Altı üstü seminer dersiyle ilgili işiniz var. Siz niye o kadar sohbete girdiniz ki? Sizden yüz bulmuş gibi görünüyor. Baktı ki dönüş yapmıyorsunuz size postayı koymuş (!) beyefendi.Yok idari personel memur dun merhaba nasilsiniz deyince cevap verdim iyi degilim siz nasilsijiz vs diue ordan sohbet basladi gece 12 ye kadar konustuk ama konusulan filmler iste nereli oldugu okunulsn universite fekan bir de belki de sizi konusturmak icin yazmisimdir dedi bilmiyorim 1 saat once de engeli basmis cunku ne resim var ne bir sey duz mesaj yazdim whatsapi mi sildin engelledin mi diye cevap yazmamis nasil olsa karsilasacagiz yuzune bile bakmayacagim ne kadar ayip yaa
İşte ablacım niye yazıyorsun bi önemi yoksaYok yaa bir defa mesaj yazdim deger felan verdigim yok sadece neden bunlar benim basima geliyor diye dusunuyorum
Sorun sizde değil beyin gelişimini tamamlayamamış çok insan var etraftaDeger verme degil yanlis bir sey mi yaptim diye dusundum sonucta ben bu insanla karsilasacagjm degil mi
Yahu ne fotosu havadan sudan konustum bir laf ediyorsun adam durmuyor yaziyor gece 12 olmus ben de iyi geceler yazdim o da uykun kactiysa birlikte kovalayalim yazmis gulucuk atmis cevap vermedim sadece cunku interneti kapatmistim yani senli benli konustum sizli bizli de ama genel sohbet havasiydi benim arkadas da universitden biriyle gorusuyor birlikteler ne bileyim boyle karaktersiz imsanlarin beni bulacaginiAltı üstü seminer dersiyle ilgili işiniz var. Siz niye o kadar sohbete girdiniz ki? Sizden yüz bulmuş gibi görünüyor. Baktı ki dönüş yapmıyorsunuz size postayı koymuş (!) beyefendi.
Çıplak fotoğraf vs atmadıysanız yüzüne bakmayacak bir durum olmamış. Karşı taraf kendi kendine triplenmiş. Sizlik bir durum yok.
Evrak teslim edecegim hic bir sey de demem artik sonrasinda silerim numarayi sanirim boyle insanlarla isim olmazSorun sizde değil beyin gelişimini tamamlayamamış çok insan var etrafta
Karşılaştığınız zaman yanlışınız varsa kendi söylesin engelini fark bile etmem ben olsam
HaNi karsilasacagim evrak verecegim yaa ondan simdi aram bozuk diye evragimi teslim etmemezlik yapmaz umarim tedirgin oldum baskasina mi teslim etsemİşte ablacım niye yazıyorsun bi önemi yoksa
Universitede semineri vermeye giderken biriyle tanistim numarasini aldim isim duser de cevap verir diye telefonlara bakmiyorlar cunku.Her neyse dun mesaj yazdi sohbet uzadi whatsaptan yazistik havadan sudan gece 12 de ben artik uyudum bu hala mesaj yaziyordu sabah da cevap yazmadim bir baktim engeli koymus yani ben engelledigini dusunuyorum duz mesaj da yazdim cevap vermemis 7 /24 nasil mesajlasayim bu erkekleri anlamiyorum cidden kendi merhaba nasilsin diye yaziyor sohbet uzadi gitti ne bileyim ben ilgisi vardi sabah yazmadigindan mi alindi anlamiyorum ki bana niye duzgun insanlar denk gelmiyor yaa
Gorsem de yuzune bakmam evrak teslim eder cikarim umarim evraklari sabote etmez teslim tesellum yapacagimAltı üstü seminer dersiyle ilgili işiniz var. Siz niye o kadar sohbete girdiniz ki? Sizden yüz bulmuş gibi görünüyor. Baktı ki dönüş yapmıyorsunuz size postayı koymuş (!) beyefendi.
Çıplak fotoğraf vs atmadıysanız yüzüne bakmayacak bir durum olmamış. Karşı taraf kendi kendine triplenmiş. Sizlik bir durum yok.
Yaa ne engelliycem cocuk muyum ben semineri teslim ettikten sonra silerim numarayiBirde bayılsaydın
Herkesin başına gelebilir.
Sende engelle geç. Konu açacak ne var
Mal de geçUniversitede semineri vermeye giderken biriyle tanistim numarasini aldim isim duser de cevap verir diye telefonlara bakmiyorlar cunku.Her neyse dun mesaj yazdi sohbet uzadi whatsaptan yazistik havadan sudan gece 12 de ben artik uyudum bu hala mesaj yaziyordu sabah da cevap yazmadim bir baktim engeli koymus yani ben engelledigini dusunuyorum duz mesaj da yazdim cevap vermemis 7 /24 nasil mesajlasayim bu erkekleri anlamiyorum cidden kendi merhaba nasilsin diye yaziyor sohbet uzadi gitti ne bileyim ben ilgisi vardi sabah yazmadigindan mi alindi anlamiyorum ki bana niye duzgun insanlar denk gelmiyor yaa
Tek bu da degil mesaj yazip silen var ciddi yaklasan yok ona sinirleniyorum o yuzden hic mi duzgun biri denk grlmez diyorum yaa akademisyen hocam da gece 11 de mesaj yazip silmis bir baskasi da oyle silinen mesajin altina dikkate almayin mesaji yazmisBirde bayılsaydın
Herkesin başına gelebilir.
Sende engelle geç. Konu açacak ne var
Bmiyorum da mesafe onemli bir kez daha anladimMal de geç
Karsilasacagiz yaa ondanİşte ablacım niye yazıyorsun bi önemi yoksa
Sizi engelledıyse evlıdırUniversitede semineri vermeye giderken biriyle tanistim numarasini aldim isim duser de cevap verir diye telefonlara bakmiyorlar cunku.Her neyse dun mesaj yazdi sohbet uzadi whatsaptan yazistik havadan sudan gece 12 de ben artik uyudum bu hala mesaj yaziyordu sabah da cevap yazmadim bir baktim engeli koymus yani ben engelledigini dusunuyorum duz mesaj da yazdim cevap vermemis 7 /24 nasil mesajlasayim bu erkekleri anlamiyorum cidden kendi merhaba nasilsin diye yaziyor sohbet uzadi gitti ne bileyim ben ilgisi vardi sabah yazmadigindan mi alindi anlamiyorum ki bana niye duzgun insanlar denk gelmiyor yaa
Emin misin yok yaa degildir olsa neden geceye kadar yazsin insan esinden cekinir boyle bir durumdaSizi engelledıyse evlıdır
Niye engellesin ki? Emin tabiki deılım ama insan köye engeller. Ya sevgılısı vardır yada evlıdırEmin misin yok yaa degildir olsa neden geceye kadar yazsin insan esinden cekinir boyle bir durumda
İşi değilse yapmaz ama işini kötüye kullanacaksa şikayet edinHaNi karsilasacagim evrak verecegim yaa ondan simdi aram bozuk diye evragimi teslim etmemezlik yapmaz umarim tedirgin oldum baskasina mi teslim etsem
Sizin yaş 39 muyduUniversitede semineri vermeye giderken biriyle tanistim numarasini aldim isim duser de cevap verir diye telefonlara bakmiyorlar cunku.Her neyse dun mesaj yazdi sohbet uzadi whatsaptan yazistik havadan sudan gece 12 de ben artik uyudum bu hala mesaj yaziyordu sabah da cevap yazmadim bir baktim engeli koymus yani ben engelledigini dusunuyorum duz mesaj da yazdim cevap vermemis 7 /24 nasil mesajlasayim bu erkekleri anlamiyorum cidden kendi merhaba nasilsin diye yaziyor sohbet uzadi gitti ne bileyim ben ilgisi vardi sabah yazmadigindan mi alindi anlamiyorum ki bana niye duzgun insanlar denk gelmiyor yaa
Biz teslim aliyoruz dedi ben en iyisi teslim tesellum yapayimİşi değilse yapmaz ama işini kötüye kullanacaksa şikayet edin
Bu kadar minnoş olmayın harcarlar sizi
Evet nedenSizin yaş 39 muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?