• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben niye böyle ağlıyorum ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Şuan hüngün hüngür ağlıyorum çok saçma biliyorum .
Benim 5 yakın arkadaşım vardı onlar benim herşeyim di . Biri biranda kaçarak evlendi ve kocası görüşmemize müsade etmedi onunda dünyası eşi oldu diğer ikisiyle uzaklaştık mesafe girdi . Bi tane yakın arkadaşım var benim en yakınım her derdime ortak olan herşeyimi dinleyen . İki farklı ilçedeyiz aramızda 1 buçuk saat var ayda bir görüşsekte hep yanımda hissederdim . 2 haftadır çok arayıp sormuyodu ailesi biriyle tanıştırmış çok zengin avustralyada yaşıyolarmış babasının arkadaşının oğlu . İki gün önce aradı istemiyorum ama tamam demiş bulundum zorluyorlar dedi o ağladı ben ağladım . Bugun aradım ve ikna oldum bana çok iyi davranıyorlar çocuktanda hoşlandım dedi . Haftaya nişan olcakmiş . Aglamaya başladım sende gitcen hiç bişeyden haberim yok herşey olmuş bitmiş niye sende diğerleri gibi oldun diye 1 sene sonra avustralyaya gitcek . Kendime kızıyorum . Oda bana diğerleri yüzünden travma oldu ama sen benim en yakınmsın herşeyimde hep yanımda olcan üzülme diye ağladı o da . Cidden içim acıyo kendimi yalnız hissediyorum sanki kimsem yok gibi . Avustralyaya gidecek zaten bi tek o vardı of

Hayat bu herkesin kendi seçimleri var. Bu kadar hüngür hüngür ağlanacak bi durum yok. Sonuçta ucunda ölüm yok. İlla ki gelicektir memleketine.

Sizde yeni arkadaşlar bulabilirsiniz yeniden.

Hayat böyle maalesef, hepimiz bi yerlere dagiliyoruz bi süre sonra. Ben daha bugün en yakin arkadasimin 7 aylik hamile oldugunu ögrendim. Daha dün birlikte kosup oynarken kizin anne olmasina 5 dk kalmis bildigin ve ben henüz simdi ögreniyorum :)
Is güc yasam savasi derken herkes kendi hayatini kuruyor arkadasim. Kendini toparla ve kendini hayatina bak sen.

Karşılıklı duygulandık ağladık zaten birazda şaşkınlıktan çok haklısınız çok biran yalnız hissettim
E millet senin için evlenmesin mi anlamadım?

Hayat böyle maalesef, hepimiz bi yerlere dagiliyoruz bi süre sonra. Ben daha bugün en yakin arkadasimin 7 aylik hamile oldugunu ögrendim. Daha dün birlikte kosup oynarken kizin anne olmasina 5 dk kalmis bildigin ve ben henüz simdi ögreniyorum :)
Is güc yasam savasi derken herkes kendi hayatini kuruyor arkadasim. Kendini toparla ve kendini hayatina bak sen.

Şuan hüngün hüngür ağlıyorum çok saçma biliyorum .
Benim 5 yakın arkadaşım vardı onlar benim herşeyim di . Biri biranda kaçarak evlendi ve kocası görüşmemize müsade etmedi onunda dünyası eşi oldu diğer ikisiyle uzaklaştık mesafe girdi . Bi tane yakın arkadaşım var benim en yakınım her derdime ortak olan herşeyimi dinleyen . İki farklı ilçedeyiz aramızda 1 buçuk saat var ayda bir görüşsekte hep yanımda hissederdim . 2 haftadır çok arayıp sormuyodu ailesi biriyle tanıştırmış çok zengin avustralyada yaşıyolarmış babasının arkadaşının oğlu . İki gün önce aradı istemiyorum ama tamam demiş bulundum zorluyorlar dedi o ağladı ben ağladım . Bugun aradım ve ikna oldum bana çok iyi davranıyorlar çocuktanda hoşlandım dedi . Haftaya nişan olcakmiş . Aglamaya başladım sende gitcen hiç bişeyden haberim yok herşey olmuş bitmiş niye sende diğerleri gibi oldun diye 1 sene sonra avustralyaya gitcek . Kendime kızıyorum . Oda bana diğerleri yüzünden travma oldu ama sen benim en yakınmsın herşeyimde hep yanımda olcan üzülme diye ağladı o da . Cidden içim acıyo kendimi yalnız hissediyorum sanki kimsem yok gibi . Avustralyaya gidecek zaten bi tek o vardı of
ordan sanada bulsun bir damat adayı, sende git avusturalyaya:)

Paylaşamadınız galiba arkadaşınızı.
Hayat bu bir telaş sokuyor insanın kaderine.
Olsun görüntülü konuşursunuz
Yeter ki gönüller bir olsun.
Hatta mektuplaşırsınız yazdıklarınızı saklar dönüp okur eskiyi hatırlarsınız

Siz herhalde hic evlenmeyip kendinizi arkadaslariniza adayacaksiniz. Ne diyim kolay gelsin.

Çok saçma ya. Bu arada bak aklıma ne geldi; düğün günümde boynuma sarılıp ya eskisi gibi görüşemezsek ya seni kaybedersem diye hüngür hüngür ağlayan seninle aynı kaygıları yaşayan sözde pek yakın arkadaşım düğünden sonra o kadar problem yaşadım bir iyi misin, ne yapıyorsun bile demedi. Kendi ilişkisi çalkantılı hale gelince beni gözü bile görmedi hey gidi heyy :KK45: Herkes kendi hayatı yaşar konu sahibi, bunu sende öğreneceksin.

kuzum bugün bende hickira hickira agladim hala basim agrio tren carpmis gibiyim. oglumun kres günü ilk ayriligimizi yasadik. aglamak icin sebeb bol.

sonra eve geldik isleri yaptim öyl iste... hayat devam ediyor.

Derdin mi yok?
Bizim de hiçbir arkadaşımız yanımızda kalmamıştır.
Lisedekiler ayrı yerde üniversitedekiler ayrı
E hep beraber duracak değildik ya

Anlamadım ben ne bekliyordunuz ki adamlar kızları gelip sizden mi istesinler?

Back
X