• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben, neden herkes gibi normal deilim? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi awa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yalnız değilsin ki.çocuğun varmış.bence hele ki küçükken tüm zamanını çocuğun ve onun sevgisi alur.mutlu olman için ayakta durman için en önrmli sebep çocuğun.hiç de erken değil çocuk için.hayatta yaptığın şeylerden yada senin elin de olmadan başına gelen şeylerden kendini suçlu çıkarıp pişmanlık duyma.herşey bi tecrübedir.çok güzel bi yaştasın ve inan bana her ne olursa olsun bu dünya yaşamaya değer.yanında kimse olmasa da evladın var.onu düzgün yetiştirebilmen için önce kendini düzeltmen gerekiyo ki bunu ancak kendin başarabilirsin.ne ilaçlar ne doktorlar.kendini çocuğuna ve eşine ver herşey düzelicek inan

canım allaha sıgın 2 rekat şükür namazı kıl ve çok dua et kafanda baız şeyleri yen.herkesde bunalımlar olur takıntılar olur bana özelden msj at paylaş başka arkdaşlarlada knş kendin yalnız kalma hergün yürüyüşe çık kocanla güzel muhabbetler et kavga etmeyin herşeye güzel bak olurmu allah yardımcın olsun

arkadaslar benım sorunum bana gore cok buyuk sıkıntılıyım bunalıyorum bazen delırcem falan sanıyorum neden boyle anlamadım durup duruken aklıma kotu seyler gelıyo ölucem gıbı hersey ıcıme basıyoo boguluyorum ılaclarla tesellı arıyorum evlıyım ve evlılık bana gore degılmıs dedım ınsanlar benı sevmıyo konusmalarımı bıle dınlemıyo senağlama hastayım bıle dedıgım de kocam dahıl kımse bana bakmıyo bazen krız gıbı uyusuyorum sıkıntı basıyo ve kusuyorum bayılcakmısım gıbı ve kımsenın umrunda olmuyo kocama sıkıntı bastı dedıgım de bıle bana bagırıp cagırıyo ne zorum varmıs da neden boyle dusunuyomusum fln bende pısman oluyorum yeterkı sussun dıe tmm yok bıseyım dıyorum gece olunca daha cok korku basıyo herseyden korkuyorum yaptıgım ılaclarda bana artık bır etkı yapmamaya basladı bazen neden bende normal ınsanlar gıbı hayatıma normal devam edemıyorum dıyorum bır arkadasım bıle yok dertlesecek gorumcem alt katta ve o bıle benımle ılgılenmıyo bısey desem ammann sende rahat ol dıo cok kolaymıs gıbı neyseee ıstee aslında erkeklerden cok cektım buzamana kadar kotu anılarım oldu onlar yuzunden esımle cınsel yasantım bıle berbat sogugum ve yanasmıyorum belkıde kocamda benden sogumustur :çok üzgünüm: yorumlarınız varsa beklıyorum yardım edersenız memnun olurum tşk ler sımdıden ınşlah aklımı oynatmam :delphin:
bak canım ben bu işe uzman gözyle bir psikolok olarak yaklaşacağım hayatı kendine zehir eden tamamiyle kendinsin sen mutsuzluğunun arkasına pasif olarak sığınmak için hastalıklarını bahane ediyorsun ve bence senin hiçbir şeyin yok tamamen psikolojik olarak kendini yalnız hissetme ve insanların sevgi ve ilgisini çekmeye çalışma.birkere işe kendini sevmekle başlamalısın.geçmişi geride bırakmalı yeni bir hayatın olduğunu kabul etmelisin sen hala geçmişle ilgili içinde çekişmeler yaşıyorsun bunu geçmişte erkeklerle ii anılarım olmadı bu nedenle eşimden soğuğum demişim.birçok insan sorunun asıl kaynağı kendidir ama hayatı öle kendine zehir eder ki artık çevredeki insanların mutsuzsuzluğuna sebep olduğunu bile göremeyecek durumdaır.benim sana tavsiyem acil uzman yardımı al.evliliğini kurtarmaya çalış hatta bu yardımları eşinle birlikte almanı öneririm.kendine zaman ayır kendini şımart kendine bak spor yap negatif enerjini boşalt aktivite yarat süslen daha söylenecek şey çok ama burdan olmaz.bir an önce bu şekilde devam ettiğim sürece yalnız kalmaya mahkum olacağını kabullen ve destek al.lütfen işe kendinizi sevmekle ve kendinize değer vermekle başlayın.sevgiler.

canım durumun zor cidden allah kolaylık wersin öncelikle...
bence kullandığın ilaçları bi bırak..bedenin we beynin dinlensin bir süre...ilaçları bıraktığın süre içinde çık gez dolaş alışweriş yap nebilim..kadınları mutlu edicek klasik şeyler yap yani..ewinle ilgilen bebeğini al gez dışarlarda..akşam da kocan gelince zorlamayla da olsa güler yüz göster zaten olumlu sonuç almaya başladığında gerisini içinden gelerek yapabilirsin...herşey zincirleme gelir arkasından anlatmak istediğim bu...we geriye dönüp baktığında ewet ben başardım diyeceksin...kocan da sana hayret edip duracak we belki de herşey bambaşka olcaka artık... ;)

canım senin acil psikolojik desteğe ihtiyacın var
eşinle beraber yardım almanız daha iyi sonuç verir
senin şikayetlerine benzer şeyler yaşayan bir arkadaşım vardı
evliliği bitti ailesi sahip çıktı şimdi sorunları kayboldu gitti..
eşinle aşmalısınız bunu ona anlatmaya çalış
desteğine ihtiyacın olduğuna..
ve karamsar olmamaya çalış elinden geldiğince..

neden kimse seni dinlemiyor anlamadım. dinlenmeyecek kadar saçma mı konusuyorsun diye de sormadan geçemedim açıkçası? dayımın 2. karısı vardı ve bi tuhaftı sürekli felaket olacak gibi asansöre binmeyelim,rüzgar var dışarı çıkmayalım vs sürekli hastanelerde olan bi tipti yok endoskopi bile yaptırdı yok yere böyle bişeydi yani ilk zamanlar onu tanıyana kadar herkes iyiydi ne olduğunu bilmedikleri için sonra dayım dayanamadı artık ayrıldılar. acaba sende de böle şeyler mi oldu cnm? bence iyi bi doktora git.

ben uzman değillim ama canım sanırım depresyondasın:

Depresyon; duygusal, zihinsel, davranışsal ve bedensel bazı belirtilerle kendisini gösteren bir durumdur. En dikkat çekici belirtisi çökkün ruh hali ile ilgi ve zevk almada belirgin azalmadır. Depresyondaki kişi duygusal açıdan mutsuz, karamsar ve ümitsizdir. Eskiden en severek yaptığı işler bile artık zevk vermez olmuştur. Kişi kendini hüzünlü ve yalnız hisseder. Kendisine ve çevresine ilgisi azalır. Yoğun suçluluk duyguları olabilir. Herkese yük olduğunu düşünüp gereksiz yere sorumluluklarını yerine getirmediğini düşünür. Genellikle iç sıkıntısı, daralma, huzursuzluk ile birliktedir. Bazen kendisinin tüm duygularını yitirmiş gibi hissedebilir.
TEDAVİSİ:
Kişiler çok farklı sebeplerden dolayı depresyona girebilirler. Bazen bu sorunlar bir yakının kaybı, ayrılık, iş kaybı, aile sorunları, maddi nedenlerden biri olabilir. Bazı durumlarda ise herhangi bir sebep olmaksızın kişi depresyona girer. Bu durumda kişi tam bir şaşkınlık halindedir. Herhangi bir sorunu olmaksızın niçin bu duruma düştüğüne bir anlam veremez. Bu durumlarda sorunun kaynağı diğer hastalıklarda olduğu gibi ( örneğin yüksek tansiyon, şeker gibi ) biyolojik sebeplerdir. Bazı kişilerde de ise ırsi olarak depresyon görülebilir. Yakın akrabalarında depresyon olan kişilerin depresyona girme oranı yapılan araştırmalarda daha yüksek bulunmuştur.
Sorun ne olursa olsun, depresyon ne şekilde ortaya çıkarsa çıksın kişinin depresyondan kurtulamamasının sebebi tedavi olmamasıdır. EN UYGUN DEPRESYON TEDAVİSİ İLAÇ TEDAVİSİ VE PSİKOTERAPİNİN BİRLİKTE YÜRÜTÜLDÜĞÜ TEDAVİDİR. TOPLUMDAKİ YAYGIN İNANCIN AKSİNE DEPRESYON TEDAVİSİ İÇİN KULLANILAN İLAÇLAR KESİNLİKLE BAĞIMLIK YAPMAZLAR VE UYUŞTURUCU DEĞİLDİRLER. Yan etkileri ise son derece azdır ve tehlikeli değildir. İstenildiğinde doktor önerisi ile rahatlıkla kesilebilirler.
İlaç tedavisine ek olarak uygulanan psikoterapi tedavinin etkisini artırmaktadır. psikoterapi ile kişinin olumsuz düşünce ve davranış biçimlerinin değiştirilmesi ve hastalıkla mücadele etmesi için daha aktif olması amaçlanır.

bütün yazıları okudum canım belkide inanç zayıflığıda olabilir neye inanıyorsan dinin mezhebin ne bilmiyorum ama birşeye inanman gerekir sıkıldığında daraldığında yardım edecek bir şeyin olduğuna inanman gerekir.............kendi manevi yolunu zenginleştir canım inşallah kurtulursun içindeki durumdan

canım bence de psikoloğa gitmelisin en kısa sürede.
belki ilaçla değil konuşarak rahatlayabilirsin.
biz her ne kadar tavsiyelerde bulunsak da uzman gözüyle senin sorunlarını daha iyi görebileceğini ve çözüm üretebileceğini düşünüyorum.
herkes zaman zaman sıkıntılı dönemler geçirebilir.
örneğin ben bu aralar hiç bişeyden mutlu olamıyorum :(

canım benim senin geçmişte erkeklerden çok çektim dediğin şeyleri bende yaşadım ve çok sinirli bir yapım vardı ama kendi kendime yendim bence sen çok kafana takıyorsun bence çok düşünme ayrıca erkekler hastalıktan pek hoşlanmazlar uzun sürünce sıkılırlar bana kalırsa kocana belli etme düzelmiş gibi görün bak herşey nasıl değişecek görümcenlede paylaşma seni dinlemeyen insana niye anlatıyorsunki bende çok sinir olurum benim görümcemde yapar aynısını kendine gel silkelen eşinle çocuklarınla ilgilen kendinle ilgilen düşündükçe dahada bunalırsın bak ne güzel yuva kurmuşsun çocukların olmuş bunları yaşayamayanlar var yaşantının kıymetini bil canım

ama sen duzelmek için hiç bişe yapnıosun kızıcam sana en sonunda :oklava: kıyamam sana ben anlıorum seni ama bi yandanda kızıorum tatlım neden böle yapıosun.. ikimiz buluşacaktık ona gelmedin..toplu halde buluştuk ona gelmedin.. gelip bize katılsaydı yaokadar ii saatler geçirdikki benmde annemlr burda deil.. kocamın tarafı hala kabul edemediler beni bende bzaen çökuntuler yaşıoru ama yine beni ben iyileştiriorum... keşke yakın olsaydık ama okadarda uzak sayılmayız.. istersen göruşebiliriz bun daha öncede söyledim sana çunku seni çok ii anlıorum cnm uzulmee... a.s.

bütün yazıları okudum canım belkide inanç zayıflığıda olabilir neye inanıyorsan dinin mezhebin ne bilmiyorum ama birşeye inanman gerekir sıkıldığında daraldığında yardım edecek bir şeyin olduğuna inanman gerekir.............kendi manevi yolunu zenginleştir canım inşallah kurtulursun içindeki durumdan

ınanc zayıflıgıııııı :))))))))) aksına hatta cokk terssım ben msulumanım ve namazımıda kılıyorum 5 vakıttt benım ınancım fazla oyuzden herseyı sorun edıyorum ınce dusunuyorum o yuzden gıbı gelıyo yasakkelime

psikolojik bir sorun bence. psikologla konus hemde gecikmeden. bak gecmişte cok cektim diyorsun. gecmişi bu gunune tasıma. yarınlarınıda karartırsın:(
kendine ugraslar bul. çevremde kimse yok diyorsun ya.inan bazen yalnız olmak daha iyi geliyor insana.

panik atak hastası olabilirsiniz. oyalnacak hobilerniz olsa belki kafanızı dağıtır daha mutlu olrsunuz.

ınanc zayıflıgıııııı :))))))))) aksına hatta cokk terssım ben msulumanım ve namazımıda kılıyorum 5 vakıttt benım ınancım fazla oyuzden herseyı sorun edıyorum ınce dusunuyorum o yuzden gıbı gelıyo yasakkelime

tatlımm,eger evhamlı bir yapın varsa ve ufacık bir yerin bile agrısa sızlasa söyleniyorsan bu çevrendekileri rahatsız ediyor olabilir...yani nasıl diyeyim,bende biraz nazlı bir yapıya sahibimdir,sanırım sende öylesin...çevrendekilere sürekli şikayetlerde bulunuyorsan kendinle ilgili,bir zaman sonra bundan sıkılıp bu yüzden önemsemiyor olabilirler diye düşünüyorum...anladıgım tam olarak bu mu bilmiyorum ama,sürekli ilgi istiyorsun sanırım...geçiştirilmekten hoşlanmıyorsun,eşin de bunalmış olabilir canım bu durumdan...biraz daha rahat olmaya çalış...kendine güvenmeye çalış...karşındakileri gözünde büyütme bence..onlarda insan sonuçta...sürekli seni dinlemediklerini,önemsemediklerini düşünüp dile getirirsen,bu kaostan kurtulamazsın...ilk önce sen kendini önemsemelisin...sen kendine güvenmelisin...inşallah herşey iyi olur senin için.:teselli:

tatlımm,eger evhamlı bir yapın varsa ve ufacık bir yerin bile agrısa sızlasa söyleniyorsan bu çevrendekileri rahatsız ediyor olabilir...yani nasıl diyeyim,bende biraz nazlı bir yapıya sahibimdir,sanırım sende öylesin...çevrendekilere sürekli şikayetlerde bulunuyorsan kendinle ilgili,bir zaman sonra bundan sıkılıp bu yüzden önemsemiyor olabilirler diye düşünüyorum...anladıgım tam olarak bu mu bilmiyorum ama,sürekli ilgi istiyorsun sanırım...geçiştirilmekten hoşlanmıyorsun,eşin de bunalmış olabilir canım bu durumdan...biraz daha rahat olmaya çalış...kendine güvenmeye çalış...karşındakileri gözünde büyütme bence..onlarda insan sonuçta...sürekli seni dinlemediklerini,önemsemediklerini düşünüp dile getirirsen,bu kaostan kurtulamazsın...ilk önce sen kendini önemsemelisin...sen kendine güvenmelisin...inşallah herşey iyi olur senin için.:teselli:
a.s. çok haklısın cnmmm bencede aynen öle dedıgın gıbıyım yapım geregı boleyım napiiimmmm ama uyarılarını dıkkate alıcam öptum :1hug:

cnm benım gecmıs olsun.bencede senın sorunun tamamen psıkolojık.beynıne sokmussun sen bunu artık oyle olmasada sen oyle gıbı sanıyorsun.ayrıca eskı erkek arkadasların eskıde kaldı madem evlendın neden kocandan uzaklasıyorsunkı.sen hayatına bır delete yap bence.esıne sımsıkı sarıl.bır an oncede bır psıkologa gıt belkı bunu atlatmanı saglar.tekrar gecmıs olsun.

Back
X