Ben neden onun annesıne gıdıp kalmıyormusum da sureklı annemlerde kalıyormusum?

esım bunu hala anlmıs değıl kı benım bebeklerım ıkızdı bırı anne karnında 3 aylıkken oldu bu nedenle obur bebegım dveamlı kontrol altın ana esıme gore herkes hamıle kalıyomus benım ne farkım varmıs onlardan :(((

herkes hamile kalamıyor ki kalsa bile herkes senin gibi ikizlerinden birini kaybedip de riskli hamilelik yaşamıyor..keşke eşin biraz daha anlayışlı olabilse.nerede istiyorsan orda kal,senin ve bebeğinin sağlığı şunun bunun dediğinden daha önemli.

Bilmiyorum ne yapcam ama bu durum boyle giderse daha buyuk seyler dogurur cunku esimin inadini biliyorum

Bu kadar bahane sıralamak yerine eşinize "tabi ki gider kalırım ama ailemin yanında daha rahat ediyorum, sen kafanı takma ben arada bir iki gün kalırım" deseydiniz ve kalsaydınız, 1 gece de orda kalınca incileriniz dökülmez.
Bahane söylediğini nerden uydurdunuz ben onu anlamadım gerçekten.. kadın ailesinin yanında daha rahat edıyormuş orda kalıyormuş ki hamile lütfen yorum yaparken birazda empati yap..

şimdi gidersen haaa bak nasılda gözünü korkuttuk diycekler eşin ve kayınvaliden.sonrada taviz tavizi getirecek
bu kadarda kölesi olmayın erkek milletinin

Kole olmak degilde adam zaten tek basina ogretmenevi koselwrinde surunuyo demekki bi de annesi cevresi bunlari soyledi o da bana patladi haklimi kismen zaman zaman gidip kalmasam bile 1 saat hatirlarini sormaliydim ama bu kadar buyuk tepkiyi de haketmiyorum

Annesiyle hergun telde konysuyomus annesi beni soruyomus ogluna aramiyo gidip gelmiyo demis sonrada yemin etmis ki sakin karina bisey soyleme demis

ben kaynanaların bu büyüklük sendromuna çıldırıyorum ya, sen gidiver, kadın hamile, dışarısı 40 derece evin üst kat, sen gidiver madem o kadar düşünüyosun merak ediyosun gelinini, içeceğin bir kahve...
bi de yemeyip içmeyip oğlunu doldurmalar falan, bazı kadınlar hiç olgunlaşmıyo ya

Kole olmak degilde adam zaten tek basina ogretmenevi koselwrinde surunuyo demekki bi de annesi cevresi bunlari soyledi o da bana patladi haklimi kismen zaman zaman gidip kalmasam bile 1 saat hatirlarini sormaliydim ama bu kadar buyuk tepkiyi de haketmiyorum

Annesiyle hergun telde konysuyomus annesi beni soruyomus ogluna aramiyo gidip gelmiyo demis sonrada yemin etmis ki sakin karina bisey soyleme demis

Arkadaşımmmm hala kafanımı takıyosun bak inatlaşırsan sen mutsuz olursun eşin mutsuz olur lütfen dert etme karnındaki meleğini düşün o sana Rabbinin emaneti kimse için üzülmeye huzur bozmaya değmez bu adam senin eşin eninde sonunda konuşacaksınız aynı evi aynı yatağı paylaşacaksınız eee daha ne ????? niye küs kalıp huzursuz olasın ki ????
Bu arada erkek milletine köle olmamak onunla zıtlaşmak değil emin ol erkekler tatlı dilden anlıyo ve bi kadın isterse eşine yaptıramayacağı hiç bişe yokkkkk bunu sakın unutma ben ne eşime nede ailesine kendimi bir an bile ezdirmedim ama yeri geldi susmayacağım laflara sustum ve herşeye cevap vermedim eşimin yanındada ben kazandım.Eşiyle zıtlaşıpta senin ailende kalmak zorunda değilim her dediğine evet demek zorunda değilim diyen insanların 4-5 yıl sonra evliliklerini merak ediyorum ???????????????????????????????? sen sakın eşini incitecek şekilde konuşma aklını kullan...Öfkenle hareket etme sakınnnn :47:

ben kaynanaların bu büyüklük sendromuna çıldırıyorum ya, sen gidiver, kadın hamile, dışarısı 40 derece evin üst kat, sen gidiver madem o kadar düşünüyosun merak ediyosun gelinini, içeceğin bir kahve...
bi de yemeyip içmeyip oğlunu doldurmalar falan, bazı kadınlar hiç olgunlaşmıyo ya

Ailemde bunu diyor hamile gelinini kendi hic merak edip gelmemis sen niye gidip kalacaksin diyolar

Arkadaşımmmm hala kafanımı takıyosun bak inatlaşırsan sen mutsuz olursun eşin mutsuz olur lütfen dert etme karnındaki meleğini düşün o sana Rabbinin emaneti kimse için üzülmeye huzur bozmaya değmez bu adam senin eşin eninde sonunda konuşacaksınız aynı evi aynı yatağı paylaşacaksınız eee daha ne ????? niye küs kalıp huzursuz olasın ki ????
Bu arada erkek milletine köle olmamak onunla zıtlaşmak değil emin ol erkekler tatlı dilden anlıyo ve bi kadın isterse eşine yaptıramayacağı hiç bişe yokkkkk bunu sakın unutma ben ne eşime nede ailesine kendimi bir an bile ezdirmedim ama yeri geldi susmayacağım laflara sustum ve herşeye cevap vermedim eşimin yanındada ben kazandım.Eşiyle zıtlaşıpta senin ailende kalmak zorunda değilim her dediğine evet demek zorunda değilim diyen insanların 4-5 yıl sonra evliliklerini merak ediyorum ???????????????????????????????? sen sakın eşini incitecek şekilde konuşma aklını kullan...Öfkenle hareket etme sakınnnn :47:

Zaten olan suan bize olmus durumda kinusmuyoruz dun aksamdan beri

O laflari cevredekiler degil esinizin ailesi soylemistir esinize

gercekten cok anlayissizlarmis esiniz de anne babasina cevap verememis mi kime ne diye

Hayir bir de madem gelip kalmanizi istiyorlar neden direkt arayip size soylemiyorlar da esinizi ariyorlar

esiniz de bir garip bu halinizle face dondurmus falan
daha buyumemis anlasilan

Tayini çıkan siz olsaydınız, eşiniz sizin ailenizin yanında kalır mıydı acaba ya da sizinkilerde de kalması gerektiğini düşünür müydü?!

Aslında gecenin bi yarısı şiddetli ağrım var diye kendini hastaneye kaldırtacaksın. Hem eşinin hem de kayınvalidenin aklı çıksın. Eşin de senin hamile halinde facebook kapatmak neymiş görsün

Kalmazdi bence kim kalirki kendi annesi babasinin yani varken... İnsani dinden imandan cikarmiyo degiller yani bi tarafin yarin git bi gecede onlarda kal diyo bi tarafin otur annenin evinde diyo

Sen git bir gece kal. Zaten sorunlu bir hamilelik geçiriyorsun. Annene yaptığın bütün nazları ona da yap. Zaten o da memnun kalmayacaktır sana hizmet etmekten. bir daha istmez sanırım.

E§in cok bencil sen önemlisin dedikodular degill aslinda böyle
Adama. Çocuk doğurmayacak§ln
Sen
Keyfine bak
Kaynanada çatlasin

…

bence bu kadar acımasız olmayın küçük yerlerde böyle şeylere çok dikkat edilir bir gün kayın validende kalsan ne olur ki eşinin hatrına kalmalısın benimde 1 yaşında erkek bir evladım var inan onu kucagıma almadan önce gelin mantıgıyla hayata bakıyordum ama ilerde bir gün kayınvalide olucam mantıgıylada hayata bakmaya başladım zor bir hamilelik geçiriyo olabilirsin ama 1 günden de biey olmaz bence onlarda senin bogazını sıkıcak halleri yokya dinlen kızım yat kalk kızım derler bence abartmayalım bu kadar eş dost için yaşamayalım tabi ama eşinin ailesi sonuçda onuda kimseye karşı mahcup etmemelisin

Back
X