• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben, neden herkes gibi normal deilim? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi awa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın mutlu olmalıyım mutluyum mutluyum mutluyum bu sekılde kendı kendıme ıyı olmaya calısıcam ama ınsanın esı destek vermezse kım vercek anlamadım suan bıle alt kata gorumceme ındı onun ıcın herseyden onemlı aılesı kardesı annesı babası bende hıc saygımı bıtırmedım onlara... mesela ben panıkatak mı artık nedır bılmıyom tıtremee gelıyo bazen sıkıntıdan aglıyorum kusuyorum adam sallamazz ama dun gece gorumcemın maddı sorunları var dıe hıc uyumadı sabah ettı ben geberırken kusarken bıkere basıma gelıp neoluyo demezz bunları gordukce daha cok yıkılıyorum cunku kımsem yok gıbı gelıyo yanı benı hıcbısey goruyo bu adam boleymıs evlılıgın 2.yılı ve boleyse 5. 6. yılı dusunemıyorum

hamılelık donemınde hep hastalıkla ugrastım vucudum kendılıgınden ıltıhap urattı ve atesler le ugrastım ozamanlar mecbur ugrastılar benımle yeterkı dogur dıe dogurdum ne oldu sımdı kendı halımdeyım bunları anlatırken bıle sıkılıyorum basım agrıdı bak Çok üzgünüm çoook ben sunu anladım kı yanlızlık ınsanı yavas yavas bıtırıyo...

ahh canım ya kıyamam:teselli: kimseden fayda görmüyorsan sende kendine deger vermeyi ögrenmelisin canım.giyin süslen gez dolaş..gör bak eşin seni degişmiş görünce peşinde pervane olacak ama o zamanda sen yüz verme.hayat böyle gecmezki canım ya.kendi kendinin doktoru olman gerek hersey senin elinde:içelim:

hımmm gerçekdende tahammül edilcek şeyler değil bunlarr karşına alıp konuşsan bii nedne böylesin diye ben senin eşinim de neden böyle davranıyosun dee sıkıldın mı benden de bişiler anlat işde:(:(
mutlaka bi açıklaması vardırr .....

canım yaa üzüldümm şimdii gerçekden zor bi durum olsa gerek canım biz seni hep dinlerizz derdini biizmle paylaşabilirsinnn mesela samimi söylüyorum ben dinlerim canımm:):)

tşk ederım canım a.s. dınlıyecegıne emınım zaten dusunmen yeterlı gercekten bu samımıyetınız benı rahatlatıyo :1rolleyes:

hımmm gerçekdende tahammül edilcek şeyler değil bunlarr karşına alıp konuşsan bii nedne böylesin diye ben senin eşinim de neden böyle davranıyosun dee sıkıldın mı benden de bişiler anlat işde:(:(
mutlaka bi açıklaması vardırr .....

:1no2: onun acıklaması bellı öle seyler yok sen yanlıs dusunuyosun ve bı bakmısın benı suclu bulmus adam artık bu konularda profesyonel olmus valla elı opulcek adam ee ben ıkıncı esıyım bırıncının basını yemıs benıde yer bu gıdısle bunları soylemek cok zoruma gıdıyo sewmıstım onu bana yakın gelmıstı ama monotonlastıkmı yoksa sevgısı bıttıdemı ondan boyle anlamıyorum benıde sogutmayı basardı :dilcikar:

Canim sanirim psikolojik destek aliyorsun, ilac kullaniyorum dedigine göre böyle.
Depresyon belirtileri gibi sanki. Bu cok normal, her insan geciriyor bu tarz rahatsizligi.
Gecici bir dönem ama ve tedavisi en mümkün olan hastalik belkide.
Ilaclarin fayda etmedi sanirim.Doktorunla tekrar görüs.Onlar sana yeni bir ilac verecektir.
Cok gecmis olsun canim.Üzülme, hepsi gececek, sen sadece doktorunla irtibata gec olurmu.
Eger konusmaya ihtiyacin varsa özeldende yazabilirsin.Annemde depresyon geciriyor, su an daha iyi Allah'a sükür. Bu konuda bilgim var az cok, elimden geldigince sanada yardimci olmaya calisirim.
Hepsi gececek insAllah;)

öpüyprum

:1no2: onun acıklaması bellı öle seyler yok sen yanlıs dusunuyosun ve bı bakmısın benı suclu bulmus adam artık bu konularda profesyonel olmus valla elı opulcek adam ee ben ıkıncı esıyım bırıncının basını yemıs benıde yer bu gıdısle bunları soylemek cok zoruma gıdıyo sewmıstım onu bana yakın gelmıstı ama monotonlastıkmı yoksa sevgısı bıttıdemı ondan boyle anlamıyorum benıde sogutmayı basardı :dilcikar:

canım zaten erkekler her haltı yaparlar zeytin yağı gibide üstte çıkarlarr yani bunu yapmakda üstlerine yokturr malesefff..
ahh canımm gül gibi genceciksinnn bidee 2. eşisinn senin kıymetini bilmesi lazım aslında hem yaş olarak küçüksün ondan hemde 2. eşiisinn valla başında taşımasıı lazımmÇok üzgünüm çoook

ammannn nerdeeee benım kıymetımı bıl dıo eskıden hıc eve fln gelmezmıs aldatırmıs flnnn sımdı yapmıyoya o yuzden o ıyı bır es :oklava:

hııııııııııı valla canım resimlerine falan baktımm bebişin çok güzell çok şirin allah nazarlardan korusunn yanii hani beyenilmiycek bi kadında değilsin amaa başka şeyler mi düşünüyo ne eşinnn görümcen falan dolduruyo olmasınn-tatlicadiarzu-

canım benim eşim de yıllar önce ben depresyondayım dediğimde karı depresyondan çıkamadı bi türlü demişti, bazı erkekler bu konuda düşüncesiz ve yobaz oluyolar, boşver sen kendine bak, önce ben diceksin, bi de şu anlattıklarından panik atak olabilirmi diye düşündüm, panik atak hastası herşeyden çok korkar çünkü, benim arkadaşım da panik atak, hastalığı atak yaptığı zamanlarda msnde cam açıp konuştuğumuz zamanlarda benim bakışlarımdan bile korkarmış, bunu yeni itiraf etti bana, çocuklarından korkarmış, eşinden, sanki öldürceklermiş gibi düşünürmüş, herkes kendisine zarar verecek sanarmış, bi de bayılma nöbetleri olyuo arkadaşımın, bence bi doktora git gülüm, nolur nolmaz allah korusun panik ataksa bile eğer önceden tedavine başlarsın,

ammannn nerdeeee benım kıymetımı bıl dıo eskıden hıc eve fln gelmezmıs aldatırmıs flnnn sımdı yapmıyoya o yuzden o ıyı bır es :oklava:

iyi bi eş sadece sadık kalmak mı?ne kadar yanlıs bi düsünce.evliligin binlerce sorumlulugu var.sadık kalmakta bunlardan biri.yazdıklarından yola cıkarak senin bu halinin ennn büyük sorumlusu eşini görüyorum.cok sinir bozucukötükedihüso

mrb awa
yaşadığın şeler idden üzücü
ama hastalığın hariç senin yaşadklarını bende yaşadım beim eşimde bna karşı çok ilgisizdi hasta olsam bi bardak su getirmezdi bi ilaç vermezdi sadece ne yapmam gerektiğini sölerdi
kendine ii bak hasta olma derdibenneyaptımki
ilk zamnlar geceleri ağlardım neden böle neden beni sevmiyo falan die
ama zamn geçtikçe bende onun gibi oldum :jeyyar:
yani eskisi kadar köle diilim bide beklentilerimi azalttım
gelecekte ne gibi sorunların beklediğinide asla düşünmüyorum
dereyi görmeden paçayı sıyırırsam komik olur -tatlicadiarzu-
herşeyi akışına bıraktım
o bana ne kada rgeliyosabende ona o kadar gidiyorum
ama böle olduktan sonra eşim benle daha bi ilgilenir oldu buda ayrı bi konu sositososito
bizimde aramızda 9 yaş fark var ve üstelik görücü ususlu hatta eşim bana asla aşık olmadı
:1no2:
yani oda ii bi eş olduğunu söler bende onu öle kabul ederim
kötünün iyisi der her geldiğinde kocaman öpücüğümü kondurur koltuğa otururm sonrada o işine ben işime bakarım sengözlerimebaksanab
nereye kadar gideceğini allah bilir bide bakmışım nineyle dede olmuşuz
sende bunlara çok takılma kendinebşka meşkaleler bul eşini ihmala etme ama şımartmada
yani biraz özlemesini sağla
msl herzamn bakımlı olma:jeyyar:
ben öle yaptım işe yaradı :lepi:
ama bunlar benim kocamda işe yaradı seninkini bilmem :1hug:
umarım mutlu olursun ve asla pişman olmazssın
daha çok genciz bi daha genç olamıycaz bunlara kafanı yorupta kendini üzme olurmu :teselli:

offf ne kadar uzun olmuş delikafadulden
kusura bakmayın arkadaşlar :utangac:

Dua et, aç ellerini bütün bu anlattıklarını Rabbine anlat yardım iste.Hatta ağla içinden gelirse.inan ben de sıkıldığımda hep böyle yapıyorum müthiş bi terapi oluyo.Zaten duanın psikoloji üzerindeki pozitif etkileri olduğu bilimsel olarakta kanıtlanmış.Kimsen yoksa rabbine sığın ondan iyi dost olamaz zaten

canım bende benzeri durumdaydım,sürekli midem bulanıyodu 7/24 mide bulantısı çekiyodum metroda otobüste sokakta evde durmadan bulantılar geliyodu hastalık korkuları ve cehennem gibi günler geçirdim,ama uzmana gittim terapi ve ilaçlar sayesinde kendime geldim Allaha şükür o günler geçti,eğer kafandan ilaç kullanıyosan hemen bi uzmana git o ilaçlarını düzenlesin,uzman yardımıyla atlatırsın bunları canım,tamamen ruhsal bu sorunlar,resmen ağır bi depresyona girmişsin sen,yardım almak en doğrusu,kendimiz başedemediğimiz konularda nasıl uzman kişiden yardım alıyosak buda öle bişi.ben bu zor günleri işimin de desteğiyle atlattım,iş ve meşgale bulmak çok önemli..doktor bana ilk ve en önemli terapin iş,ilaçtan bile önce ilk tedaviniş dedi. gayet normal.erkekler dinlemezler canım,dertten sorundan hoşlanmazlar en kötü yanlarından biri de bu işte,ölüyorum dersin umurları olmaz geçer derler,yakın arkadaşın falan varsa onlarla paylaşmaya çalış,seni üzecek insanlarla görüşme,ailene annene açıl dertleşmek amaçlı.umarım en kısa sürede veen kolay şekilde atlatırsın canım bu dönemi a.s.

Son düzenleme:
bu tamamen psikolojik bir rahatsızlık.
doktorunu değiştirmelisin bence.
herşeyden önce bunun tamamen senin elinde olduğunu sakın unutma.
eşin seni düşünmüyosa sen de onu düşünme.
bu gibi şeyleri çok önemsememeye çalış.
seni dinlemeyen birini kafana takıp da kendini üzmeye değer mi...bu eşin bile olsa.
bence kendine çevre edinmek ve vakit geçirmek amaçlı kurslara gidebilirsin.
ingilizce,fotoğrafçılık ya da yemek kursu gibi...
hem bir uğraşın olur,meşgul olursun hem de yeni arkadaşlar edinebilirsin.
böylece kendini dinlemek için boş vaktin olmaz.
bu sosyalliği yaratmak senin elinde.
kursalara ücret ödemek istemiyosan halk eğitimin kurslarına katılabilirsin.
bursada biçok yerde var.

Kesinlikle bu durumun için doktora gitmelisin.Yoksa herşey daha kötüye gidebilir.Eşin bu durumdan sıkılmış olabilir.mutlakadoktora git düzeldiğinde hayatın düzene girecek.Eşinle de mutlu olacaksınız

evlilikte ilk baştaa böyle olur hep sabırlı olman gerek.sen bol bol dua oku..ben bazı şeyleri dua sayesinde yedim.allah yardımcın olsuun..umarım anlamışsındır benii

canım ilk başta şu karamsarlıktan kurtul..düşünme kötü şeyler kendine uğraşı bul..erkekler çabuk sıkılırlar sorunlardan..o yüzden pozitif olarak eşinin yanına git oda değişimi farkedecek ve herşey daha güzel olacak..ilaç kullanıp iyice vücudunu mahvedeceğine kendi kendine terapi yap bi nevi..

canim bir an once bir doktora gidip tedaviye basla debresyona girmisin yada baska bir psklojik proplemin var !!..sakin ihmal gelme guzelim, yada hisetdiklerini annele ,ablanla en yakin akrabalarinla paylas sana yardimci olmalarini sagla!! eger sen kendine yardim etmezsen hic kimse sana yardim etmez canim.. sakin sakin ihmal gelme hic kimsen yoksa esine ben rahatsizlandim beni bir pskiyatira gotur de mumkunde ozel doktor olsunki seni dinlesin yardimci olabilsin ...Allah yardimcin olsun guzelim :1no2:

Back
X