Ben neden okudum'ki ? Neden emek verdim ?

tatlım iş görüşmesine çağırma amaçları orası burası oynayan kişileri seçmek o yüzden çağırıyorlar cv'nde tecrübesiz olduğunun yazmasına rağmen

sizi çok çağırdılar herhalde oradan biliyorsunuz.
ne saçma genellemeler bunlar?
böyle yaparak çalışan kadınları ''orası burası oynamak''la itham ettiğinizin farkında mısınız?

Ogretmenlere bile saygilari yok lanet olsun.. staj is tecrubesidir.. o zaman stajlar bir ise yaramiyorsa neden bize staj yapin diye diretiyorlar ... ay su emeklerimiz yaaaa en cokta buna uzuluyorum

sizi çok çağırdılar herhalde oradan biliyorsunuz.
ne saçma genellemeler bunlar?
böyle yaparak çalışan kadınları ''orası burası oynamak''la itham ettiğinizin farkında mısınız?
ben çalışan kadınları ima etmiyorum. gereksiz yere çağırıp sonra deneyimsizsiniz ama siz diyen patronları söylüyorum. kör değiller heralde cv de yazıyor deneyimsiz olduğu kişinin. ama onların amacı deneyimsizlerden nemalanmak. saf salak kişiler olup olmadıklarına bakmak için çağırıyorlar ! deneyimsiz yazmasına rağmen cv'de

ciddi insanlarin hic sansi yok demekki ... gorusmelerde motivasyonumu 100% gosteriyorum sinir oluyorum bu duruma is aramakta yorucu birsey

suriyeli dolu her taraf üstelik çok az paralara çalışıyorlar..
birileri oy vermeye devam etsin bu suriyelileri ülkeye dolduranlara sonra da çocuklarımı işsiz diye dert yanarlar böyle. gençlerimiz de işsizlikten kırılır.
kendi düşen ağlamaz demişler..

Aynen cnm dedigin gibi.. hic umurlarinda degil vallahi.. ve ben hakkimi helal edemiyorum boylelerine.. ki ozenle hazirlanip gidiyorum.. kiyafetime dikkat ediyorum, gorusmelerimi bir gun oncesinden hazirliyorum ki bocalamim ama olmuyor
bende araştırmadan gitmiyorum canm hatta bir iş görüşmesinde de dedim araştıracaktım sizi ancak internet siteniz online değil bilgi almaktı amacım görüşme öncesi diye. biz sizi arayacağız dedi ses seda çıkmadı ama aradan 3.5 ay geçti yine ilan vermiş orası.

Aynisini banada dediler... siz para kazanmak icinmi geliyorsunuz, yoksa isinizi yapmayami geliyorsunuz soruya bakarmisin Allah askina.. ne sacmalik.. bende isyerinize bilgilerimi sunmak istiyorum, birinci gayem bu dedim, ikinciside tabikide kimseye muhtac kalmamak icin calismak .. oyuncak haline getirdiler beni oraya git buraya git sonuc koca bir SIFIR

Ogretmenlere bile saygilari yok lanet olsun.. staj is tecrubesidir.. o zaman stajlar bir ise yaramiyorsa neden bize staj yapin diye diretiyorlar ... ay su emeklerimiz yaaaa en cokta buna uzuluyorum

Bazı meslek gruplarında staj çok önemli.
Mühendislikler mesela çok önem veriyor.

Öğretmenlikte önem derecesi sıfır.

Yazık tabi.
Maddi manevi harcanan bütün emekler ziyan oluyor saygı gostermeyenler is vermeyenler yüzünden.

Hayırlısı olsun hakkında umarım kısa sürede istediğin yere girersin.

Ayy ben de ayrı bir sinir oluyorum. Oturduğum semt ahım şahım bir yer değil meşhurdur ama siyasi özellikleriyle. Normalde dar gelirli kesimin bulunduğu bir yer. Kurslarım bitene kadar buradaki mağazalara gireyim diyorum deneyimli eleman arıyorlar. Sanki ünlü markalar da bi de deneyim istiyorlar. Ulan kıç kadar mağazanda 2 gün çalışsam işin a'dan z'ye her şeyini öğrenirim.

Bu arada ben de 4 yıllık bölüm okumuş biriyim. Şirketlere başvuru yapayım diyorum ama hepsi deneyim arıyor. Biz bu deneyimi nerede kazanabileceğiz acaba çok merak ediyorum. Valla okumamak bir dert okumak bin dert oldu bu devirde.

iş hayatını bilmediğiniz belli.
cv'leri tek bir kişi okumaz. deneyimsizdir ama yine de görüşmek isterler. fakat uygun bulmadıklarında en güzel bahane deneyimsizliktir. benim bildiğim deneyimsiz ama işe kabul edilen kişiler çok. kendi çalıştığım yerde de çok deneyimsiz genç işe alındı. öyle deneyimsizlerden nemalanmak filan saçmalık yani.
herkes rahat çalışmak istiyor. kimse sıkıya gelemiyor sorun bu.

Asaligiliyorlar iste... sorun burada.. bir is gorusmemdede irkciliga maruz kaldi.. yurtdisinda yasadigim icin kadin bana nerede dogdunuz diye sordu.. ben aynen boyle kaldim geri zekali sanki cv'de gormuyor yabanci vatandasi oldugumu.. sikayet etsem nasil ispat etcem bu durumu orasida var..

cv'leri tek kişi okumasa da son karar yetkisi görüşemeye çağıran kişiye aittir ki. iş hayatını bilip bilmediğime siz karar veremezsinz. gece gece sizinle polemiğe girmek istemiyorum yorumum size değil konu sahibine yazıp durmayın bence

işine gelmeyince kıvır tabii. orası burası oynamak budur bence.
iyi iyi bir daha bilmediğin konularda ahkam kesmemeyi öğrendin..

haddinizi bilin isterseniz ! göz ardı ediyorum sizi zira sizin gibi hadsizlerle muhatap olamam kimin orası burası oynuyor belli terbiyesiz

sen orası burası oynayan kadınların işe alındığını söylerken terbiyesiz olmuyorsun değil mi?
düzgün kadınlar iş bulamıyor zaten hep oynaklar alınıyor?

evet katiliyorum buna.. bana soylenmisti bu bazi sirketler deneyimli arar, ama deneyimsizleride ise cagirirlar.. cunku cv'niz ilgilerini ceker.. size bir sans vermek isterler demislerdi.. tamamen sans isi demislerdi.. hatta gecen gun adam deneyimli istedi, deneyimsizi ise aldi demislerdi.. tabikide deneyimsizlik bahane.. urettikleri bahaneler arasinda yer alan sacmaliklardan bir tanesi.. ki is ilaninda 1-2 sene deneyimli diyordu.. ben bir ay once basvurmustum bir ay sonra aradilar.. magdem deneyimsizim tabir ettikleri gibi, neden gorusmeye cagiriyorlar.. ve ustune ustluk gorusme iyi giderken ama sen deneyimsizsin diyorlar.. vsvs artik nefret ettim yoruldum ya..

arkadaslar lutfen tartismayin ... is hayati iste maalesef duzen bu sekilde

demek ki senin sandığın kadar iyi gitmiyor. bir yerlerde bir sorun var ve gördüğüm kadarıyla sen hep sorunu firmalarda arıyorsun niye öyle oldu ama çok iyiydim ben gibi.
yani bir iki yer değil sürekli bu sorunu yaşıyorsun demek ki sorunun bir çoğu sende demektir yoksa bu kadar çalışan genç nasıl giriyor değil mi?

Insallah cnm emeklerim bosa gitmez..

Ifi bir referans veya tanidik olmasi lazim hemen is bulmak icin. Güvendikleri biri sizi önerirse daha kolay bulursunuz. Ayni seyleri ben de yasadim ve yasiyorum.

Canım ben de senin gibi 2 yıllık myo turizm ve otelcilik bitirdim. Liseden beri staj yaptım bir gün bile of demedim. Üniversitede sektörün kullandığı 2 tane bilgisayar programı öğrettiler. Ama yok her halukarda yok. Kendime bakıyorum ( mülakatlarda heycan mı yapıyorum kendimi ifade edemiyor muyum) bir şey bulamıyorum. Neden olmuyor işe neden giremiyorum girdiklerimde de 1 ayda çıkıyorum. Ama artık dünya düzeni bu yalnız değiliz. Herkes yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…