ben neden mutlu olamıyorum :(

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
25 yaşındayım,3 ay önce biri benimle tanışmayı çok istedi
ben karadenizliyim o kişi doğulu her neyse bayağı uğraştı bende kabul ettim biz konuştuk telefonda felan yüz yüze de geldik sonra bunun kardeşleri ilk önce bekar abimiz dediler sonra evli dediler olaylar o kadar karışıkki bende hemen irtibatı kestim fakat kendisinin söyledikleri kardeşlerim benim kazancımı kıskanıyor senden kıskandılar felan filan hepsini yanından yolladı şuan kendisi tek burda.bir ara eşi aradı ben herşeyi anlattım bu kez o benim eşim değil bizi çekemiyolar dedi kimlik istedim ön taraf onunmuş arka taraf yanındaki bir çocuğunmuş bunu kardeşleri söyledi.hatta bana fotograf yolladılar kendisnin üstünde takım elbise var fakat yüzük yok bu kişi teyzem dedi çok seviyorum teyzemi dedi.ama ben süre zarfında kendisiyle yüz yüze gelmedim en son kaymakamlığa gidelim dedi orda görü dedi ben gitmek istemiyorum.kendisi bana bir akşam durup dururken ben evliyim keşke bekar olsaydım senle bir yuvam olsaydın dedi o düğün fotolarından birini yolladı.bende nasip kısmet eşin çok güzel üzme onu bir daha asla böyle hata yapma ve kimseyi kandırma dedim tamam dedi.aradan bir kaç saat geçti ben bekarım seni sinir etmek için bunları dedim seni ailenden isticem bir sürü şey hattımı değiştirme imkanım yok birde beni tehdit ediyor terk edersen ailene söylerim diye benim korkum yok tabi kötü bir şey yapmadım bu olay beni maf etti
aileminde evlen baskısı :( ya bunları hak etcek ne yaptım diyorum bazen insanlara hep iyi yaklaşmaya çalıştım sonuç 0 yine ben üzülüyom yine ben ağlıyorum

Kimliğin ön yüzü ve arka yüzü olayına inandiktan sonra size daha ne diyebiliriz ki?

nasıl üstüne geliyor? napıyor? mesaj mı arama mı ne? bunları engellemenin yolu var.
aramayı engelliyor telefon fakat mesajlar spam kutusuna düşüyor
onları ben görüyorum
ben resimlerimi kullanıp facebook açtı
tehdit ediyor işte aileni rezil etcem seni rezil etcem

Al tehdit delillerini doğru şikayete.
Bu ne be, hem dolandırıcı hem de tehdit ediyor şeref fakiri.

Kimliğin ön yüzü ve arka yüzü olayına inandiktan sonra size daha ne diyebiliriz ki?
kimliğin ön tarafı arka tarafı olayını kardeşleri dedi
görüntülü aradı orda gösterdiği kimlik de bekar yazıyordu kardeşleri imkansız böyle bir şeyin yazması dedi

Al tehdit delillerini doğru şikayete.
Bu ne be, hem dolandırıcı hem de tehdit ediyor şeref fakiri.
işte olay büyür kendisi doğulu utanma duygusu yok
ailede kalabalık polisten hiç korkmuyor
polis kim ki diyor

Adam kişilik bölünmesi yaşıyor zaar ne dediği belli değil
Şaka mı yapıyor yani çok komikmiş...

Adam kişilik bölünmesi yaşıyor zaar ne dediği belli değil
Şaka mı yapıyor yani çok komikmiş...
bende sizin gibi düşünyorum
akıllı bir insan yapmaz bunları
ya birde ettiği yeminler eşim varsa allah belamı versin
annemin babamın ölüsünü göreyim
eşim varsa allah onunda belasını versin gibi şeyler

Bu bahsettiğin kişi acayip derecede tehlikeli.hiç vakit kaybetmeden git polise şikayet et.görsün polis kimmiş!
Senin korktuğunu bildiği için üstüne geliyor sadece.seni mahvederim benden uzak dur de pisliğe.

Adamin dogulu olmasinin olayla ilgisini cozemedim bikac kez vurgulamissiniz ama...
Neyse gecmis olsun, siz olumlu olumsuz karsilik vermezseniz bir sure sonra bikar.

Bu bahsettiğin kişi acayip derecede tehlikeli.hiç vakit kaybetmeden git polise şikayet et.görsün polis kimmiş!
Senin korktuğunu bildiği için üstüne geliyor sadece.seni mahvederim benden uzak dur de pisliğe.
dedim abisine ulaştım kardeşiniz böyle böyle yapıyor diye abisiyle kavga etmiş ben öyle yapmıyom diye
polise gitcem dedim git polis kim ki biz aşiretiz diyo burası biraz komik :D

Adamin dogulu olmasinin olayla ilgisini cozemedim bikac kez vurgulamissiniz ama...
Neyse gecmis olsun, siz olumlu olumsuz karsilik vermezseniz bir sure sonra bikar.
kültür farkı sebebiyle vurguladım başka bir sebep yok zaten
ben cevap yazmıyorum aramıyorum benim resimlerimle bir facebook açıyor bana mesaj atıyor :O

polis kim ki diyor

Sen sen ol, kisilerin karaktersizligiyle nereli olduklarini bagdastirma.

Evli bekar evli bekar evli bekar .... bekar bekar evli evli . Durum sacmalamis. Gorusmek zorunda degilsin.

Sen sen ol, kisilerin karaktersizligiyle nereli olduklarini bagdastirma.

Evli bekar evli bekar evli bekar .... bekar bekar evli evli . Durum sacmalamis. Gorusmek zorunda degilsin.
kesinlikle böyle bir şey yapmıyorum zaten
yapsaydım baştan arkadaş olmazdım

polis kim ki diyor
Reşit olduğun için ailene bu konuda ihtiyaç duyulmayacak. Kaldı ki kim ne öğrenirse öğrensin. Onlar polisin kim olduğunu öğrenmeli önce. Korkmasınlar, içerde yatsın yeter.

Back
X