- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
tatlım iş görüşmesine çağırma amaçları orası burası oynayan kişileri seçmek o yüzden çağırıyorlar cv'nde tecrübesiz olduğunun yazmasına rağmen
Ogretmenlere bile saygilari yok lanet olsun.. staj is tecrubesidir.. o zaman stajlar bir ise yaramiyorsa neden bize staj yapin diye diretiyorlar ... ay su emeklerimiz yaaaa en cokta buna uzuluyorumBu genel bir sorun.
Ben de öğretmenim ama herkes tecrübeli arıyor.
Oturduğum yerden nasıl tecrübe kazanacagimi ben de çözemedim.
Farklı asistanlık kollarına yonelseniz belki olur.
Stajları bir çok yer tecrübe olarak görmüyor.
Ben de onu anlamıyorum.
Önemsemiyorlar yani. İlla bir iş tecrübesi olacak. Nasıl olacaksa.
ben çalışan kadınları ima etmiyorum. gereksiz yere çağırıp sonra deneyimsizsiniz ama siz diyen patronları söylüyorum. kör değiller heralde cv de yazıyor deneyimsiz olduğu kişinin. ama onların amacı deneyimsizlerden nemalanmak. saf salak kişiler olup olmadıklarına bakmak için çağırıyorlar ! deneyimsiz yazmasına rağmen cv'desizi çok çağırdılar herhalde oradan biliyorsunuz.
ne saçma genellemeler bunlar?
böyle yaparak çalışan kadınları ''orası burası oynamak''la itham ettiğinizin farkında mısınız?
ciddi insanlarin hic sansi yok demekki ... gorusmelerde motivasyonumu 100% gosteriyorum sinir oluyorum bu duruma is aramakta yorucu birsey
bende araştırmadan gitmiyorum canm hatta bir iş görüşmesinde de dedim araştıracaktım sizi ancak internet siteniz online değil bilgi almaktı amacım görüşme öncesi diye. biz sizi arayacağız dedi ses seda çıkmadı ama aradan 3.5 ay geçti yine ilan vermiş orası.Aynen cnm dedigin gibi.. hic umurlarinda degil vallahi.. ve ben hakkimi helal edemiyorum boylelerine.. ki ozenle hazirlanip gidiyorum.. kiyafetime dikkat ediyorum, gorusmelerimi bir gun oncesinden hazirliyorum ki bocalamim ama olmuyor
Aynisini banada dediler... siz para kazanmak icinmi geliyorsunuz, yoksa isinizi yapmayami geliyorsunuz soruya bakarmisin Allah askina.. ne sacmalik.. bende isyerinize bilgilerimi sunmak istiyorum, birinci gayem bu dedim, ikinciside tabikide kimseye muhtac kalmamak icin calismak .. oyuncak haline getirdiler beni oraya git buraya git sonuc koca bir SIFIRMalesef ayni sorunu bende yasiyorum,is tecrubem cok ,
İssiz oldugum donermde bir alt pozisyona bile bas vurdum,
Cagirirlardi ,mulakatta yok siz cok para istersiniz yok sdiz daha iyi pozisyon cikinca bizxi birakir gidersiniz yok su bu ,
En son bana daha iyi pozisyon bulkunca birakir gidersiniz diyen eleman biraskip gitti sirketi ,
Bazen laf olsun diye mulakat yaptiklarini dusunuyorum
Sirket ici calisani tutusturmak icin
Ogretmenlere bile saygilari yok lanet olsun.. staj is tecrubesidir.. o zaman stajlar bir ise yaramiyorsa neden bize staj yapin diye diretiyorlar ... ay su emeklerimiz yaaaa en cokta buna uzuluyorum
ben çalışan kadınları ima etmiyorum. gereksiz yere çağırıp sonra deneyimsizsiniz ama siz diyen patronları söylüyorum. kör değiller heralde cv de yazıyor deneyimsiz olduğu kişinin. ama onların amacı deneyimsizlerden nemalanmak. saf salak kişiler olup olmadıklarına bakmak için çağırıyorlar ! deneyimsiz yazmasına rağmen cv'de
Asaligiliyorlar iste... sorun burada.. bir is gorusmemdede irkciliga maruz kaldi.. yurtdisinda yasadigim icin kadin bana nerede dogdunuz diye sordu.. ben aynen boyle kaldimVallahi nasip işi, tabii mezun da çok, elimi sallasam ellisi moduna giriyor işverenler.
Ben diyetisyenlik okudum, ama diplomam türkiyede denk sayılmıyor, bir kaç ders var tamamlamam gereken, burada gastronomiye denk sayıldı niyeyse.
Bir görüşmeye gittim, doğrudan bireysel danışmanlık olmadığı için diplomamın problem olmayacağını, ben çalışmalarımı yürüteceğimi, diğer diyetisyenin imza atacağını söylediler. Tamam dedim
Sonra diplomam sayılmıyor diye ilk 6 ay ücretsiz olarak staj yapabileceğimi, memnun kalırlarsa beni işe alıp asgari ücret vereceklerini söylediler.
Bunun adeta sömürüye girdiğini belirttim. "Şirket bütçemiz buna el veriyor." dendi. Zekatımı bu yıl size vereyim madem dedim çıktım
Çünkü sadece diploma handikapımdan dolayı beni ucuza kapatmaya çalıştı.
iş hayatını bilmediğiniz belli.
cv'leri tek bir kişi okumaz. deneyimsizdir ama yine de görüşmek isterler. fakat uygun bulmadıklarında en güzel bahane deneyimsizliktir. benim bildiğim deneyimsiz ama işe kabul edilen kişiler çok. kendi çalıştığım yerde de çok deneyimsiz genç işe alındı. öyle deneyimsizlerden nemalanmak filan saçmalık yani.
herkes rahat çalışmak istiyor. kimse sıkıya gelemiyor sorun bu.
cv'leri tek kişi okumasa da son karar yetkisi görüşemeye çağıran kişiye aittir ki. iş hayatını bilip bilmediğime siz karar veremezsinz. gece gece sizinle polemiğe girmek istemiyorum yorumum size değil konu sahibine yazıp durmayın bence
haddinizi bilin isterseniz ! göz ardı ediyorum sizi zira sizin gibi hadsizlerle muhatap olamam kimin orası burası oynuyor belli terbiyesizişine gelmeyince kıvır tabii. orası burası oynamak budur bence.
iyi iyi bir daha bilmediğin konularda ahkam kesmemeyi öğrendin..
haddinizi bilin isterseniz ! göz ardı ediyorum sizi zira sizin gibi hadsizlerle muhatap olamam kimin orası burası oynuyor belli terbiyesiz
evet katiliyorum buna.. bana soylenmisti bu bazi sirketler deneyimli arar, ama deneyimsizleride ise cagirirlar.. cunku cv'niz ilgilerini ceker.. size bir sans vermek isterler demislerdi.. tamamen sans isi demislerdi.. hatta gecen gun adam deneyimli istedi, deneyimsizi ise aldi demislerdi.. tabikide deneyimsizlik bahane.. urettikleri bahaneler arasinda yer alan sacmaliklardan bir tanesi.. ki is ilaninda 1-2 sene deneyimli diyordu.. ben bir ay once basvurmustum bir ay sonra aradilar.. magdem deneyimsizim tabir ettikleri gibi, neden gorusmeye cagiriyorlar.. ve ustune ustluk gorusme iyi giderken ama sen deneyimsizsin diyorlar.. vsvs artik nefret ettim yoruldum ya..iş hayatını bilmediğiniz belli.
cv'leri tek bir kişi okumaz. deneyimsizdir ama yine de görüşmek isterler. fakat uygun bulmadıklarında en güzel bahane deneyimsizliktir. benim bildiğim deneyimsiz ama işe kabul edilen kişiler çok. kendi çalıştığım yerde de çok deneyimsiz genç işe alındı. öyle deneyimsizlerden nemalanmak filan saçmalık yani.
herkes rahat çalışmak istiyor. kimse sıkıya gelemiyor sorun bu.
evet katiliyorum buna.. bana soylenmisti bu bazi sirketler deneyimli arar, ama deneyimsizleride ise cagirirlar.. cunku cv'niz ilgilerini ceker.. size bir sans vermek isterler demislerdi.. tamamen sans isi demislerdi.. hatta gecen gun adam deneyimli istedi, deneyimsizi ise aldi demislerdi.. tabikide deneyimsizlik bahane.. urettikleri bahaneler arasinda yer alan sacmaliklardan bir tanesi.. ki is ilaninda 1-2 sene deneyimli diyordu.. ben bir ay once basvurmustum bir ay sonra aradilar.. magdem deneyimsizim tabir ettikleri gibi, neden gorusmeye cagiriyorlar.. ve ustune ustluk gorusme iyi giderken ama sen deneyimsizsin diyorlar.. vsvs artik nefret ettim yoruldum ya..
Insallah cnm emeklerim bosa gitmez..Bazı meslek gruplarında staj çok önemli.
Mühendislikler mesela çok önem veriyor.
Öğretmenlikte önem derecesi sıfır.
Yazık tabi.
Maddi manevi harcanan bütün emekler ziyan oluyor saygı gostermeyenler is vermeyenler yüzünden.
Hayırlısı olsun hakkında umarım kısa sürede istediğin yere girersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?