gıttıgımde(kendılerıde memleketımde)ılk gun kucuk kardesım olduu ıcın ve onu cok ozledıgım ıcın kayınvalıdeme annecıgım buaksam annemle kalmak ıstıyorum senıde gelıp alayım hepberaber olalım dedım.tamm dedı geldı oturduk gece oldu hadı bızım eve gıdelım dedı oysa ben kalmak ıstedıgımı soyledıgımde taamm demıstı.neyse gıttım gıttık ve uyuduk.ertesı gun aksama dogru esım geldı kayınvalıdeme.oturduk sohbet fılan.sabahına aılem kahaltıya cagırdı hepımızı .bnde kayınvalıdemede anne yarın gıdelım dedım ben gelemem ısım var dedı.bende esıme sabah khvaltıya aıleme gıdelım tamam dedım.neyse ıst.gerı donuyoruz yolda annesı esıme mesaj attı' oglum allah sana sabır versın ısın zor dıe..bu mesajı ben gordum .esıme dedım otobutteyız burada bu ne demek dedım.o an cok kotu oldum kı kayınvalıdemı cok severdım annemden ayırmadım.oda bana cevap vermedı sustu..herzaman kı gıbı..tartıstık otobute o susmam ıcın bana dırsegı ıle ıttı.cok kotu oldum.eve geldık tartısıyoruz esıme dıorumkı acıkla bana acıkla.acıklamıyr susuyor sonra sen o sabah orda kahvaltı yapmadın aılene gıttıgmız ıcın yazdı dedı.dedım zaten hep sıın evnızde kaldım dıe.bende bıraz sınırlendım aştım belkı sınırımı bagırdım cagırdım ve bana tokt attı.neyse cok uzattım.sonra ozur dıledı barıstık bırkac aydaha buyuuk sorun yaptı kayınvalıdem ama ben baktıımkı kayınvalıdemle kus durdukca esım benım aılemdende uzklasıyor.kayın valıdemle gzelce konustum sorunu hallettım.sorunun ozune ınelım sımdıde.ben bır kısı ıle nısanlanmıstım 4 yıl once aldatıldım ılk sevdıgımdı vede ayrıldım.sonra her ılıskımde guvesız oldum.herkes beı aldatıcak gıbı gordum.asmak ıcın cok ugrastım tedavı gordum goruyorumda.esım nısanlılık donemındekı ınsan degıl artık.bende fazla ustelıyorum sanırım.aılemdende uzaktayım burdada kımseyı tanımıyorum.aksm esım geldıgınde masa hazır guler yuzle karsılıyorum.ama onda surat asık.dıorum ne oldu ıs stresı.geneldede boyle.beı sevdıgını duunuyorum.ama konusmak cok zor onunla.bır sorunu cozmek ıcın karsılıklı konusmamız gerektıgını soluyorum baslıoruz ben anlatıorum tatlı dılle o susuyor cevap ver dıorum 10 dk sonra cvp verıor tmm haklısın duzelıcek tek cevap bu.cok kısknıordum bende esımı ama artık rahat bırktım ama yıne huzursuzum.ozguvenımımı kaybttım ben naptım daha cok sızlerle paylasmak ıstdıgım sey var ama sımdılık bu kadar.esımın ılgı alakaını tekrar nasıl edınırım.nısanlılık donemınde ben pek ılgı gostermıordum sımdıede ben gostrıorum o gostermıyor.arılmaktanda korkuyorum.yardım edermısınız.
bence senin kıskanclıgın yalnız olmandan kaynaklanıyor ..yani çevren yok arkadasın yok ailen uzakta yapacak tek seyin eşini düşünmek oluyo..bir an önce ugrasacak birşeyler bull..kurslara git ,işe gir,nebilliyim aktif olabilecegin bi ortama gir vs..bende aynı şekildeydim..kafaya takıodum herseyi ..kaynvaliden konusuna gelince bence o kadın seni sevmiyor ve gelini olarak görmedigini hissediyorumm..genelde gelini sevmeyen kaynana tripleri ,hareketleri sergiliyo..sen nekadar hallettim aramızdaki konuyu desende o yarın bi gün başka bişe çıkarır emin ol..baksana oğlunu fitliyo..allah sabır versin diye sanki zoraki evlendirdiler oğlunu :S..oğluda arada kalıyo demekki bi açıklama bile yapamıyo sana..ne bu yaa anlamıyorum bu kaynanaları..ağaç oluğundan çıkmadıya bu kız kendi aileside var tabiki orayada gidecek..tek taraflı bencilce düşünüolar hep..