Ben niye böyle bahtsızım anlamıyorum :(

Öncelikle kendinizi ve bakış açınızı düzelterek başlayın işe. İlk olarak bekar erkekleri yaftalamışsınız bir güzel ne halt ettikleri belli değil diye. Gece hayatı olan erkekleri beş para etmez kategorisine koymuşsunuz. Nasıl bu kadar net genelleme yapabiliyorsunuz? Benim tanıdığım bir çok bekarın gece hayatı var, ama o iyi dediğiniz evlilerin çoğundan daha düzgün adamlar. Gece hayatı olan adamın iyi bir mesleği vardır, harcayacak parası vardır, sağlam müzik zevki vardır, kültürel olarak kendini geliştirmiştir. O karısına binbir hakaret eden, ayağını uzatıp tv karşısında göbeğini kaşırken karısının soyduğu meyveyi yiyen iyi olduğu için evlenmiş, kapılmış adamdan çok daha düzgün, aklı başındadır.

Hani o basit kızlar var ya ben de onlardan biriyim. Gece hayatı olan, erkek arkadaşlarıyla istediği gibi takılan, tatillere giden, barlarda gezen kızlar var ya onlardanım. İlk gençliğim hariç hayatıma giren erkeklerle de cinsellik yaşadım. Tüüü bana... Evet evliyim ve baştacıyım. Çünkü beni seven bir adamla evliyim, çünkü klişelere kapalıyım kocam kıskansın, sahiplensin, kısıtlasın gibi tercihlerim yok, bunlara tahammülüm de yok. Çünkü kendimi geliştiriyorum, okuyorum, yazıyorum, hayata bakış açım belli ve dünyadan bi haber değilim. Çünkü kendimi erkeklerle eşit görebiliyorum. Çünkü evlenmek için evlenmedim, hayatımı birlikte geçirmekten mutlu olacağım insanı bulduğum için evlendim. Çok şaşırtıcı değil mi?

Sözün özü; yaşadığınız mutsuzlukları, hayal kırıklıklarını başkalarını etiketleyerek atlatmaya çalışmayın. Bu sizin karaktersizliğinizi yansıtır çünkü. Dikkat edin. Ve verdiğiniz örnekler (17lik eskortlar vs) çok uç nokta. Eğer gerçekten bunlardan çevrenizde bu kadar çok varsa önce hayatınızı gözden geçirin. Yaşadığınız, muhattap olduğunuz çevreyi gözden geçirin. Çünkü bu insanların çevrenizde olması normal değil. Benim hiç eskort tanıdığım yok mesela. Bilmem anlatabildim mi?

Ya benim aklım şuna takıldı neden 26 yaşı geç bi yaş olarak görüyosunuz ki. Bence gayette erken bi yaş. 40 yaşında ilk evliliğini yapanlarda var hatta daha geç yapanlar..
Evliliğin yaşı olmaz, sırf herkes evlendi ben kaldım diyerekten evlenilmez diye düşünüyorum. Ne zaman doğru kişiyi bulursanız o zaman doğru evlilik yaşıdır. Ki bende 17 yaşındayım bu konularda pek bilgim yok hiç sevgilimde olmadı benim isteğimle olmadı yani. Ama böyle düşünüyorum.

Çok üzerinde durmamak gerekiyor. Ben de 24 yaşındayım ve bir tane düzgün erkekle karşılaşmadım,hepsi baştan ayağa sapık. Siz en azından nişanlanacak kadar güvenmişsiniz birilerine.
Kötü kızlar baş tacı oldu demek başlı başına büyük yanlış. Sonuçta bu işler kısmet. Siz de söylemişsiniz bu konu dışında hayatınız mükemmele yakın. Allah herkesi bir şeylerle sınıyor, bu da sizin sınavınız demek ki. Allah daha kötülerini vermesin, hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Bence ortalikta iyi huylu erkek kalmadi benim sansim az demek icin 26 yas cok erken bi yas ben 29 da evlendim ki kendim yillarca geciktirdim evliligi, onemli olan evlilik yapmak degil , evlilige gercekten hazir hissedip mutlu olacagin kisiyi bulmak. Valla bana kalsa ben birkac sene daha evlenmezdim 26 yas cok erken cunku, bence bu kadar onyargili olma. Dini sebeptir ben icen gece cikan adam istemem dersin ona tamam, ama genc bir adamdan da surekli eve tikilmasini beklemek cokta mantikli degil. Evet evin icinde paylasimin olmayacak kadar kapali bir adam olacagina herseyi doZunda yapan birisi olsun daha iyi.

Geriye baktığımda bende 25 evlendim ama açıkca hemen çocuk oldu oysaki 2 yıl çocuksuz iyi olurdu evlilik oturmadan doğurmak kargaşa oluyor oysaki sonra olsaydı sindire sindire olurdu , ya demek istediğim her ne varsa hayatta asla planladığın gib olmayacak ,hayat kendi süprizine yapacak en iyisi kendini kasmayacaksın ,

Biraz polyannacılık oynamakta yarar var iyi yönünden bakın, bu adamlarla evlenseniz ömür boyu böyle insanlarla ugrasacaktınız, arkalarından konuşmak da istemem tanımadığım insanların ama size göre olanindan bahsediyorum. Ama şu an hâlâ anlayisli, kadın ruhundan anlayan, sadık, güzel konuşan, değil size hakaret etmek, sizin yaninizda ağzından kötü söz çıkmayan, saygılı birini karşınıza çıkartabilir hayat ne dersiniz? Agzimizdan çıkan sözler gerçeklik olmaya doğru yol alır. Siz deyin ki; benim bir kocam var henüz tanışmadığım ama inanin buna. Olumsuz düşünürseniz olumsuz çağırırsınız. Kendinizi seviyorsanız, olumluyu çağırın:)

insanlık öldü kardeşim. bende 29 yaşımdayım başıma neler gelmedi ama bu zor zamanlarımda yanımda 1 Allah ın kulu yok. sevgilim yok evli de değilim. ailemle sorunlarım var başıma bir olay geldiğinde kimseye derdimi anlatamıyorum. sevgilimle ayrılalı 5*6 ay olmuştur herhalde öyle kanlı bıçaklı falan da ayrılmadık. 1 kereb bile aramadı sormadı. bu mu yani. geçen gün kötü bir olay yaşadım sokakta. etraftan bir sürü insan geçti 1 Allah ın kulu bana yardım etmedi. ve bu ilk kez olmuyor. kusura bakma benim de sinirim bozuk yardım edecekken daha beter bunalttım.

Oncelikle siiz beniii çooook yanlış anlamışsınız, benim 'basit kız' tanımım bu degil, benimde gece hayatım var, iyi bir işim var, iyi arkadaşlarım var, guzel bir ortamım var, eglenmesini bilirim, alkol alırım, tatillere giderim, her haftasonu dısarıda olurum, barlara gider guler gonlumce eglenir evime donerim, bende hayatıma giren erkeklerle belli seyler yasadım, ne sen ne de ben basit insanlarız boyle birsey kastetmedim ben, oldukca modern bir kafa yapım ve oldukca modern bir ailem var. Kesinlikle aman kız kısmı onu yapmasın evde otursun koca beklesin bara giden icki icen sevisen kadın basittir demiyorum. Benimde direkt olarak eskort tanıdıgım yok tabiki, boyle insanlarla konusucak vakit geciricek vaktim hic yok hele ki, ben avukatım, ve boşanma davalarının çoğunda dinledigim hikayeler nerdeyse birbirinin aynısı, milletin colugunun cocugunun rızkını yiyen ufacık kızlar, her gece milletin icki masasına meze olan ufak kızlar, mesela bundan 2 sene once bir komsumuz vardı, 17 yasında bir kızları vardı, kız dısarı cıkamadıgı zaman annesine babasına bıcak cekerdi, babasını mahallede bıcakla kovaladıgını gozlerimizle gorduk, her gece turlu turlu arabalar gelirdi onu almaya, her gece baskasının evinde kalırdı, kendiside son model bir araba edindi sonra, elindeki telefonu olsun, ustundeki kıyafetler olsun, bu kız hem calısmıyor, hem okumuyor e ailesinin de durumu belli, herkes bunları nasıl aldıgını bilirdi, milletin kocasının parasını yerdi, bir ay onunla bir ay baskasıyla, birine araba aldırırdı, birine telefon, birine kıyafet, ben basit kız derken bundan bahsediyorum, ha simdide bu bahsettigim kız pavyonda calısıyormus. Ben bunları surekli goruyorum, mesela surekli gittigim barlar var, her gidisimde aynı kız baska bir adamın agzının icinde, baska bir arabanın icinde.. Belki arkadasıdır vs demeyin lutfen, bunlar herkesin bildigi kızlar. Ben oyle gidip eglenen kızlardan bahsetmiyorum, bende gider eglenir alkol alırım gezer tozarım. Ama kimsenin rızkını kocasını mutlulugunu elinden almadan yapıyorum bunu.

Erkeklere gelince, genelleme yapmış gibi olmuşum ama benim gorduklerimin bir cogu boyle, meslegi olanları soylemiyorum, 30 yasına gelmis, hala her gece hangi hatunu gotursem diye dusunen, ve hala baba parası yiyen, tek iyi yanları zengin aile cocugu olmaları olan zuppe tiplerden bahsediyorum, ben ankarada yasıyorum, ve burda eglenilebilecek gidip duzgunce oturulabilecek yerlerdeki tiplerin bir cogu boyle gercekten, herkes icin tabiki soylemiyorum gece hayatı demek tu kaka demek degil olabilir mi oyle bisey, anlatım tarzım yanlıs olmus sadece, benim gorduklerim bu sekilde ama, bunu soylemek istiyorum, ve kabul edelim ki eskisi gibi degil hic birsey, simdiki erkeklerin cogu, bakın hepsi degil ama bir cogu, evlenip yuva kurmak degilde hangi kızı gotursek acaba bu gece kafasındalar maalesef, yası kac olursa olsun.

bu hafta bu kaçıncı başlık yahu ben de 26 yaşındayım. kızlar neden bu kadar acele ediyorsunuz?
hayatınıza 2-3 serseri denk geldi diye neden umutsuzsunuz?
Yapmayın yahu, önemli olan evlenmek için evlenmek değil,doğru adamı buldugunda evlenmek..
doğru adamı bulmak da; kimine 18 inde denk gelir,kimi 25 inde karşılaşır kimi de 38 inde..kimisi 2. veya 3. evliliğinde bulur 40'lı yaşlarında..
yaş 26,hiçbir şey için geç değil.yaşımı seviyorum.

Bende yaşımı çok seviyorum, onda problem yok, hayatımdan memnunum da aslında, işim var, mukemmel bir ailem var, kardesim var, dostlarım var, gercekten herseyim var. Ama heves işte, ha evlensem belki mutsuz olurum bilmiyorum, heves sadece simdilik, bende isterim yuvam olsun sevdigim adama yemek yapayım işten gelince kapıda karşılayayım.. bunun için bu sabırsızlık, yoksa mutsuz degilim.

Tamam da benim çözemediğim şey sizin sevgiliniz olmayışıyla,bu 'basit kızlar' arasındaki bağıntı...

İlk baştaki yazdıklarınla bunların alakası yok farkındasın değil mi? Böyle yazsan ya da o konulara hiç girmesen alacağın cevap daha farklı olurdu.

Tamam da benim çözemediğim şey sizin sevgiliniz olmayışıyla,bu 'basit kızlar' arasındaki bağıntı...

Aslında çok bir bağlantı yok, son zamanlarda yaşadıgım üzücü şeyler sonucu kafam allak bullak herşeyi sorgulayıp bende mi sorun var acaba durumunda olmam, bu sorguladıklarım arasında neden ben gibi evlilik dusunen yuva kurmak isteyen bayanlar degilde onlar tercih ediliyor gibi sacma sapan seyler donuyor beynimde, mesela dısarı cıkıyorum, gecen hafta baska biriyle yakınlasırken gordugum bayan bu hafta baska biriyle opusup koklasıyor, adam bayanın ellerini opuyor bakarken erime durumuna geliyor, e evlenmek uzereyken bir anda boşluğa dustum, daha dün mobilya secerken bir anda hersey alt ust olunca benimde devreler yandı artık.

O bayanlarla öpüşmeleri evlenecekleri anlamına gelmiyor ki..

İlk baştaki yazdıklarınla bunların alakası yok farkındasın değil mi? Böyle yazsan ya da o konulara hiç girmesen alacağın cevap daha farklı olurdu.

Farkındayım evet genelleme yapmısım herkes icin konusmus gibi olmus, kesinlikle oyle degil, bir onceki konuma bakarsanızda biraz fikir edinebilirsiniz, iki kez ust uste evlilikten dondukten sonra benimde devrelerim yandı artık, cevremde gordugum herseyi herkesi sorgulama durumuna kadar geldim bende bir sorun mu var neyim eksik acaba diye hastalıklı bir dusunce icindeyim sanırım, daha hersey cok yeni, daha gecen hafta mobilya seciyordum yuvam icin, birkac saat icinde hersey alt ust olunca, bende bu duruma geldim artık..

O bayanlarla öpüşmeleri evlenecekleri anlamına gelmiyor ki..

Ya tabiki oyle degil bu konu sacma ve komik oldu hakikaten, ben ne soyledigimi naptıgımı bile sasırdım zaten, yani demek istedigim gunumuz erkeklerinin bir cogu evlenip yuva kurmak degilde biraz gonul eglendireyim az oynaşayım peşinde, tabiki hepsi degil ama bir cogu boyle iken kime guvenicegini, kimden ne cıkıcagını kestirmek biraz zor. 2 tane manyaktan sıyrılınca, genelleme yapmıs gibi olmusum ama.

Sorun yok o zaman. Boşver allah kurtarmış. Hayat bu, bir yerlerde bir eksik oluyor muhakkak. Karşına daha ne insanlar çıkar. Her şey yoluna girer. Yaşın henüz genç. 26 güzel bir yaş. Gez, toz akışına bırak biraz. Evliliği ve önceki tecrübeleri sil kafandan. Düşündükçe bin beterini çekersin üstüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…