- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Hayir siz yanlis anladiniz
Biz iki farkli ilcede yasiyoruz onceden benim yasadigim yerde okuyodu ve suremli burayi sevmedigini soyluyodu . Aksam bi konu acildi ve bana " orayi oyuzden sevmiyorum cok tanidigim var simdi benle seni görürlerse mesaj atarlar sana aramiz bozulur rahatsiz ederler " dedi eski sevgilisinden bahseden o ben o lafin ustune babami gorursen dedim eski sevgilimden bahsetmedim bile
Kendini engellemek için çok duygusal olma yeter. Mantığını kullan. Ve herkese herseyini yani geçmiş ilişkini anlatma
Sen 1. Kendini sevmiyorsun 2. Kendine deger vermiyorsun 3. 1+2 baskasinda ariyorsun..sebeb? (Bu ara gurursuz degilsin. Sevgisiz kalmissin biraz tek o)
Gurursuzlukla alaksı yokta bence keşke biraz yalnız kalsaymışsın iyi olurmuş. Yani bi.süre kimseyi almasaydın hayatına tramva dediğin şeyi atlatana kadar en azından. Çivi çiviyi söker düşüncesi çok yanlış bence. Bak yeni ilişkinde en ufak sorunda eskisi geliyor aklına böyle olmamalı işte herşeyi hazmedip sindirip kapatıp sonra yeni bi başlangıç.yaparsan daha sağlıklı olur gibi.
Ilk nisanlimda yasadiklarim ve daha sonrasinda olanlar bende degersizlik hissi yaratti cunku
Atlatamamışsın işte. Kendi değerinin farkında değilsin. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Kendini sev ikide birde gurursuz deme kendine. Kendinle mutlu olmayı öğren sonra hayatına birini alYaklasik bir bucuk iki sene gecti inanın unuttum ama herhangi bi boyle olayda aklima yaptigim gurursuzluk geliyo sonra sen hep boylesin kimse seni sevmiyo hep pesinden kosan sen oluyosun diyorum
Sana bu hissin dibini yasayan biri olarak sadece sunu tavsiye edebilirim: ilk önce kendine zaman ayir. Kendini önemse. Kendini sevmeden önce birileriyle tanisma yoluna da girme cünkü sonuc hep hayal kirikligi olur. Sen kendini sevmedikten sonra baskanin az cok verecek ask kirintilari seni mutlu edemez
Evet umursamayinca öyle oluyo ama kendi icimde umursamamayi basarmam gerekiyo onun icinde deger vermemem dogal olarak hayatima giren insanlara deger veriyorum gönül islerinde taktik uygulamak istemiyorum karsilik li olarak dger gormek istiyorum ama karsi taraf nedense hep bi mesajla bile havalanip goruldugu gibi cevap bile vermiyor
Atlatamamışsın işte. Kendi değerinin farkında değilsin. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Kendini sev ikide birde gurursuz deme kendine. Kendinle mutlu olmayı öğren sonra hayatına birini al
Cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz hepiniz :)
Hayatınıza giren insanlara değer vermenizde bir sorun yok. Sadece kendinize onlara verdiğinizden daha çok değer vermeniz gerekiyor. Bir de karşınızdakini tanımadan çok değer vermeniz de mantıksız. Önce iyice tanıyıp, bu değere layık olduğunu anlamanız lazım.
Bu insan zaten benim icin yanlis bi insandi yani mutlu olamayacagim belliydi belliki oda farketti eski sevgilisini unutamamis galiba sohbetimiz pek uyusmadi . Ben farkli beklenti icine girerek yanlis yaptim
Utanacak ne var yaa . Bidaha yazma ve geri.çek kendiniEski sevgilimin nisanlandigini ogrendikten sonra cok zoruma gitti ama onlari ilk birlikte gordugum an okadar kotu durumdaydim ki paspal makyajsiz kotu hissettim kendimi daha sonra bende mutlu olmaliyim takintisi olustu .
Haklisiniz biraz deger versem kendime o mesaji atmazdim ama attim iste cevap gelmedi ve suan utaniyorum yaptigimdan
Yanlış insansa değer vermeyin ve mesaja cevap vermedi diye üzülmeyin. Çünkü siz ondan daha değerlisiniz. Siz sizin için en değerli insan olmalısınız ve kendinizi çok sevmelisiniz.
Çok sevdiğiniz bir insana flört ettiği kişiye üst üste mesaj attı vs diye bağırarak “gurursuz, beceriksiz!” vs der misiniz? “Olsun, bundan sonra atmazsın, olur biter. Senden kıymetli değil” vs dersiniz. Ama kendinize kötü konuşuyorsunuz. İlk önce kendinizi sevin, kendinize iyi davranın.
Utanacak ne var yaa . Bidaha yazma ve geri.çek kendini
İnsan duygu boşluğundan bazen yapıyor öle yapmaması gereken şeyler. Hepsi tecrübe tatlım artık onu yaptın geçti geleceğe bak hatalarını tekrarlamazsan kaybedeceğin bişe olmaz aksine kazanırsınEvet ayni sey cok yakin bi dostum yaptiginda olsun o seni kaybetti senin gibi bi insana vevap vermeyerek diyorum asla cok gurursuzsun diye aşağılamıyorum ama kendime yakistiramadim
Evet ayni sey cok yakin bi dostum yaptiginda olsun o seni kaybetti senin gibi bi insana vevap vermeyerek diyorum asla cok gurursuzsun diye aşağılamıyorum ama kendime yakistiramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?