Ben niye böyle bahtsızım anlamıyorum :(

Haklısın, bıraktım artık akışına, en azından deniyorum, buraya dert yanmak haricinde başarılı oluyorum boşverme konusunda, hayatımda sorun yok, herşey fazlasıyla yolunda iyi bir iş iyi bir aile ve arkadaslar, ama evlilik hevesi işte, muhakkak olur nasılsa, geç olması da guzel bir acıdan, daha cok tecrube edinip daha dogru kararlar verebilirim.

Güzel bir evliliğim var, mutlu ve huzurluyum. Ama yine de evlilik öyle çok heves edilecek bir şey değil diyebilirim. Sorumluluk çok fazla. Bekarken yaptığın çoğu şey lüks. Eşin ne kadar yardımcı olsa da eve hakim olmak zor ve yorucu. İnan sana dört dörtlük uyan, çok sevdiğin bir adamla olmazsa çekilecek şey değil. O yüzden o adam karşına çıkana kadar bekle. Ama erkeklerden soğudum, asla evlenmicem moduna da girme. Karşına çıkanlara şans ver.

amaaan onların hayatına mı özeniyorsun baş tacı olmuşlar diyerek? bıraksana allasen allah kimseyi düşürmesin onların durumuna...
inançlı mısın bilmem ama Bakara'da der ki sizin için şer görünende hayır, hayır görünende şer vardır. siz bilmezsiniz Allah bilir.

Benim yaşım da 26 ben de daha iki ay önce evlilik arefesinden döndüm hem de uğruna canımı feda edeceğim sevdiğim tarafından düğün günü terk edildim ben de senin gibi düşünüyorum ama benim istediğimi Allah(c.c) istemediyse konu kapanmıştır diye teselli buluyorum

Yaz
Yazmayacaktim ama belirtmeden gecemedim.sizin suan mutlu bir evliliginiz olmasi ve bastaci olmanizin,erkek arkadaslariniza tatile gitmeniz,cinsellik yasamaniz,gece hayatiniz olmasi,kiskanclik,kisitlama gibi seylere tahammul edememeniz veya cok okuyup yazmanizla hicbir alakasi yok.sadece kendiniz gibi bir insana denk gelmenizle alakali.ve sadece sans meselesi.soyle ornek vereyim,tek eslilige inanmayan 2 insan da gayet evlenebilir ve acik evlilikle gayet mutlu da olabilir.yani suanki mutlulugunuzu hayat tarziniz ve bakis aciniza borclu oldugunuzu vurgulamissiniz ama yaniliyorsunuz.sadece kendi bakis acinizda birini bulacak kadar sansliymissiniz.nasil mi bu kadar eminim ? Cunku esinize degil de turkiyedeki klasik erkek modeline rasgelseydiniz hep,ya sonsuza dek bekar kalirdiniz ya da mutsuz bir evlilik yapardiniz.ha gece gezmesi olan adami yaftalayan konu sahibi,ha evde tv karsisinda esinin soydugu meyveyi yiyen adami yaftalayan siz.ikisi arasinda fark yok.sizin tek farkiniz sansli bir bayan olmaniz.hepsi bu

10 gün önceki konuyu baştan sona okumuş, çatacak beni bulmuşsunuz sanırım. Yazdıklarımdan bu anlamı çıkarttığınız için de ayrıca tebrik ediyorum sizi. Kimseyi yaftaladığım yok, cevabım da konu sahibineydi, onunla da anlaşıp konuyu kapattık zaten.

Şansımdan dolayı mutlu bir evliliğim yok. Tekrar söylüyorum tercihlerimden dolayı mutlu bir evliliğim var. İnsanlar kendilerine uygun hayat görüşüne sahip insanlarla birliktelik yaşarlarsa mutlu olurlar. Ben bu görüşteyken tv karşısında göbeğini kaşıyan bir adamla mutlu olamazdım ve bunun farkındaydım. Bu yüzden o görüşteki insanlar benim hayatımda olmadı hiç bir zaman. Bu o görüştekileri yaftalamak ya da küçük görmek değil. Aradaki farkı anlatmak sadece.

bence bu bahtsızlık değil de erkek seçimlerin yanlış iyi tanımadan sevgili oluyorsun yoksa ülkedeki tüm dandik tiplerin sana denk gelmesi pek olası değil :)

ya evlenip 2 kez boşansaydın nolcaktı, bide çocuk yaptığını düşün, ayrıca evli olan erkeklerin hepsini düzgün mü zannediyosun sen afedersin de çoğu boktan, sor bakalım evlilere kim çok mutluyum diyor, hayalindeki hiç olmuyoki zaten..
canını sıkma böle şeylerle...

Cnm her zaman allahin bizim ic8n ii bir plani vardir boyle dusun ama genelde ayriliklar iliskilerin ilk zamanlarinda olusan sorunlarin gormezden gelinip kar topuna donusmesiymis bence erkek arkadasin oncedende seni sucluyordu bide insanlari hayatina alirken evlilik die dusunme kendini buna empoze etme gorus onu tani sonra bu kisiyle evlil8k yoluna girebilir miyim die bi dusun eger giremiycen ozellikleri varsa ayrilirsin bu kadarda yipranmazsin

Şimdi evlenememek şanssızlık mı oldu...Ne sanıyor bu bekarlar evliliği yaa..Hep o evlenip de öve öve uydura uydura banlatmaya doyamayanlardan oluyor bu özentıler..Bir kere evlılık geç olcak önce karıyer işin olacak adam sonra olur zaten ..İyi erkeklerın hepsı evlı demıssın ama evlı erkeklerın cogu da ş.... o nolcak ??Çok yanlıs dusunuyorsun 26 yaş ewlılık ıcın uygun..Kısmetse de olacaktır..Evlılık ne kadar geç,o kadar ıyı..Erkenden hayatını köreltmen gerekmıyor..Maaşın ıyıyse cık aılenden ayrı eve rahatca yasa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…