Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani öz annen dimi bu cümleyi kuran?
İşte boşuna demiyoruz herkes anne baba olmamalı diye.
Kaç yaşındasın?Okuyor musun?Çalışıyor musun?
Öz annem.Aramızda baya yaş farkı var.Okuyorum üniversite öğrencisiyim.Hem kafam dağılsın,hemde alnımın akıyla para kazanayım diye işe girdim.Ama oranın benden 10 yaş büyük sorumlusu bana belden aşağı sözlü tacizde diye bulundu diye patronlara şikayet edip işten ayrıldım.Bu yaşadıklarım yetmez gibi o adamda bana dava açıyormuş.Hayata tutunmaya çalıştıkça dibe batıyorum![]()
İyi günler.Öncelikle benim ailemle aram çoçukluktan beri iyi değil.Annemle babam ayrı.Babamla aylardan beri konuşmuyoruz.Annem kafasından kurup üzerime saldırıyor.Dövüyor,küfürler ediyor.Aile sevgisi,sıcaklığı göremedim ne yazık ki.Hep mutlu bir aile kurmak vardı hayallerimde.
Durumum bu olunca sevgilime sarıyorum.Yıllardır hasret kaldığım sevgiyi ona veriyorum.İçimdeki boşluğu doldurmak istiyorum.Sevgilimle aram kötü.Sevgimden yüz buldu heralde benimle ilgilenmez oldu.1 haftadır aramıyordum,kıymetimi anlasın diye.Annemle bir sorun yaşadığımda direkt ona sarıyorum.Yalvarıyorum ona.Böyle yaparak dahada batıyorum.Sevgilim hep güçlü olmamı ister.Benim için çabalamak ister.Ben bunları bildiğim halde kendimi yalnız hissettiğim için ona sarıyorum.Güçsüz,elinin altında bir kız oluyorum.Benim ne yapmam lazım? Ben bu hayatta sadece birazcık sevilmek istedim.Neden mutlu olamıyorum.Annemle hergün kavga ediyoruz.İstemiyor beni evde.Seni öldürerek katil olamam.At kendini öldür diyor.Ben nerede hata yapıyorum? Ben neden sevilmiyorum?![]()
üzüldüm allah yardımcın olsun.bir iş bir kurs bir hobi bir şeyler bul ve evden biraz uzaklaş mümkünse annenle fazla bir araya gelmemeye çalış.zaten eğer çalırsan kafan dağılacağı için sevgilini aramazsın.
Annenin ruh sagligi ne durumda?
Sen kendini sev ama bencil olma.
Onlar gibi vicdansız olmamak için çabala.
Kimsenin sevgisi, eksikliğini hissettiğin o sevgiyi tamamlamaz bunu bil.
Karşındaki sana ne kadar değer veriyorsa, sen de ona aynı ölçüde değer ver. Fazla
verirsen incinirsin, az verirsen pişmanlık hissedersin.
Hiçbir zaman karşılık bekleme, kimseyi mutlu etmeye de uğraşma.
Kimse bizim istediğimiz gibi olmak zorunda değil ama biz de kimsenin olmamızı istediği
gibi olmak zorunda değiliz.
Aşk kalbi bir duygudur ama mantık aşkı desteklemezse acı çekmek hep olacaktır.
Kimseye kendini teslim etme. Kendi kararları olan bir birey ol.
Ailevi meselelerini sevgiline tüm detayıyla anlatma.
Allah'tan hep hakkında hayırlısını dile ve yolunda gitmeyen her durumdan şikayet
etme. Bazen gerçekten olamaması hayırlı olan şeyler vardır. Sana olumsuz gibi
gelen durum için birkaç yıl sonra dua ediyor olabilirsin ' İyi ki olmadı ' diye...
İyi değil.Aizhemier hastası ananem vardı.Onunla ilgilendi hep.Vefat etti geçen sene.Kafasından kuruyor sürekli.Ama mesala gelen komşulara çok sıcak kanlı,ilgilenir.Tanımadığı insanada böyle.Bana neden böyle davranıyor bilmiyorum![]()
Maalesef bazılarımızın hayatı daha zor oluyor. Hep düşünmüşümdür. Ben de ailemle çok sorunlar yaşadım oradan biliyorum ve çok iyi anlıyorum seni. Ama biraz sabır senin de kendi aileni kuracağın güne kadar...
Ne yapmam gerekiyor diyorsun ya; işte önce kendini sevmeyi ve kendine güvenmeyi öğreneceksin.
Mutsuzsun diye illa hayatında biri olmak zorunda değil, mutsuzsun diye illa birine muhtaç değilsin.
Tek başınada ayaklarının üzerinde durabilirsin. Sevgiline bunu ispatla.
Ona ders vermek için değil kendine ders vermek için ondan biraz uzak dur.
O senin ne annen ne baban, ne de hayattaki kaybettiklerin.
O sadece hak ediyorsa bir yol arkadaşı, bunu unutma olur mu ?
Ailenle olan sıkıntılarını asla sevgiline anlatma, anlatıyorsan bile artık bugunden itibaren bir tek kelime bile anlatma sakın.
Bu saatten itibaren bambaşka kararlar al ve uygulamaya çalış.
Gerçekten güçlü olabilirsin eğer istiyorsan.
Bu dünyada kimsenin kimseye ihtiyacı yok. Evet anne baba olsa güzel olur ama yoksada yok.
Varsayki hayatta yoklar ve sen tek başınasın hayatta.
Sevgi eksikliğini sevgilinle gidermeye çalışırsan çok mutsuz olursun.Hiçbir zaman doğru karar veremezsin.
Babam doğumgünlerimde beni aramazdı.Ben arardım.Baba bugün benim doğumgünüm derdim.Kutlasın diye,çoçukluk işte.Arkadaşlarım aileleriyle iyi anlaşırdı.Eve gelip ağlardım.Çok zor bir çoçukluk geçirdim.Bana tecrübe oldu.İlerde ailemi kurduğumda çoçuklarıma nasıl davranmayacağımı öğrendim.![]()
Peki annenle disari cikip birseyler paylassaniz?
Atiyorum tiyatro, alisveris veya deniz kenarinda bir yerde yemek falan gibi.
Annen sarmis iyice kesin onun birseylerle kafasini mesgul etmesi lazim. Hayatin hincini senden cikariyor gibi geldi bana.
Yazdıklarınıza çok duygulandım
Annenizin sinirleri çok yıpranmış bence,yoksa sizinle ne gibi bir alıp veremediği olur ki ?? :44:
Ama annenizin dediği söz çok acımasızca,sakın onun aklına uyup hayatınıza son vermeye kalkmayın,siz gayet de aklı başında bir genç hanıma benziyorsunuz,Allah yardımcınız olsun :26: