ben nerde hata yapıyorum

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.544
423
eşimle her tartışmamızın sonucu benim ilgisizliğime bağlanıyor
ona göre ben onu aramam sormam merak etmem
cinsel anlamda istemem ilgisizim onu anlamıyorum

allah aşkına söyleyin eşinizi günde kaç kez ararsınız
nasıl ilgi gösterirsiniz sıkıntısı olduğunda o söylemeden anlarmısınız

3 gün ararım bir gün aramam ogün porblem çıkar

nedeniyse 3 arayan kadın bir gün neden aramaz ogün aklına neden gelmedim

Günde 1 yada 2kez görüşürüz.
Biara benimki de derdi hep ben arıyorum aramasam aklına geldiğim bile yok diye.Gerçi hala diyorda...:

bence bu durumu dert etmeyin üstüne sevinin eşim beni önemsiyor benim onu aramamı istiyor diye bi de eşinizin size aynısını yaptığını düşünün aramasa az arasa siz sıkılırsınız hemen şüphe edersinz beni nedn aramıyor sormuyor niye beni umursamyr diye bence mutlu olun bu duruma ve elinizden geldiğnce sık sık arayın böyle bir eşiniz var dua edin allaha millet aramıyor sormuyor sizinde kendi eşiniz yakınıyor bu durumdan demek ki sizi çok seviyor tabi bu benim düşüncem nazar değmesin maşallah :) :)

Siz de çalışıyorsanız eğer gün içinde fırsat bulduğunuzda -aramanın dışında- birkaç mesaj atabilirsiniz mesela, onu özlediğinize dair olabilir ya da nasıl olduğuna falan?

eşim gece çalışır sabaha kadar msj laşırız ve arar 2 saatte bir falan...evet erkekler cinsellik konusunda doyumsuz öyleki biz 1 gün arayla oturtturmuşuz cinsel hayatımızı adama oda yetmiyor,sen beni istemiyorsun arzulamıyorsun diyor ilk zamanlar geçer bu aşırı istek dedim ama yok 1.5 sene oldu biz hala aynıyız

8 sene oldu martta 9 olucak hala aynı
geçiceğini sanma
bizdede durum aynı
reddilmekten nefret ediyor
bende aksine mecburiyet hissi oluşturuyor bu durum

böyle erkek var mı diyesim geldigenellikle bayanların bu yönde şikayetleri olur sizde durum tam tesiymiş.eşinin ilgili olması seni umursaması güzel ama bana biraz abartıyor gibi geldi.bende işim olmadıktan sonra eşimi gün içinde hiç aramam o arar konuşur niye aramıyorsun diye sitem etmez.eşinin bunu sorun haline getirmesi kötü ya eşinle ciddi ciddi konuşacaksın bu kadar üstüne gelmemesini söyleyeceksin yada hergün arayacaksın ihmal etmeyeceksin canımcinsellik konusunda da çoğu aynı kadın her zaman hazır ve nazır olsun istiyorlar

8 sene oldu martta 9 olucak hala aynı
geçiceğini sanma
bizdede durum aynı
reddilmekten nefret ediyor
bende aksine mecburiyet hissi oluşturuyor bu durum

aslında nekadar güzel bişey düşününce,kocalarımız düşkün bize bi erkek karısını arzulamassa boşlarsa işte ozaman bi anormallik vardır bu işte bence...geçmesin ben razıyım valla çocuk falan olunca bu durum biraz bayar kesin ama aslında çok güzel bişey biz yeryüzündeki şanslı hatunlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…