Ben nişanlımı geri istiyorum ne yapaz

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
3 ay önce nısanlımdan ayrıldım sebebı aılevi ama attığım gun pısman oldum nısanlım benı afetmedı agır seyler söyledım ama 3 gun geçmeden ya o aradı ya ben ama bır turlu barışamadık ben barışalım dedıkce ters teptı 3 gun once buluşalım dedı bende sınırle aılesıne beddua ettım dün ve bugun bır daha görüsmeyelım kusura bakma gelemem dedı bır sekılde geldı yanıma sevıyorum ama olmaz dedı sen onların yüzüne nasıl bakacaksın dedı mutlu olamayız dedı sana dokunmak sarılmak ıstıyorum ama yapamam dedı bız bıttık dedı :( yaslarımızda var ben 28 o 33 yasında cok pesınden kostum dıyemı oldu? sınırle aılesıne beddua ettım ama arkamdan konuştular nısanlımda bunu bana söyledı bende kızgınlıkla dedım :( bu iş bıtmıs dımı?

bence nişanlın sana ailesinden laf taşımamalıydı sende beddua etmemiş olurdun demekki evlenseniz bile dengeyi kuramayacaktı ailesi ve senin aranda :KK12:

Bence bitmemis.hala sans var.ama sizin yapabileceginiz bisey yok.ustune gitmeyin.isterse doner.

3 ay önce nısanlımdan ayrıldım sebebı aılevi ama attığım gun pısman oldum nısanlım benı afetmedı agır seyler söyledım ama 3 gun geçmeden ya o aradı ya ben ama bır turlu barışamadık ben barışalım dedıkce ters teptı 3 gun once buluşalım dedı bende sınırle aılesıne beddua ettım dün ve bugun bır daha görüsmeyelım kusura bakma gelemem dedı bır sekılde geldı yanıma sevıyorum ama olmaz dedı sen onların yüzüne nasıl bakacaksın dedı mutlu olamayız dedı sana dokunmak sarılmak ıstıyorum ama yapamam dedı bız bıttık dedı :KK43: yaslarımızda var ben 28 o 33 yasında cok pesınden kostum dıyemı oldu? sınırle aılesıne beddua ettım ama arkamdan konuştular nısanlımda bunu bana söyledı bende kızgınlıkla dedım :KK43: bu iş bıtmıs dımı?
Bu işi beddua bitirmiş kusura bakma ama hatanın büyüğü sende. Ama sakince çok stresli olduğunu bahane ederek özrünü dile bence belki bir şeyler düzelir. Mümkün olduğunca alttan almayı dene.

3 ay önce nısanlımdan ayrıldım sebebı aılevi ama attığım gun pısman oldum nısanlım benı afetmedı agır seyler söyledım ama 3 gun geçmeden ya o aradı ya ben ama bır turlu barışamadık ben barışalım dedıkce ters teptı 3 gun once buluşalım dedı bende sınırle aılesıne beddua ettım dün ve bugun bır daha görüsmeyelım kusura bakma gelemem dedı bır sekılde geldı yanıma sevıyorum ama olmaz dedı sen onların yüzüne nasıl bakacaksın dedı mutlu olamayız dedı sana dokunmak sarılmak ıstıyorum ama yapamam dedı bız bıttık dedı :KK43: yaslarımızda var ben 28 o 33 yasında cok pesınden kostum dıyemı oldu? sınırle aılesıne beddua ettım ama arkamdan konuştular nısanlımda bunu bana söyledı bende kızgınlıkla dedım :KK43: bu iş bıtmıs dımı?

Onun da yaşı var olgun bi adam şimdi söylediklerini nasıl unutsun affetmemekte haklı, barışsanız bile bunlar hep önüne gelecek, istersen tekrar özür dilemeyi iletişim kurmayı dene

game over sorry.....yapacak birşey yok.sinirlerine hakim olamaman suç.Hemen savunmaya geçerek haksız konuma düştün.Eski nişanlın haklı

canım koskoca insansın, alevi diye ilişki mi bitirilir yıl olmuş 2014... onunda yaşı var olgun bi adam şimdi daha ilişkinin en başında ssöylediklerini, onu alevi diye terk ettiğini nasıl unutsun, affetmemekte haklı, barışsanız bile bunlar hep önüne gelecek, istersen tekrar özür dilemeyi iletişim kurmayı dene
Alevi degil canim ailevi. Ben de oyle okudum ilk basta :)

Valla alevi diye nisan atarsan arkandan konusmaları normal, önüne diyecek bir sey bırakmamıssın sen. Üstüne de beddua etmissin, yarın öbür gün ilk dönemecte gene bırakmayacagın ne malum cocugu. Hani sadece cocuga desen, belki zamanla hallolurdu ama nisan atıp aileleri de katmıssın. O yüzden zor artık bence de...Olsa da cok ugrasman lazım.

onların yaptığı çok kotu bir şey ama beddua ağır bir tepki. Keşke öyle yapmasaydınız aile çok önemli bir kavram ne olursa olsun gidip onlarla kavga bile edebilirdiniz ama beddua çok ayrı. Bence bu evlilik mutluluk getirmez. Nişanlınız da maşallah onlara ağzının payını verememiş sizin üzüleceğinizi bile bile gelip size arkandan konuşuyor benim ailem diyebilmiş.

BU ınsanın aılesı buna evlenmek uzere ıken ev aldırdı 380 mılyar borca soktu 10 yıl vardede bende bu yüzden sınırle nısanı bozdum bız nasıl gecınıcez dedım kızkardesı yardım edecekmıs her ay 3 mılyar .. annesı oğlunu alayım dıye neler neler yaptılar cok uğraştılar cok sevdıler borcu kabul etmeyince düşman oldular ..en son annesine mesaj attım oğlunu bende ıstemıyorum dedım bu seferde nısanlıma demıskı kurtulduk galıba?

Evet Bitmis...

Ve bu saaten sonra barisaniz bile , birdaha ne eskisi gibi olursunuz nede mutlu olursunuz..
Eski nisanlin hakli bu konuda.

Kendi aranizda olan bir sorun yuzunden degil , ustelik Aileler yuzunden ayrilik girmis araya ..
Ve bu yuzden zaten olmag birdaha ..
Barisirsaniz bile yine ailevi sorunlar cikicak ve yine sorun yasiyacaksiniz , taa bastan sevginiz icin savasmaliydiniz nisani atacagina.

Ah be bacim sende kalkip adimin yüzüne baka baka ailesine ne mantikla beddua ediyosun . Olmaz bu is tabi aileyle senin arandami kalcakbu adam hep senin icinde zor olur bosver uümit baglama

Nişanlın da bi tuhaf hem ailesinin senin hakkında konuştuklarını gelip sana anlatıyor,( artık ne konuştularsa) sen de beddua ediyorsun ve bu iş bitiyor. Hiç koşma peşinden.

BU ınsanın aılesı buna evlenmek uzere ıken ev aldırdı 380 mılyar borca soktu 10 yıl vardede bende bu yüzden sınırle nısanı bozdum bız nasıl gecınıcez dedım kızkardesı yardım edecekmıs her ay 3 mılyar .. annesı oğlunu alayım dıye neler neler yaptılar cok uğraştılar cok sevdıler borcu kabul etmeyince düşman oldular ..en son annesine mesaj attım oğlunu bende ıstemıyorum dedım bu seferde nısanlıma demıskı kurtulduk galıba?
Canım dua et kurtulmuşsun bu aileden. Yoksa benim gibi sinir hastası olurdun, zira kocan durmadan ailesinin borçlarını öderdi.

Back
X