ben neden evlenemedim ?

çözdüm sayenizde:16: çok çirkinbi tartışma olmuş tartışmanında bi adabı vardır banada yapılmıştı benzer bişey bi kaç gün önce biri yüzünden konum kapanmıştı çok itici yorumlar neyse. bu konu şimdi o arkadaşın konusumu oluyo:26: mune aplam bunu kapatmayı unutmuş ozaman

Bi sürü üyelik var kim bilir kaç konu var :))
Mahkeme olayını merak ediyorum ben umarım bi yerden haber alırız :))

LG-P710 Tapatalk

çözdüm sayenizde:16: çok çirkinbi tartışma olmuş tartışmanında bi adabı vardır banada yapılmıştı benzer bişey bi kaç gün önce biri yüzünden konum kapanmıştı çok itici yorumlar neyse. bu konu şimdi o arkadaşın konusumu oluyo:26: mune aplam bunu kapatmayı unutmuş ozaman
Bu baya eski konu zaten, bugünkü tartışmanın üzerine tekrar yorumlar yapılmaya başlandı. Konu sahibesinin bile bu nickiyle kk ya girip konuyu takip ettiğini sanmıyorum.

Bilemem orasını ama çok ağır şeyler söyledi sanalda olsa bu kadarına hakkı yoktu.

LG-P710 Tapatalk
Ağır, ağır olmasına da, mesela erkeklerin de dahil olduğu forumlarda bakıyorum bazen, tartışmalarda millet birbirinin sülalesine saydırıyor, küfürler analı bacılı uçuşuyor havada. O tip şeylere alıştıktan sonra burdaki tartışmalar ve hakaretler çok tuhaf gelmiyor :34:

Bi sürü üyelik var kim bilir kaç konu var :))
Mahkeme olayını merak ediyorum ben umarım bi yerden haber alırız :))

LG-P710 Tapatalk

Bu baya eski konu zaten, bugünkü tartışmanın üzerine tekrar yorumlar yapılmaya başlandı. Konu sahibesinin bile bu nickiyle kk ya girip konuyu takip ettiğini sanmıyorum.

bende sağlık konusunda devamlı dert sorup duruyodum baktımki bi açık adresimi vermemişim bi tanıdık denk gelse anlayacak benim olduğumu oldu olacak tc numaramla üyelik açaydım dedim sonrada dedimki acep 2. üyelik açıp yine yardımmı istesem ama zalıııım mune aplam izin vermez hemende açar radarları tepikler beni dedim vaz caydım :52:

biliyor blenler konularımı . hep karşıma yanlış insanlar çıkıyor bıktım usandım . 27 yaşında olucam yakında . bir ilşkim bile yok. birinle tanışmaya bile korkar hale geldim . hep aynı sonuç . anne olmak istiyorum yaşım geçiyor. 30 yaşından sonra zor oluyormuş hormonal olarak yani . bir kuzenim var 36 yaşında ve bekar hiç evlenmedi . bende öle olursam diye korkmaya başladım . eskiden umrum değildi ama artık takkmaya başladım . çocuk meselesi canımı sıkıyor . aşık olabilceğim biri yok .aşık olmadan zaten evlenemem sırf mantıkla . olmuyor yani bir türlü .. böle yalnız kalmaktan korkuyorum ...

bu hatun fake ti Mune yazmış bugun.

bende sağlık konusunda devamlı dert sorup duruyodum baktımki bi açık adresimi vermemişim bi tanıdık denk gelse anlayacak benim olduğumu oldu olacak tc numaramla üyelik açaydım dedim sonrada dedimki acep 2. üyelik açıp yine yardımmı istesem ama zalıııım mune aplam izin vermez hemende açar radarları tepikler beni dedim vaz caydım :52:
Mesajlar şikayet üzerine silinebiliyorsa öyle bir şey denenebilir.

Ben fake olduğunu düşünmüyorum, bence insanların sen zaten şöylesin ondan böyle böyle dememesi için açılmış bu kadar üyelik. Bir topikte kavga çıkarınca, başka yerde yargılanmamak için yani.

Anlamak istiyorum ama hep diyorum.. Hepimiz kadınız, kadın kadınayız... Ayıbımız da bir güzelimiz de... Birimizin basşına geleni yadırgadığımızda kendimizinde başına gelebilme ihtimalini seviyorum mesela..
,

Freud a her zaman hak vermişimdir ama bazen hak veresim gelmiyor. Böyle insanlar olduğu sürece biz kadınlar ezilmeye mahkummuşuz gibi hissediyorum.

Keza arkadaş benimde profilime bakmış, evli olduğumu görünce herhalde bana çirkin laflar söyleyememiş :)

canım oyle dusunme dua et karsına hayırlı bır ınsan cıksın dıe hıc beklemedıgın bır anda cıkar bırı karsına hıc bellı olmaz hem arkadas ortamın varsa senı tanıstırsınlar mesela boyle cok evlılık oluyor hersey gonlunce olur umarım

Anlamak istiyorum ama hep diyorum.. Hepimiz kadınız, kadın kadınayız... Ayıbımız da bir güzelimiz de... Birimizin basşına geleni yadırgadığımızda kendimizinde başına gelebilme ihtimalini seviyorum mesela..
,

Freud a her zaman hak vermişimdir ama bazen hak veresim gelmiyor. Böyle insanlar olduğu sürece biz kadınlar ezilmeye mahkummuşuz gibi hissediyorum.

Keza arkadaş benimde profilime bakmış, evli olduğumu görünce herhalde bana çirkin laflar söyleyememiş :)
Ya, söylediği şeyde haklılık payı var, genç kızlarımız aşık bile olmadan sırf denemiş olmak için ilişkiye giriyor, onaylamıyorum, çok üzülen ağlayan oluyor sonra ama iş işten geçmiş oluyor. Ama sonuçta onların hayatı, yaptıklarının sorumluluğu bir tek onlara ait. De ki, gençsin güzelsin, sonra pişman olacaksın, yaptığının doğru olduğunu düşünüyorsun ama sonra yanlış olduğunu da düşünebilirsin... Ama direkt sen şöylesin böylesin, bir de kullanılan kelimeler filan, hatun uçmuş, tabiri caizse =)

Ya, söylediği şeyde haklılık payı var, genç kızlarımız aşık bile olmadan sırf denemiş olmak için ilişkiye giriyor, onaylamıyorum, çok üzülen ağlayan oluyor sonra ama iş işten geçmiş oluyor. Ama sonuçta onların hayatı, yaptıklarının sorumluluğu bir tek onlara ait. De ki, gençsin güzelsin, sonra pişman olacaksın, yaptığının doğru olduğunu düşünüyorsun ama sonra yanlış olduğunu da düşünebilirsin... Ama direkt sen şöylesin böylesin, bir de kullanılan kelimeler filan, hatun uçmuş, tabiri caizse =)

Zaten bence en yapılmaması gereken bilgi edinmeden fikir edinmek. Keza buradaki kişiiler hakkında ki tek bilgisi profilde yazan evli/bekar durumu.

Kimi nasıl buna göre yargılıyor ki?

Dinime ve düşüncelerime göre yanlış olmamasına rağmen, Türk kızlarının korkuları, ananeleri, inançları ve kırılganlıklarını düşününce kendine o kadar güvenmeden yaşamaları yanlış bence de.

Hay yaşayın,bunu ona da anlatmaya çalıştım.Sorun üslup işte,bir kadına yakışmayacak derecede üstelik.
Onun adına ben utandım,o yorumları okurken yüzüm kızardı gerçekten.

LG-P710 Tapatalk

Zaten bence en yapılmaması gereken bilgi edinmeden fikir edinmek. Keza buradaki kişiiler hakkında ki tek bilgisi profilde yazan evli/bekar durumu.

Kimi nasıl buna göre yargılıyor ki?

Dinime ve düşüncelerime göre yanlış olmamasına rağmen, Türk kızlarının korkuları, ananeleri, inançları ve kırılganlıklarını düşününce kendine o kadar güvenmeden yaşamaları yanlış bence de.
Şöyle bir şey var, zina sadece kadına değil erkeğe de haram. Ama hangi erkek der ki, ayıp günah yapmam konuşmam? Varsa da çok azdır, en azından ben hiç görmedim duymadım. Aksine övünürler, aralarında paylaşırlar. Bu namus olayı dini bir şey değil, tamamen örf ve adet olayı. Buna göre erkeklere bi nevi serbest, kadınlara yasak. Şimdi erkekler de evlenmeden sevişmek istiyor ama bakireyle evlenmek istiyorlar denir. Bunda da en az kızların mahalle baskısı kadar erkeklerin anneleri ve bilhassa babalarının yetiştirme tarzları etkili. Ergenliğe girince, affedersiniz, malum iş için erkekler götürülür ilk deneyimlerini yaşarlar, bunu pek çok kez duydum ben. Haliyle deniyor ki sevişmem lazım ama sevişen kız yok. (Kezban muhabbeti) Ama bakire kızla evlenmek istenilir çünkü (yine) aile 'temiz' bir gelin ister.
Benim oğlum var, 1,5 yaşında. Ona yapma dediğim herşeyi yapar. Üstelik gider inadına defalarca yapar. Ha, ama bir şeyden korkuyorsa hiç yanaşmaz. Diyeceğim o ki, kızlara, onları evliliğe kadar cinsellikten uzak tutmak adına korkutuyorlar. Hayatı boyunca seksin kötü olduğunu düşünen kız evlenince ''aa güzelmiş'' diyemiyor. Sonra sorunlar başlıyor falan filan, sonra diyorlar ki neden aldatılıyoruz.

Back
X