Arkadaşlar 1,5 senelik bir ilişkim var.Hatta aralık gibi söz nişan olacak.Ailemde biliyor.Diğer formlarada yazmıştım.
Lakin benim sıkıntım erkek arkadaşımla kavga ettiğimiz zaman agresifleşiyor hoş genelde kavgalar benim yüzümden çıkıyor ama bu sefer çok acı konuşuyor.O kelimeleri bu sefer benim yüreğimden silinmiyor.Aklıma geldikçe içimde ister istemez bir kin oluşuyor.
Aslında o kadar iyi kalpli biri ki ama damarına basıyorum işte zaman zaman.Geçen gün bir olaydan dolayı tartışmamız çıktı bende laf yerine geldi bir gün olsun 1 dal çiçek bile almadın bana dedim.Verdiği cevap hak edene alınır.Ama ben sana çiçek alıp versem sen ona bile kanaat etmezsin dedi.Halbuki çiçek hangi kadını mutlu etmez ki?
Tartışmamız olduktan sonra bana mesajla farkını ucuz ve basit yönleriyle değil de iyi yönlerinle ortaya koysan diye bir cümle kullandı.Açıklamasını çok yaptı ama benim içim hiç rahat değil.Soğuk duruyorum bu sefer de ona üzülüyorum.
Şu yüreğime nasıl hakim olabilirim...!
nasıl biridir,ilişkiniz nasıldır bilemiyorum. ama o cümleler ağır. hani çok sinirli bi an ağzından çıkıyo desem, öyle bi anlık tek kelime değil yazdıklarınız. baya aşağılamaya , ezmeye çalışıyor. eğitim seviyeniz daha mı yüksek? kendini sizden aşağıda hissedecek bir durum mu var? bir de yaşı nedir acaba?
sadece kişisel görüşüm. ama bi erkek bana kalkıp "farkını ucuz ve basit yönlerinle değil de iyi yönlerinle ortaya koysan" dese... ciddi ciddi ilişkimi sorgulardım. hem bu kadar yüz göz olup saygısızlık olarak algılanabilecek bir cümleyi nasıl kullandı diye. hem de basit ve ucuz bi kadın olduğumu ne hakla iddia eder diye...sevgisini ve saygısını sorgular, çok kırılırdım. istediği kadar lafı çevirsin, açıklamasını yapsın, durumu kotarmaya çalışsın.. epey yerleşirdi bu laf içime.
Canım ikimiz de üniversite mezunuyuz.29 yaşında ben ise 25
Bana ben onu kastetmedim falan dedi ama yüreğim tatmin olmuyor ki canım yanıyor şu an.
bazen sevgilimiz olduğunda ona olan sevgimizden ötürü, kendi içimizde onu haklı çıkarıp duruyoruz. "hep benim yüzümden tartışmalar başlıyor aslında iyi biri" gibi cümleler kuruyoruz. bazen bizim sevgi ve saygı anlayışımızla sevgi ve saygı anlayışı uyuşmayan birine aşık olduğumuzda, gerçekleri göz ardı ediyoruz.
dilerim öyle bir ilişkide değilsindir. dilerim kendi kendine onun avukatlığını yapıp, şu sözleri ve herşeyini sineye çekip çekip yanlış bi ilişkiyi devam ettirmiyorsundur.
aksi taktirde, evlenince "kaza geliyorum demişti yıllar önce. fark etmemişim" demek durumunda kalırsın
Bana ben onu kastetmedim falan dedi ama yüreğim tatmin olmuyor ki canım yanıyor şu an.
afedersin neyi kasdetmiş o zaman??? resmen kötü kelimeler seçmiş. "farkılılığını kötü seçimler yerine iyi huylarını ortaya koymakla yapsan" dese eyvallah.
ama basit ve ucuz ne demek yaaa? cık cık cık. kusura bakma. ben yazmıyım en iyisi. seni olumsuz etkileyeceğim sanırım. erkek arkadaşının davranışı çok çirkin ve yanlış geldi
Ayrıca bana istediğin hayata ulaşmak için beni kullanıyosun falan tarzında tabirlerde bulundu.Beni sevmiyormuşsun fakat birşeylerden kaçış olarak beni görüyorsun falan tarzı cümleler de kullandı.
Ayrıca bana istediğin hayata ulaşmak için beni kullanıyosun falan tarzında tabirlerde bulundu.Beni sevmiyormuşsun fakat birşeylerden kaçış olarak beni görüyorsun falan tarzı cümleler de kullandı.
bence yol yakınken taviz verme derim. Kırmızı çizgilerin olsun ve onlara asla basamasın. 3 yıllık ewliyim toplam 8 yıldır birlikteyim ama kırmızılar hala kırmzı
bunu dusunmesı ıcın sebep ne yanı arzuladıgın bekledıgın nekı onunla paylastında butur anlasıldın yada aılenle ılgılı sorunlarınmı vardıda anlattın ona vs
eğitiminiz denk. yaşı da küçük değil ki ... huyu böyle demek. baya can yakmak istiyor. kinci sanırım. hepimiz sinirlenince istemediğimiz laflar ederiz... ama bunun tekrarlanmaması önemli. telafi edileblir olması önemli. ufak bi tartışmada ne biçim cevap vermiş. bu telafi edilebilir mi emin değilim.
nişan dönemi hele çok zor geçiyor. en büyük tartışmalar ozaman başlıyor. hele evlenince bu nişandaki kavgalardan gelen bıkkınlık, sıfırdan hayat kurmak... çok zor. evliliğin ilk yılları genelde tartışmalarla geçer. tartışmada sorun yok. ama ufacık şeyde bu kadar ağır hakaret eden biri gerçek bir kavgada neler der bilemedim.
en iyi de sen bilirsin. erkek evlenince bi süre sonra daha az ilgili ve daha tahammülsüz oluyor. kararını ona göre ver.
sana mı sadece böyle? annesine, etrafına nasıl?[/QUOT
Biraz asabi biri.Benim canımı yakarsan bin katı yakarım diyor.Çevresinde gayet sevilen ve olumlu karşılanan biri.
Bir de şöyle bir durum oldu karşılıklı otururken çakmağı ver demişim hiç farkında bile değilim..Bana ne biçim kızsın sen dedi :) Allahım ya gülsem mi ağlasam mı anlamadım gitti..
Malesef bir kaç durum olmuştu anlatmaz olaydım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?