Ben niye boyle gurursuzum ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Bu yazdiklarimi bir baskasi yazsa bende ayni sizin gibi düşünürüm biraz uzun olacak ama lutfen beni kendime getirin .
Yillar once bi sevgilim oldu cok sevildim cok sevdim lise askiydi nisanlandik bazi seyler yurumuyodu ve ben artik sevilmiyodum karsi tarafin evlilik icin o ara ciddi anlamda pskolojim bozuldu hem fiziksel hem psikolojik rahatsizlik gecirdim hic bir cabasi yoktu belki bir ayrilik kendine getirir dedim ve nisani attim cabaladi hersey duzelecek fln bi sekilde barıştık baktim ki hic bir sey duzelmiyo beni avcunun icinde sanmasin diye nisani attim . Sandim ki beni cok seviyo birakamaz ama o gitti 2 hafta sonra baskasiyla oldu ben bilmiyodum bi baskasi olduğunu ve 5 yilimi verdigim insani biraktigim icin pisman oldum ve yalvardim rezil rusva etti . Bidaha hic bisekilde ulasmadim . Aylarca kendi koseme cekildim duydum ki o kizla nisanli ve evleniyorlar bu bende travma yaratti galiba bilinc altimda benim niye sevenim yok diye düşünüp durdum
Bu surede karsima biri cikti . Yani aslinda arkadasimdi ama benden hoslandigini soyledi beni el ustunde tuttu bi kac olay sonucunda ilgi alakasini cekti ve ben bi kac kez ne den boyle oluyo gibisinden yazdim ve o olmayacagini söyledi

Biriyle tanistim sosyal medya uzerinden ve dun ilk bulusmamiz gerceklesti dun bi konu actim o yere oyuzden gitmek istemiyorum benim pesimde cok kosan var seni rahatsiz ederler gibisinden bi laf acti benim suratim dusunce de bi espri yapti baban kasapya cok korkuyorum anlasabilirmiyiz dedi bende dönüp babami görebilecegini mi dusunuyosun dedim .
Ve bunun ustune bana yazmadi bende aksam yazdim babam konusunu yanlış anladim dedim oda haklisin sen ben gelin guvey oldum kendi kendime agzimin payini aldim dedi bende senin soyledigin sey cok mu dogruydu dedim oda gidince bi mesaj bile atmadin ben eski sevgilimden bahsediyodum boyle bi olay bi kac kez oldu ben seninle heryere giderim benim bi korkum yok ben sacmaladim ama sonra guldurmeye calistim seni bundan sonra nerde istiyosan orda bulusalim dedi konuyu hafif kavgali ve soguk bi sekilde kapattik ve sabah oldu baktim yazmamis mesaj attim hala darginmisin bana diye ve mesaji gormedi bile su saat oldu cok zoruma gitti .
Ve bu durumu cok icerledim ben niye boyleyim beni istemeyene inatla yaziyorum resmen inada bindiriyorum kendime engel olamıyorum galiba ilk sevgilimden kaynaklanan bi travma bu ben niye boyle gurursuzum kizlar utaniyorum kendimden ?

Konunda bir gurursuzluk göremedim. Yani ilk başta hatalar yapmışsın yalvarman falan ama hayatından çıkarmışsın en azından. Bu en son kişiye mesaj atman da gurursuzluk değil bence. Ben de yapıyorum, cevap almak istiyorum cevapsız kalınca belirsiz kalınca sinir oluyorum. Merak ediyorum gelecek cevabı. O tarz olamaz mı?
Bence kendinize çok yüklenmeyin. Her şey olacağına varır.

Sorun bir iki 3 5 kelimelik mesaj yüzünden kendinize böyle hakaret etmenizde .
Değer mi allah aşkına. Üstenizsiniz yazmışsınız bu kadar.

Öyle mi diyosunuz ama onun hatasi da varken mesaj atip sorgulayip birde cevap alamayan taraf olmak zoruma gidiyor

Trip atıyorsun ama anında özürler dileyip düzeltmeye çalışıyorsun,belki bu yüzden bir tuhaflık görüyorlardır
Adım atmazsan,atacaklardır ama sen hemen düzeltmeye çalışınca,üstüne çok düşünce,ortaya tuhaf bir manzara düşüyor olabilir

Bir iki kelime evet ama bunu sindiremeyip icimde ki sinir gecmiyo yani gunlerce düşünüyorum
Sorun bir iki 3 5 kelimelik mesaj yüzünden kendinize böyle hakaret etmenizde .
Değer mi allah aşkına. Üstenizsiniz yazmışsınız bu kadar.

Evet arkasinda duramiyorum bu hatayi yaptiysan benim icin bitti durusunu sergileyemiyorum aslinda gurursuzluk dedigim bu . Hadi dun mesaj attim adaama bugun ne diye yazdiysam

Önceden boyle degildim 5 senelik iliskim boyunca sevgilim hata yapmaktan korkardi ama suan tamam demekki bu beni sevmiyo diyip gecemiyorum hazmedemiyorum
Düşünmeyin . Zihninizi kontrol edemiyor musunuz? Ya da etmek mi istemiyorsunuz?

Iste 2 gunluk insanin ustune boyle dusmemek gerekiyo demekki
İşte bazı insanlar çok umursamaz oluyor. En azından bir veda edilebilir, cevapsız bırakılmak benim de zoruma gider.

Önceden boyle degildim 5 senelik iliskim boyunca sevgilim hata yapmaktan korkardi ama suan tamam demekki bu beni sevmiyo diyip gecemiyorum hazmedemiyorum
Neden herkes sizi sevmek zorunda mı ?
Ya da herkes sevgisini ilgisini sizin istedğiniz şekilde göstermek zorunda mi

Terbiyemi bozdugum icin ozur dilerim herkesten ama Kime değer verirsen bir yerleri kalkıyor.bende aynı hatalara düştüm zamanında.hic umursamayınca bakıyordum ki adam arıyor soruyor yalvarıyor.hatta kendime bak demekki yöntem bu umursamazsan umursanirsin demiştim.ama ne yaptim ilerleyen zamanlarda ben aynı şeyi şeyi yaptim.kaybetmemek icin çırpındım.cirpindikca battım.simdide ben kaybettim.kural hicbirzaman değişmez kaçan kovalanır.sende umursama o yazsin

Evet umursamayinca öyle oluyo ama kendi icimde umursamamayi basarmam gerekiyo onun icinde deger vermemem dogal olarak hayatima giren insanlara deger veriyorum gönül islerinde taktik uygulamak istemiyorum karsilik li olarak dger gormek istiyorum ama karsi taraf nedense hep bi mesajla bile havalanip goruldugu gibi cevap bile vermiyor

Iste herkes senin gibi sadık iyi niyetli degil.sende kuralına göre oynayacaksın.keske.karsimizdaki de bizim gibi düşünüp hareket Etse ama etmiyorlar iste.sende onlara hakettikleri şekilde davran.bak su yeni tanıştığım çocuğa asla yazma.bak iki gün sonra yazacak sana

Dun soyledigi seylerden onun da alindigini dusundum bundan sonra senin istediğin yerde bulusuruz dedikten sonra konuyu hallettik sandim ve bugun cevap bile vermedi sanmıyorum yazmaz ya

Babamı görceğini mi sanıyorsun diye niye tersledin ki çocuğu?
Bir de her tanıştığın insana eski sevgilinden dolayı böyle olduğunu anlatma.

Hayir siz yanlis anladiniz
Biz iki farkli ilcede yasiyoruz onceden benim yasadigim yerde okuyodu ve suremli burayi sevmedigini soyluyodu . Aksam bi konu acildi ve bana " orayi oyuzden sevmiyorum cok tanidigim var simdi benle seni görürlerse mesaj atarlar sana aramiz bozulur rahatsiz ederler " dedi eski sevgilisinden bahseden o ben o lafin ustune babami gorursen dedim eski sevgilimden bahsetmedim bile
Babamı görceğini mi sanıyorsun diye niye tersledin ki çocuğu?
Bir de her tanıştığın insana eski sevgilinden dolayı böyle olduğunu anlatma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…