BEN NİCE1985...KIZLAR MAĞAZAMI AÇIYORUM.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Sizlerle paylaşmak istedim.çünkü en kötü günlerimde bana destek oldunuz.bunları yazıyorum bnm gibi umudunu yitirmiş kadınlarııza umut olsun.
Aldatılmıştım.19 yıllık evliliğimi bitirdim.darmadağın olan bir yuva...çıcuklar dsğılmıştı...çok şükür şimdi çocuklarım ben bir yuva altındayız.nerelerde ne zorluklarla çalıştım...ama çok şükür şimdi çok mutluyum.bir gelinlik firmasında işe başladım.ve en iyi satış danışmanı benim.cironun yarısını ben yapıyorum.çokda iyi kazanıyorum.ve artık kendi mağazamı açmanın vakti geldi.....hazırlıklar başladı.bir sonraki sezona hazırlanıyorum...

Cokkk ama Cook sevindim tebrik ediyorum herşey gönlünüzce olsun bundan sonraki hayatınız hep mutluluk getirsin

Nice cok sevindmmm seni hemen hatirladim senin adina cok mutlu oldummm. Insallah cok daha guzelleri seninle olsun arkadasim.❤

Nice cidden çok seviniyorum senin güncellemelerine. Eski eşinle beraberken olan konularını hatırlıyorum. En basit bir olayda bile ne yapacağını bilemiyor intiharı düşünüyordun. Nerelerden nerelere geldin. Her şerde bir hayır varmış bu aldatılma olayı seni çok güçlü ve daha mutlu bir kadın yaptı.

hangı sehırdesınız konu sahıbı gazıantepdesınız dıye hatırlıyorum ama ?

Anne olunca bir minnoşluk gelmiş kız sana :) bi dinginlenmişsin pipiliyi öpüyorum
Evet benim de dikkatimi çekti, ponçik biri olmuş artık
Benim yerime öp premsesi cinnet
Hiç sormayın
Annelik hormonları acayip kafa yapıyor
Yanlız şöyle bir ayrıntı var ben konu sahibi gibi ilkeli arkadaşları çok severim
2020 önünde saygıyla eğiliyorum
Değiştirmediği adam kaldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…