ben adamla görüşmek istemedikçe üstüme geliyordünyada başka adam mı kalmadı?
ben adamla görüşmek istemedikçe üstüme geliyor
ben değil kendisi buldu beni burda gördü inanın bende şaşırdımÇok mi aradın bu ruh hastasını?
aramayı engelliyor telefon fakat mesajlar spam kutusuna düşüyornasıl üstüne geliyor? napıyor? mesaj mı arama mı ne? bunları engellemenin yolu var.
kimliğin ön tarafı arka tarafı olayını kardeşleri dediKimliğin ön yüzü ve arka yüzü olayına inandiktan sonra size daha ne diyebiliriz ki?
işte olay büyür kendisi doğulu utanma duygusu yokAl tehdit delillerini doğru şikayete.
Bu ne be, hem dolandırıcı hem de tehdit ediyor şeref fakiri.
bende sizin gibi düşünyorumAdam kişilik bölünmesi yaşıyor zaar ne dediği belli değil
Şaka mı yapıyor yani çok komikmiş...
dedim abisine ulaştım kardeşiniz böyle böyle yapıyor diye abisiyle kavga etmiş ben öyle yapmıyom diyeBu bahsettiğin kişi acayip derecede tehlikeli.hiç vakit kaybetmeden git polise şikayet et.görsün polis kimmiş!
Senin korktuğunu bildiği için üstüne geliyor sadece.seni mahvederim benden uzak dur de pisliğe.
kültür farkı sebebiyle vurguladım başka bir sebep yok zatenAdamin dogulu olmasinin olayla ilgisini cozemedim bikac kez vurgulamissiniz ama...
Neyse gecmis olsun, siz olumlu olumsuz karsilik vermezseniz bir sure sonra bikar.
işte olay büyür kendisi doğulu utanma duygusu yok
ailede kalabalık polisten hiç korkmuyor
polis kim ki diyor
kesinlikle böyle bir şey yapmıyorum zatenSen sen ol, kisilerin karaktersizligiyle nereli olduklarini bagdastirma.
Evli bekar evli bekar evli bekar .... bekar bekar evli evli . Durum sacmalamis. Gorusmek zorunda degilsin.
Reşit olduğun için ailene bu konuda ihtiyaç duyulmayacak. Kaldı ki kim ne öğrenirse öğrensin. Onlar polisin kim olduğunu öğrenmeli önce. Korkmasınlar, içerde yatsın yeter.işte olay büyür kendisi doğulu utanma duygusu yok
ailede kalabalık polisten hiç korkmuyor
polis kim ki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?