Anne olunca bir minnoşluk gelmiş kız sana :) bi dinginlenmişsin pipiliyi öpüyorumBazen en kötü sandığımız yıkımlar en iyi başlangıçlardır
Hayırlı uğurlu olsun
umarım birilerine umut olur yaşadıklarınız
Cokkk ama Cook sevindim tebrik ediyorum herşey gönlünüzce olsun bundan sonraki hayatınız hep mutluluk getirsinSizlerle paylaşmak istedim.çünkü en kötü günlerimde bana destek oldunuz.bunları yazıyorum bnm gibi umudunu yitirmiş kadınlarııza umut olsun.
Aldatılmıştım.19 yıllık evliliğimi bitirdim.darmadağın olan bir yuva...çıcuklar dsğılmıştı...çok şükür şimdi çocuklarım ben bir yuva altındayız.nerelerde ne zorluklarla çalıştım...ama çok şükür şimdi çok mutluyum.bir gelinlik firmasında işe başladım.ve en iyi satış danışmanı benim.cironun yarısını ben yapıyorum.çokda iyi kazanıyorum.ve artık kendi mağazamı açmanın vakti geldi.....hazırlıklar başladı.bir sonraki sezona hazırlanıyorum...
Evet benim de dikkatimi çekti, ponçik biri olmuş artıkAnne olunca bir minnoşluk gelmiş kız sana :) bi dinginlenmişsin pipiliyi öpüyorum
Nice cok sevindmmm seni hemen hatirladim senin adina cok mutlu oldummm. Insallah cok daha guzelleri seninle olsun arkadasim.❤Sizlerle paylaşmak istedim.çünkü en kötü günlerimde bana destek oldunuz.bunları yazıyorum bnm gibi umudunu yitirmiş kadınlarııza umut olsun.
Aldatılmıştım.19 yıllık evliliğimi bitirdim.darmadağın olan bir yuva...çıcuklar dsğılmıştı...çok şükür şimdi çocuklarım ben bir yuva altındayız.nerelerde ne zorluklarla çalıştım...ama çok şükür şimdi çok mutluyum.bir gelinlik firmasında işe başladım.ve en iyi satış danışmanı benim.cironun yarısını ben yapıyorum.çokda iyi kazanıyorum.ve artık kendi mağazamı açmanın vakti geldi.....hazırlıklar başladı.bir sonraki sezona hazırlanıyorum...
Anne olunca bir minnoşluk gelmiş kız sana :) bi dinginlenmişsin pipiliyi öpüyorum
Benim yerime öp premsesi cinnetEvet benim de dikkatimi çekti, ponçik biri olmuş artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?