Ben niye boyle gurursuzum ?

Kendini engellemek için çok duygusal olma yeter. Mantığını kullan. Ve herkese herseyini yani geçmiş ilişkini anlatma

Sizde yanlis anladiniz

Kendini engellemek için çok duygusal olma yeter. Mantığını kullan. Ve herkese herseyini yani geçmiş ilişkini anlatma

Sen 1. Kendini sevmiyorsun 2. Kendine deger vermiyorsun 3. 1+2 baskasinda ariyorsun..sebeb? (Bu ara gurursuz degilsin. Sevgisiz kalmissin biraz tek o)

bi kere nişan atmısşınız olmuyor diye. olmuyorsa adam gelince niye barışıyorsunuz. barıştıktan sonra sırf cepte görünmemek için neden tekrar nişan atıyosunuz ki bu sefer de adam gelmedi diye şaşırıyorsunuz ki kere terkeden insanın peşinden gidilmez zaten.

şu an önünüze gelen herkese kısmet, kesin olacak, olmalı gözüyle mi bakıyosunuz? eğer öyleyse gerek yok. öyle değilse de biraz iyi huylu ve bağımsız olun.

Ilk nisanlimda yasadiklarim ve daha sonrasinda olanlar bende degersizlik hissi yaratti cunku
Sen 1. Kendini sevmiyorsun 2. Kendine deger vermiyorsun 3. 1+2 baskasinda ariyorsun..sebeb? (Bu ara gurursuz degilsin. Sevgisiz kalmissin biraz tek o)

Gurursuzlukla alaksı yokta bence keşke biraz yalnız kalsaymışsın iyi olurmuş. Yani bi.süre kimseyi almasaydın hayatına tramva dediğin şeyi atlatana kadar en azından. Çivi çiviyi söker düşüncesi çok yanlış bence. Bak yeni ilişkinde en ufak sorunda eskisi geliyor aklına böyle olmamalı işte herşeyi hazmedip sindirip kapatıp sonra yeni bi başlangıç.yaparsan daha sağlıklı olur gibi.

Yaklasik bir bucuk iki sene gecti inanın unuttum ama herhangi bi boyle olayda aklima yaptigim gurursuzluk geliyo sonra sen hep boylesin kimse seni sevmiyo hep pesinden kosan sen oluyosun diyorum

Ilk nisanlimda yasadiklarim ve daha sonrasinda olanlar bende degersizlik hissi yaratti cunku

Sana bu hissin dibini yasayan biri olarak sadece sunu tavsiye edebilirim: ilk önce kendine zaman ayir. Kendini önemse. Kendini sevmeden önce birileriyle tanisma yoluna da girme cünkü sonuc hep hayal kirikligi olur. Sen kendini sevmedikten sonra baskanin az cok verecek ask kirintilari seni mutlu edemez

Yaklasik bir bucuk iki sene gecti inanın unuttum ama herhangi bi boyle olayda aklima yaptigim gurursuzluk geliyo sonra sen hep boylesin kimse seni sevmiyo hep pesinden kosan sen oluyosun diyorum
Atlatamamışsın işte. Kendi değerinin farkında değilsin. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Kendini sev ikide birde gurursuz deme kendine. Kendinle mutlu olmayı öğren sonra hayatına birini al

Cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz hepiniz :)

Hayatınıza giren insanlara değer vermenizde bir sorun yok. Sadece kendinize onlara verdiğinizden daha çok değer vermeniz gerekiyor. Bir de karşınızdakini tanımadan çok değer vermeniz de mantıksız. Önce iyice tanıyıp, bu değere layık olduğunu anlamanız lazım.

Eski sevgilimin nisanlandigini ogrendikten sonra cok zoruma gitti ama onlari ilk birlikte gordugum an okadar kotu durumdaydim ki paspal makyajsiz kotu hissettim kendimi daha sonra bende mutlu olmaliyim takintisi olustu .
Haklisiniz biraz deger versem kendime o mesaji atmazdim ama attim iste cevap gelmedi ve suan utaniyorum yaptigimdan
Atlatamamışsın işte. Kendi değerinin farkında değilsin. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Kendini sev ikide birde gurursuz deme kendine. Kendinle mutlu olmayı öğren sonra hayatına birini al

Bu insan zaten benim icin yanlis bi insandi yani mutlu olamayacagim belliydi belliki oda farketti eski sevgilisini unutamamis galiba sohbetimiz pek uyusmadi . Ben farkli beklenti icine girerek yanlis yaptim

Bu insan zaten benim icin yanlis bi insandi yani mutlu olamayacagim belliydi belliki oda farketti eski sevgilisini unutamamis galiba sohbetimiz pek uyusmadi . Ben farkli beklenti icine girerek yanlis yaptim

Yanlış insansa değer vermeyin ve mesaja cevap vermedi diye üzülmeyin. Çünkü siz ondan daha değerlisiniz. Siz sizin için en değerli insan olmalısınız ve kendinizi çok sevmelisiniz.

Çok sevdiğiniz bir insana flört ettiği kişiye üst üste mesaj attı vs diye bağırarak “gurursuz, beceriksiz!” vs der misiniz? “Olsun, bundan sonra atmazsın, olur biter. Senden kıymetli değil” vs dersiniz. Ama kendinize kötü konuşuyorsunuz. İlk önce kendinizi sevin, kendinize iyi davranın.

Utanacak ne var yaa . Bidaha yazma ve geri.çek kendini

Evet ayni sey cok yakin bi dostum yaptiginda olsun o seni kaybetti senin gibi bi insana vevap vermeyerek diyorum asla cok gurursuzsun diye aşağılamıyorum ama kendime yakistiramadim

Utanacak ne var yaa . Bidaha yazma ve geri.çek kendini

Evet ayni sey cok yakin bi dostum yaptiginda olsun o seni kaybetti senin gibi bi insana vevap vermeyerek diyorum asla cok gurursuzsun diye aşağılamıyorum ama kendime yakistiramadim
İnsan duygu boşluğundan bazen yapıyor öle yapmaması gereken şeyler. Hepsi tecrübe tatlım artık onu yaptın geçti geleceğe bak hatalarını tekrarlamazsan kaybedeceğin bişe olmaz aksine kazanırsın

İşte kendinize çok yakın dostunuza verdiğiniz değeri vermiyorsunuz, kendinizi o kadar sevmiyorsunuz. İçinizden hep kendinizi azarlıyorsunuz, eziyorsunuz, yapmayın. Kendinizi sevin, iyi davranın, yeri geldiğinde teselli edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…