• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden hep cimri insanları çekiyorum ?

Siz sanırım kadın düşmanısınız.
Eski konularınızda da böyle habire kadınlar böyle kadınlar şöyle.
Hayır yani neden bu kadar eleştiriyorsunuz anlamıyorum ki.
Bir de yurtdışındayım dediniz mübarek hala burdakilerle uğraşıyorsunuz konularınızda gittiniz yurtdışına vizyonunuzu geliştirin biraz gezin dolaşın.
Habire ilişkiler ve kadınların erkekleri kullanmasını düşünüp durursanız hep böyle düşünüp durursunuz ben size söyleyeyim.
Kadınları sevmiyorum ki gerçekten , hepsini değil de sinsi ve çıkarcı kadınları niye seveyim ki ? Sizde bu gruptaydınız sanırım :D ben oturmasını kalkmasını bilen, kendini saf göstermeyen, sinsi olmayan kadınları seviyorum diğerlerini ne yapayım ? Onlarla yatıp kalkacak halim Yok ya hele leşlerle :D mesajımı aldınız sanırım ...

Kadınları sevmiyorum ki gerçekten , hepsini değil de sinsi ve çıkarcı kadınları niye seveyim ki ? Sizde bu gruptaydınız sanırım :KK70: ben oturmasını kalkmasını bilen, kendini saf göstermeyen, sinsi olmayan kadınları seviyorum diğerlerini ne yapayım ? Onlarla yatıp kalkacak halim Yok ya hele leşlerle :KK70: mesajımı aldınız sanırım ...
Ya hemen böyle yaftalayacağınızı biliyordum zaten :)
Siz benim kim olduğumu bilemezsiniz böyle de gruplama yapamazsınız.
Zaten ben sizin yurtdışına çıktığınıza da inanmadım.
Etrafınızda da öyle kadınların olduğu yok sevgilisi olanlara hasetlenip sinsiler şunlar bunlar diyorsunuz.
Daha böyle hasetlendikçe sizin erkek arkadaşınız filan olmaz zaten ;)

İlk bulusmada hesabi odemeye yeltenmezdim bile . Ne sacmalik. uygun fiyatli bsey soylerdim. Ama diger turlu gorusurken de masaya pos istiyoruz herkes kendi yedigini oduyor. Kahve alirken de herkes kendi kahvesini secer oder bu kadar basit. Size ismarlamayi teklif etmediklerinde siz de kendi uzerinize mi dusuyo gibi anliyosunuz hesap olayini anlamadim ben

Sen daha görgülü olup mekânlarda girişken davrandığın için olabilir ben de bunun acısını mekânda işim bitince aktif davrandığım için çok çektim. Biraz yavaş durun o zaman karşıdaki kendisininkini ödeyecek şekilde para ayarlar sanıyorum. Ben de her zaman bunu basaramasam da vefasız insana karsi hesap ödemek cok zor oluyor.

Arkadaşlar, beni ilk davet eden hiçbir erkek veya normal arkadaş veya benim davet ettiğim kimse şu ana dek hesap ödemeye yanaşmadı, ilk adımı benden bekledi , son günlerde bunu düşününce çok üzülüyorum. Teyzem, halam, kuzenlerimin eli çok açıktır, akraba konusunda şok şanslıyım ama diğer insanlar genelde hesabın tamamını bana yüklemeye girerler sesleri de çıkmaz, en son bunu yapan kişilerle de iletişimi kestim. Ben neden bu insanları kendime çekiyorum ?

Çok ilginç ... aman en iyisi herkes kendininkini ödesin olay bitsin. Ben ödeyim sen öde olayı çok saçma ve gereksiz ..

bence sizin tavrınız durumu bu hale getiriyordur

Yarı yarıya ödemeyi hiç teklif etmediniz mi? Ben nefret ederim özellikle ilk buluşmada hesap ödeyip egemenlik kurmaya çalışan tiplere. Nezaketen teklif eder karşı taraf ama tekrar buluşmayacaksam kesinlikle kendi içtiğimi ödetmem. Tekrar buluşacaksak da bir sonrakini ben öderim. Güzel bir şey karşı taraftakinin böyle bir jest yapması ama toplum dayatması olduğu için fazlaca beni rahatsız ediyor bu durum. Bir ilişki ya da arkadaşlık nasıl başlıyorsa öyle devam ediyor eşit başlamak ve devam etmek önemli benim için ikili ilişkilerde.

Birçok erkek hesap ödeneceği zaman oralı olmayan ya da tuvaletten kaçan kızları ördüğü için gına geliyor ilk buluşmada sizi deniyor aslında.

İster sevgili adayı olsun ister arkadaş hiçbir zaman hesap ödetmedim. Annem gençliğimde kimseye birşey ödetme kendini borçlu hissetme diye öğütlemişti. Annemin nadir güzel öğütlerinden :halay:Bazı mekanlar vardır ki yarı yarıya ödeyemezsiniz bu yerlerde erkek ödeyebilir ama karşılığında siz de birşey ısmarlayabilirsiniz.
Siz genelde hesaba atlayıp ödemişsiniz sanırım bu sizin tercihiniz her mekanda aaa olmaz ben aaa hayır ben kavgası yapılmaz.

Erkekler konusunda ben de hep tam tersiyle karşılaştım nedense. İyisi de kötüsü de hesap konusunda hep çok katı bir şekilde ‘erkek öder kafasındaydı.’ Bu kadarı da bana abartı geliyor ya daralıyor insan. En azından bir kahve vs ısmarlayıp ezilip büzülmek istemiyor insan. Şuan nişanlım da öyle ve bu kadar ataerkil bir yapı beni boğuyor doğrusu. Her şey dengede olunca güzelmiş..

Bence sizden kaynaklı(iyi niyetinizden).Hesap öderken ön plana çıkmayın.Hesabı 2ye böldürün ya da kendi yediklerinizi ödeyin çekilin.Bir kahve vardı diyip ücreti uzatın mesela.

Ama yakın arkadaşlar ve çiftler arasında hesabın lafi dahi hoş değil.Eğer bir taraf yemek ısmarladiysa diğeride tatlı,pasta,kahve vs ısmarlamalı.

Cimri insanla hiçbir ortak noktam olamaz. İşim de olmaz. Hissettiğim an biter.
Size tamamen şans eseri denk geliyor demekki. Ne diyelim inşallah cömert gönlünüze göre bir bey ile tanışırsınız.

Hazıra konmaya çalışan çok insan var ve buna bende önem veririm. Kendi hesabımı asla bir başkasına ödetmem. Karşı taraf ödeyip yarısına ona mı vereyim, ben mi ödeyeceğim stresinden kurtulmak için, ikimizde ayrı ödeyelim olur mu diyip kasaya yöneliyorum. Ilk başlarda zordu ama artık alıştım, sende dene.
Ama ne yalan söyleyim.. kendi etrafımda hazıra konanlar yoktur pek. Bu konuda karşılıklı anlaşıyorum çoğunlukla

İşte bende artık uyanık kızlardan olucam elimi bir şeye sürmeyeceğim çünkü gerçekten millete kötülük yapan , birbirine düşüren kadınlara bakıyorum , onlara neler neler yapılıyor bize bir kahve çok görülüyor :KK43:

Şu muhabbetleriniz baydi valla. Evlenenler vasifsizmis, cirkefmis, dalavereyle adamlari nikahliyorlarmista, daha be pislikler yapiyorlarmis bilmem ne... Sizin gibi masumlar evlenemiyormus buyuzden.

Yine bu konuda da vasifsizlara, fesatlara, uyaniklara, kotuluk yapanlara hesap odetilmiyormus ama sizin gibi masum bir insan hesap oduyor...

Ee siz de kotu olun artik, olun biz de kurtulalim.

Back
X