- 28 Ekim 2016
- 58
- 48
- 8
- 38
- Konu Sahibi Pembe-corap
-
Surekli yapma dediğim seyleri yapiyor neymis sozunu yiyemezmis
Sabah 8de evden cikar gece 12 de gelir sirf iste bu sozunu yiyemedigi sey yüzünden eve gec gelmek zorunda
Slm herkese benim derdim esim.Surekli yapma dediğim seyleri yapiyor neymis sozunu yiyemezmis ama birda beni magdur ediyor farkinda biliyor ama karim icin yapayim demiyor.
Sabah 8de evden cikar gece 12 de gelir sirf iste bu sozunu yiyemedigi sey yüzünden eve gec gelmek zorunda.Kahve vs kotu bi uer degil ama ben yalnizim ve artik patlamak uzereyim.Geldigindede yorgunluktan koltukta uyuyup kaliyor.Ben zaten yalnizim biraz asosyal biriyim daha dogrusu o beni boyle yapti evliligimizin baslarinda kisitladi herkesden kopardi.Kendime mesgale buluyorum ev isi el isi kitap okuma tv ama inanin bi noktadan sonra hersey tükeniyo.Cok kavga ettim cok soyledim iki senedir ama inat ediyo seni anliyoum haklisin sen benim canimsin özümsün ama!!
Baska hicbir sorunumuz yok allaha sukur tek,sorun benim yalnizligim disari cik gez vs diyebilirsiniz yalniz yalniz hergun nere gezilirki.son bir haftadir konusmuyorum suratda yapmiyorum oyle bekliyorum ne olacak acaba diye.
Allah askina ben neyim yalniz oturacaktim niye evlendim??
Arkadas degil isle ilgili 12 de kapaniyor12de eve girecem diye yemin mi etti o ne demek?
Arkadaşlarına her gün 12ye kadar oturalım diye mi söz vermiş,ne güzel bahane.
Isle ilgili bi durum ama istese gitmeyebilir soz vermos amatam anlaşılmıyor biraz daha açar mısınız
tam olarak nerede kalıyor o saate kadar ya da sizin yapmasını istemediğiniz şey tam olarak ne
Arkadas degil aile diyelim durumda işle ilgili haklisiniz yarim yamalak yazmisimKaç yıldır evlisin canım eşin bunu düzeltmesi gerekiyor sen onun hayat arkadaşısın seni geri plana atacağına arkadaşlarını atmalı sürtsün burnu konuşma bakalım biraz inş düzelir
Isle ilgili bi durum ama istese gitmeyebilir soz vermos ama
Elim hamur karnim ac diye bir soz var bilirmisiniz sizin isiniz burdan ekmek kazanıyor belki katlqnilabilir bi durum ama ben katlanamiyorumbenim eşimde sabah 7 de çıkıyor akşam 12 de geliyor eve.bakkal. nişanlandığımızda onun işinin bu olduğunu geç geldiğini bir kaç ay sonra sıkıldım boğuldum yoruldum niye yoksun serzenişleri edeceksen baştan bitsin demişti....bende ona sabah 7 de çıkıp akşam 8 de evde olup kıymetsiz değersiz kalitesiz bir 4 saat yaşamaktansa kaliteli yaşatacağını düşündüğüm yarım saate razıyım dedim. zamanımın ne kadar olduğu değil kalitesi öenmli dedim. kaliteli bir yarım saatimiz var akşamları. hepsi bu....
Ailede olsa asıl ailesi sen oldun artık seninle evlendiyse sen onun ailesisin..Arkadas degil aile diyelim durumda işle ilgili haklisiniz yarim yamalak yazmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?