M
mina_melis
Ziyaretçi
canım yazdıklarıma lutfen kızma ama dost acı söyler ve bununla yuzleşmen gerek bana göre. hıç bırşey ıçın geç sayılmaz bunu unutma. senın hastalıklarla ılgı çekmeye çalıştıgını duşunuyorum. bunu sen bılınçlı yapmıyor olabılırsın,beynın mutsuz olmak ıçın bahaneler uretıyor olabılır ama bunu ancak sen durdurabılırın. Bak ne guzel evlısın eşinle cok guzel bır hayat geçırebılırsın, Allaha cok şukur sakat degılsın, her uvuzun saglam neden bunun aksi gıbı davranıyorsun. senı nıye sevmesınler elıne bır kalem al yaz bakalım sence nıye sevılmıyorsun sonra bunları bır bır yok etmeye calış, mesela sureklı hasta oldugun ıçın mı? o zaman hasta olma yada hastaysen bıle kımseye söyleme zaten yardım etmıyorlar, ınsan yalnız gelır yalnız gıder bunu unutma, kendın ıçın yaşa. yarın sabah aç pencerenı temız bır nefes al. hayatı kaçırma tatlım. yaşamak için o kadar çok mucadele ver kı hayat setı ıtemesın gerıye. bu dunya senın için yaratıldı bahçede kı çıcek senın için açıyor nıye onları onemsemıyorsun, nıye göremıyorsun, nıye mutlu olamıyorsun. ıhtıyacın olan tek şey pozıtıf duşunceler, ustun dokmen tarzında kıtaplar okumanı tavsıye ederım. kendıne bıraz daha deger ver şekerım.
a.s. sonuna kadar katılıyorum canım