Ben niye böyle oldum?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.344
148
Hiç iyi değilim son zamanlarda.
Galiba kafayı yedim.
Normalde neşeli, muhabbet etmeyi ve gezmeyi seven biriyim. Yani yaptığım her şeyden keyif alacak bir şey bulurum. Hani çok gülerim öyle dertli sıkıntılı depresif bi tip değilim. Bildiğin şişman neşesi var işte bende.

Son 1 aydır falan hiçbir şeyden keyif almıyorum. Yeri geliyor eşimin evde olmasından bile rahatsız oluyorum. Hiçbir yere gitmek istemiyorum. Hiçbir şey yapmıyorum. Gittiğim yerden sıkıldım deyip dönüyorum falan.

Kızmayacağım şeylere çıldırıp abartılı tepkiler veriyorum. Yaparken farkındayım ama engel olamıyorum. Olmak istemiyorum da zaten. Mesela geçen akşam eşime masayı hazırla ve tatlı için ceviz kır dedim. Oturuyorum o arada bir işim yok. Cevizi kırdı acıktım o arada masa niye hazır değil diye tepine tepine ortalığı yıktım. Normalde bir işin ucundan tutabilirim ama istemiyorum. ya da mesela eşimin iş dolayısı ile bana ihtiyacı oldu. Uzun vadeli bir şey yardım edeyim de hallolsun diye 2 günlük değil. En az 1 sene sürecek, beraber çalışacağız yani. Vay efendim sen bana sormadan nasıl böyle bir karar alırsın yine tepinip durdum. Normalde sormasına gerek yok reddedeceğim bir şey falan değil ama kavga çıkaracağım ya. Hiç bir fırsatı kaçırmamalıyım.

Dün akşam da benimle konuşmaya çalıştı. Konuşmaya çalıştıkça uyuz oldum gittim yattım. Çekemiyorum bildiğiniz. Tabi her akşam böyle sinirle yatınca acayip acayip kabuslar görüp güne de kötü başlıyorum. Daha az önce "senin yüzünden kabus gördüm diye" yine cırladım.

Niye böyle oldum ben? Hamilelikten olabilir mi? Çünkü huysuzken hamile olduğum için de özellikle mutluluktan uçmuyorum mesela. Normal geliyor. Zaten bana o kutsal annelik gelmedi. Canım azıcık sıkılsa böyle bebeği düşünüp mutlu falan olmuyorum yani. Normal geliyor.

Hayatımda görünen tek sorun cidden dip boyası yaptırmamış olmam. Tek rahatsızlığım o. Ama kafayı yemiş manyak gibi davranıyorum. Sevdiğim hiçbir şey ya da hiçbir yer yokmuş gibi geliyor.

Offf napıcam?

Bu kadın niye böyle oldu yahu diye okurken içimden geçiriyordum ki hamileyim yazan cümleyi görünce ister istemez gülümsedim. :) Hamilelikten oluyor sanırım. Allah yardımcın olsun. Keşke çözümünü bilsem ama heralde bebeği doğurmak çözüm :)

Ya ben hamilelikten de bir şey anlamadım ki.
Bi huysuzluk yaptı bende.
Daha çok yeni zaten sıkıntıya girecek bir şey yaşamadım ki ya.
cok normal olur oyle
ben kahvaltıda bal yerken masaya bı damla damladı dıye oturdum agladım :D
tuhaf oluyor ınsan

daha alınganda olursun duygusallasırsın sınırlerın daha da bozulur
etrafındakı ınsanların buna anlayıs gostermesı hayatını zorlastırmaması lazım zaten :)

Canım sen hamile olduğunun farkında değilsin de vücudun biliyor. Şu anda hormonların halay çekiyor. Dolayısıyla normal.

Bir de eski slimsigara yım diyorsun. Eğer nick in gibi sigatayı da bıraktıysan iki katı etkilenirsin.

Sağlıkla kucağına al inşallah, hamileliktendir.

Ne mutlu sana ki bu zamanlarında sana köstek değil destek olan bir eşin var.

Geçen gün eşim alışkanlık haline getirmediğim sürece istediğini yap diyordu. O zaman da ÇEKMEK ZORUNDASIN diye çıldırıyordum.

:/

Geçer inş.. ama bu süreçte eşinizle birbirinizi kırıp aradaki sevgiyi ve saygıyı yok etmeyin.. sinirlenince hemen balkona çıkın yada bir duş alın..

Canım sen hamile olduğunun farkında değilsin de vücudun biliyor. Şu anda hormonların halay çekiyor. Dolayısıyla normal.

Bir de eski slimsigara yım diyorsun. Eğer nick in gibi sigatayı da bıraktıysan iki katı etkilenirsin.

Sigarayı bıraktım.
Hem de kolay bir şekilde.
2 ay olmuştur sıkıntı yok o konuda o beni strese sokmadı ya şimdiki başka bir şey.

Hamilelikten değilse bile ona bağla :KK53:
Ara ara da sakinleşmeye çalış ama.
Bu aralar herkeste var bir gerginlik garip haller geçer yakında.
Sağlıkla da al bebişini kucağına.

Cnm anlattığın herşeyi yaşıyorum normalde bende aynı senin gibi çok neşeli ve aktif biriyimdir. Kolay kolay sinirlenmem kalp kırmam çokta gereksiz bulurum tartışmaları ama hamile kaldığımdan beri acayip değiştim. Şimdi sürekli mutsuzum hayatta ki en büyük takıntım kilodur ve şuan aynanın karşısında kendimi gördükçe ağlıyorum herşeyden eşimi suçluyorum o çok sevdiğim Ada'mı boğasım geliyor. Ada'mın suratına karşı ifrit oluyorum sana çekil gözümün önünden diyorum herşeyi batıyor. Sonra üzülüyorum o üzülünce Bazen bende kendime şaşıyorum ama engel de olamıyorum. Bizim Bebek hiç beklemediğimiz bi an da sürpriz oldu. Normalde çocukları çok severim anne olmayı da hep isterim ama bu çocuğu kabullenmem bile çok zor oldu. Öyle kutsal annelik bağı bende de yok hatta buna çok şaşırıyorum ama yok olmadı hiç bişeyi böyle hayal etmemiştim ben hamilelikle ilgili. Yazacak çok şey var da sen zaten hepsini biliyorsun ams naçizane tavsiyem eşini al karşına konuş kendime engel olamıyorum bunlar gerçek duygularım değil ama bu süreçte biraz seni yıpratabilirim anlayış göster de. Ben öyle yaptım ama eşim hala kırılıyor hissediyorum

Tam yaziyi okurken hamile misiniz diyecektim ki soylemissiniz yazinin sonunda :anne:
Bence sebep hamileliginiz, olabilir yani boyle seyler.
Ama yine de kendinize ve esinize bu kadar yuklenmeyin

Geçen gün eşim alışkanlık haline getirmediğim sürece istediğini yap diyordu. O zaman da ÇEKMEK ZORUNDASIN diye çıldırıyordum.

:/
Amiyane tabirimi affet ama bu dönem biraz kuduracaksın yani eşin de fazla mızıklamasın :) en basiti regl olduğumda bile hormonlarım değişiyor benim sinir küpü oluyorum, herkes farklı yaşıyor böyle dönemleri demek ki seninki de böyle. Baskılama sal gitsin :)

Cnm anlattığın herşeyi yaşıyorum normalde bende aynı senin gibi çok neşeli ve aktif biriyimdir. Kolay kolay sinirlenmem kalp kırmam çokta gereksiz bulurum tartışmaları ama hamile kaldığımdan beri acayip değiştim. Şimdi sürekli mutsuzum hayatta ki en büyük takıntım kilodur ve şuan aynanın karşısında kendimi gördükçe ağlıyorum herşeyden eşimi suçluyorum o çok sevdiğim Ada'mı boğasım geliyor. Ada'mın suratına karşı ifrit oluyorum sana çekil gözümün önünden diyorum herşeyi batıyor. Sonra üzülüyorum o üzülünce Bazen bende kendime şaşıyorum ama engel de olamıyorum. Bizim Bebek hiç beklemediğimiz bi an da sürpriz oldu. Normalde çocukları çok severim anne olmayı da hep isterim ama bu çocuğu kabullenmem bile çok zor oldu. Öyle kutsal annelik bağı bende de yok hatta buna çok şaşırıyorum ama yok olmadı hiç bişeyi böyle hayal etmemiştim ben hamilelikle ilgili. Yazacak çok şey var da sen zaten hepsini biliyorsun ams naçizane tavsiyem eşini al karşına konuş kendime engel olamıyorum bunlar gerçek duygularım değil ama bu süreçte biraz seni yıpratabilirim anlayış göster de. Ben öyle yaptım ama eşim hala kırılıyor hissediyorum

Off çok zor sizinki. Süpriz bebek güzel olmasının yanı sıra zor. Bizim de mesela süpriz sayılır ama değil yani korunmuyorduk zaten elbet olacak rahatlığı vardı.
Mesela 10 haftayı doldurunca istesek aldıramicaz artık diye ağladım. Bile isteye yaptım bem bunu ama kafamdan geçen bu.
İnşallah geçer ben böyle pembe gözlükler ile bakınmayı özledim şimdi hep simsiyah cenaze gözlüğü varmış gibi.

birkac haftaya klmaz pamuk olursun. aglamalar baslar bu defa duygusalliklar. ama kirici olmaaya calis lohusayken daha da zorlanirsin ve sonrasinda evlilik catirdar... benim arkadasim hamileyken hakaret kiyamet kocasina karsi hatta lohusayken kul tablasi firlatmis kocasina hormonlar yani sikma canini gecer... ama delip gecmesin... hele bir kipirtilarini hissetmeye basla mucizeyi hissedeceksin o zamn

Back
X