Ben nerede hata yapiyorum ustumde bir talihsizlik mi var nedir anlamiyorum nasil davranmaliyim akil verin

ceren_gs

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
564
143
303
Ankara
Universitede semineri vermeye giderken biriyle tanistim numarasini aldim isim duser de cevap verir diye telefonlara bakmiyorlar cunku.Her neyse dun mesaj yazdi sohbet uzadi whatsaptan yazistik havadan sudan gece 12 de ben artik uyudum bu hala mesaj yaziyordu sabah da cevap yazmadim bir baktim engeli koymus yani ben engelledigini dusunuyorum duz mesaj da yazdim cevap vermemis 7 /24 nasil mesajlasayim bu erkekleri anlamiyorum cidden kendi merhaba nasilsin diye yaziyor sohbet uzadi gitti ne bileyim ben ilgisi vardi sabah yazmadigindan mi alindi anlamiyorum ki bana niye duzgun insanlar denk gelmiyor yaa

Son düzenleme:
Cevap yazmadim derken gece iyi geceler yazmisim uyu demisim o da uykun kacaesa beraber kovalariz demis bu kadar cocuk sabah da bir sey yazmadi ki benim essek kafam ki boyle insanlara merhaba deyip sohbet ediyorum kendime su an cok kiziyorum

Kizlar bundan sonra ne yapmam gerekiyor gidip semineri teslim edecegim karsilasacagiz da sinirlerim bozuldu artik hem hocam hem bu durum bazen ne yaptigimi bilmiyorum bana merhaba nasilsin deyip sohbeti baskatan oydu ben evraklarla ilgili almistim numarasini demek ki cocuk begenip konusmak istedi ama neden engelledi anlaniyorum engellemeden yazabilirdi neden düzgun insanlar beni bulmuyor yaa

Tanıştığınız kişi de lisansüstü öğrencisi mi? Ona göre bir şey diyeceğim de.

İdari personel ise sınırını bilememiş. Konuşmanız samimi miydi ki ya da ilk defa mı biri onunla muhatap oldu acaba?

Akademik personel ise seviyeyi korusanız da saygı sınırlarını aşmayı hadlerinde bulabiliyorlar.

Yapılan ergence. Bir kere idari personelden tez için numara aldım. İşim bitince sildim gitti. Sohbet etseydi cıngar çıkarırdım

Yok bilgisayar isletmeni idari personel yani ilgisi var gibiydi ama gece iyi geceler yazmisim sonrasinda uykun kactiysa beraber kovalariz demis sabah tan bu saate kadar gorunuyordu 1 saat once engellemis ben cidden cizemiyorun artik pes ettim kinseye selam da vermiycem yine engellencem de varsin oyle engelleneyim sanki karsilasmayacagiz ne kadar ayip yapilan sey

Son düzenleme:
Tanıştığınız kişi de lisansüstü öğrencisi mi? Ona göre bir şey diyeceğim de.
Yok idari personel memur dun merhaba nasilsiniz deyince cevap verdim iyi degilim siz nasilsijiz vs diue ordan sohbet basladi gece 12 ye kadar konustuk ama konusulan filmler iste nereli oldugu okunulsn universite fekan bir de belki de sizi konusturmak icin yazmisimdir dedi bilmiyorim 1 saat once de engeli basmis cunku ne resim var ne bir sey duz mesaj yazdim whatsapi mi sildin engelledin mi diye cevap yazmamis nasil olsa karsilasacagiz yuzune bile bakmayacagim ne kadar ayip yaa

whatsapi mi sildin engelledin mi diye
Buna ne gerek vardı ki
Hayatınızda ne kadar yeri var da böyle değer verdiniz merak ettiniz

Siz de onu engelleyin geçin saçma sapan insanları hayatınıza çekip modunuzu düşürmeyin

Buna ne gerek vardı ki
Hayatınızda ne kadar yeri var da böyle değer verdiniz merak ettiniz

Siz de onu engelleyin geçin saçma sapan insanları hayatınıza çekip modunuzu düşürmeyin
Yok yaa bir defa mesaj yazdim deger felan verdigim yok sadece neden bunlar benim basima geliyor diye dusunuyorum

Biraz sakin olun alt tarafı saçma bir insanla konuşmuşsunuz ve muhabbetiniz kesilmiş doğal olarak hemen neden çok şanssızım diye olumsuz yaptınız?

E kovalamamışsınız oda kaçmış
Hayir uykunuz kactiysa beraber kovalayalim demis defolup gitsin de beni dusurdukleri duruma bak yaa herjes kendini nimetten sayiyor ben artik mesafeli olacagim gerekirse hayatima kimse de girnesin istemiyoruk artik duzgun insan yok bir mesaj atip silerler bir bilmem ne yaparlar bıktim artik bir de insanca duz mesaj yazdim buna engel mi koydun hayirdir whatsapi mi sildin diye kirmis da olabilirim ertesi gun mesaj yazmayinca ama konusmak yerine engelliyor gozumden dustu zaten isim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…