Ben niye böyleyim

Aybeyzeyduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
765
511
53
40
Berbat giden bi evliliğim vardı .Ne ev Ne ben çocuklar umrundaydı.Arabayla kaza yaptım gelmedi .Esnaf yardım etti kendisi evde oturdu.gelince de bi ton bağırdı. Yani yazsam roman olur.peşine biri takılırsa polisi ara ben napıyım diyen bi pislik.Boşanmaya karar vermiş sebepleri daha fazla sevişmek için çocuğun adını bile ben koymuşum.daha fazla yatakta fantezi yapmam gerekiyormuş gibi iğrenç saçma nedenler .ama ben yine de çok ağlıyor ve üzülüyorum.Yani sanki bitmese sevinecem ne aptalım ne büyük bi salaklık.pazartesi protokol hazırlanıp bitecek diye düşünüyorum .Ama çok üzülüyorum zormuş gerçekten.

Berbat giden bi evliliğim vardı .Ne ev Ne ben çocuklar umrundaydı.Arabayla kaza yaptım gelmedi .Esnaf yardım etti kendisi evde oturdu.gelince de bi ton bağırdı. Yani yazsam roman olur.peşine biri takılırsa polisi ara ben napıyım diyen bi pislik.Boşanmaya karar vermiş sebepleri daha fazla sevişmek için çocuğun adını bile ben koymuşum.daha fazla yatakta fantezi yapmam gerekiyormuş gibi iğrenç saçma nedenler .ama ben yine de çok ağlıyor ve üzülüyorum.Yani sanki bitmese sevinecem ne aptalım ne büyük bi salaklık.pazartesi protokol hazırlanıp bitecek diye düşünüyorum .Ama çok üzülüyorum zormuş gerçekten.
Şimdi eminim cok zor geliyordur ama gecer inşallah cok mutlu olucaksiniz belkide iyiki diyeceksiniz simdi cok zor zamanlar Rabbim pismanlik vermesin insallah hakkinizda hayirlisi olsun

Çocuklarımdan hiç pişman değilim
Sadece sizin çocuklarınız olsa keske. Oyle bir adama baba diyorlar. Çocuklarına karsi cok iyi bir baba demeyin. Iyi babalar çocuklarının annelerine iyi davranir. Hayat boyu guvensiz baba sevgisinden yoksun buyuyecekler. Kiz cocuguysa bir de baba sevgisini bulmak icin olgun adamlara yaklaşacak. Dilerim olmaz ama bilimsel veriler, benim yasadiklarim ve gördüklerim doğruluyor bunu.

Disarida bazi kadinlar vardir ...ay benim esim dort dortluk oyle sahane boyle mükemmel anlatir durur ..bu cogu zaman buyuk bir yalandir..mukemmel insan es yoktur..eslerimizin iyi ve kotu taraflari var ..birbirini genelde dengeler..ama sizin esin iyi hicbir yani yok..siz de saglikli dusunmeyi kaybetmissiniz..bu adamin neyi icin insan uzulur

Normal bu davranışlar.uzuleceksiniz tabiki. Ne hayallerle evlendiniz kurulu düzen,çocukların alışmış.oldugi hayat kolay degil. Ama geçecek,simdi iyilikleri gelecek.akliniza en fazla bir seneye iyi ki diyeceksiniz. Sabredin Allah yar.yardimciniz.olsun. Çok daha mutlu bir.omir yaşayın evlatlarinizla inşallah.

Buradaki dest
Normal bu davranışlar.uzuleceksiniz tabiki. Ne hayallerle evlendiniz kurulu düzen,çocukların alışmış.oldugi hayat kolay degil. Ama geçecek,simdi iyilikleri gelecek.akliniza en fazla bir seneye iyi ki diyeceksiniz. Sabredin Allah yar.yardimciniz.olsun. Çok daha mutlu bir.omir yaşayın evlatlarinizla inşallah.
Amin

Dualarınız için çok ama çook teşekkür ederim inşallah herkes çok mutlu olur.Hayatında.Neye üzüldüğümü de bilmiyorum aslında ama yine de hüzünlü işte .Allah yardım etsin

Bence sen bi psikolojik destek almalısın

+10000 kesinlikle ben de düşünüyorum aslında psiklojim iyidir ama bi yardım istiyorum bu süreçte
Sen eşinin yaptıklarına mı üzülüyorsun yoksa onu kaybettiğine mi veya neden benim başıma geldi diye mi düşünüyorsun. Önce bunu kendine itiraf et. Bi umut belki düzelir diye bekliyorsun içten içe. Ama önce şunu iyi bil ki düzelmeyecek. Ve çok zorlanarak yazsam da bunu aldatıyor bile olabilir. Niyeyse bana öyle geldi.

Back
X