Bunu demesinin nedenini ne diye açıkladı peki sakinleştiğinde beyefendi?
Şu şekilde açıkladı..Ucuz ve basit kelimelrle değil de iyi yönlerinle farkını ortaya koy şeklinde açıklaması oldu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu demesinin nedenini ne diye açıkladı peki sakinleştiğinde beyefendi?
Benim dikkatimi "kanaat etmezsin" çekti daha çok....
Çok mu şey istiyorsunuz, ya da elinizdekilerle yetinmiyormusunuz?
Ayrıca o cümlesinde de sanki size bir sitem var, beğenmediği yönlerinizden dolayı...
Biraz ağır konuşmuş beğenmemesi de bunu gerektirmezdi tabi ama...
Başlıktanda anlıyorum ve ben soruyorum siz niye böylesiniz?
Böyleleriniz ne ki daha flört döneminde bu kadar geriliyor ortam bilemedim...
Bence iletişim kopukluluğu var konuşarak başından halledin, gerisi gelir...
valla güzelim biz kadınlar evlenmeden önce bizi uyaranlara "ama aslında çok iyi, ama bi dediğimi iki etmez, ama gözümün içine bakar.. çok seviyo beni" deriz. nedense sevdiğimizi düşüncelerimizde bile koruruz. sonradan da "kendim ettim kendim buldum" deriz.
inşalah öyle değildir ama bana öyle geliyor ki... mükemmeliyetçi, eleştirici, sivri dilli, ukala bir adam... ömür boyu da ne kadar uyarırsan uyar, belki bu kadar ağır değil ya da bu kadar basit bişeyden değil ama elbet gene o lafları eder. kaç yaşında adam... huyu demekki.
sonradan çok pişman oluyo çok gönlümü alıyo katlanırım dersen amenna...
gerçi seni de bilmiyoruz. önceden iyiydi de belli bi olay yaşadınız içinde kin kaldı onun mu acısını çıkarıyor? yok hep böyle ise değişmez bence
Allah'ımmmmmmmmm... çıldırıyorum şu ankusura bakma şeker
ama bu sözler, bu davranışlara benzeyen davranışları senin yaşlarında ben de yaşadım. o lafların sahibi adam aklıma geliyor da, geçirdiğim 3.5 sene ve gerçekleri geç anlayıp kendi ömrümden kaybettiğim zmna kuruluyorum.
Ailenle tartışmalarını anlatıyorsan sevgiline, ondan öyle düşünmüş olabilir. bilemiyorum. allah kolaylık versin[/QUOTE
Bende yicem kafayı bu gidişle :)
sımdı sana burda ınasanlar ne soylerse soylesın cogunu uygulayamıcaksın arkadasım cunku kalp bu kolay kolay yonlendıremıyosun ama bı ılıskıye uzaktan baktıgın zqaman helede saglam temeller uzerıne oturmuyorsa saygı gıt gıde azalıyosa cırkın kelımeler kullanıyosa (rahatsız oldugu konuları guzelce oturup dıllendırmıyorsa)ıster nısanlı ıster evlı ıstersen 10 cocuklu ol hayatının ortasına çığ gibi düşüyo ınsanların hepsı bıseylerdekı deneyımlerınden yazıyolar gordugum kadarıyla bıraz mesafelı ol derım ben beceremedım ve ayrıldık sen bunu toparla cunku aılendende uzaklasıosun onları arar olma zamanı gelınce
Şu şekilde açıkladı..Ucuz ve basit kelimelrle değil de iyi yönlerinle farkını ortaya koy şeklinde açıklaması oldu..
aileler arasında maddi açıdan bi fark mı var?
çok mu üstün? işi çok mu iyi?
niye hala katlanıyosun diyemem sana..O kadar kolay değil..
Ama onunla birlikteyken kendini ondan soğutmaya çalış..yavaş yavaş..
Ha tabi düzelirse bilemem mutlu olursunuz belki bunları unutursanız..
Ama eğer düzelmezse..Sen kendine olan ÖZGÜVENİNİ yitiriceksin söyliyim..
Aynen ona yaptıklarımın bedelini ödediyor şu an bana.Keser döner sap döner bir gün hesap döner misali...
Tek bir beklentim bile olmadı ondan..Kaç defa gel bir mağazaya girelim ne istiyorsan alalım sana dedi istemedim..Kaç defa hesabı ben ödeyeyim dedim zorladım kabul etmedi..Benim nerem maddiyatçı şu an ben anlamadım gitti..Sadece marka tutkunu biriyim.
Geçen gün beyaz eşyaları almaya karar vermiştik ben hep arçelik diyordum sonra vazgeçtim bosh dedim..Neye karar verdin dedi bosh dedim..Samsunga da güzel diyorlar dedi ben de yüzümü ekşittim..Vay efendim ekşitmez olaydım onun ardından başladı bu tartışmalar zaten..Nerde pahalı bir şey var onu almak istiyorsun dedi..
Yani pek de bir farklılık yok.Ben öğretmenim o memur..Aynı maaştayız.Ailelerimizin geliri aynı..Lakin ben muhafazakar büyüdüm onun ailesi muhafazakar olmasına rağmen çoğunlukla günü birlik geçirmiş hayatını..Her şeyi de yaşamış birebir..Ama benim için ilk bunlar..1,5 senede affınıza sığınarak söylüyorum bir dudağını öpmüşlüğüm yok..
eğer özel değilse sen ne yaptın ki ona? sormamın sebebi, gerçekten bu kadar ağır şeyi hak mı ettin? yoksa acaba kendini "senin kabahatin" olduğuna mı inandırmaya çalışıyorsun?
Eee neden peki kaybetmekten korkmuyor?
bir yerde yapılan bir yanlış var ama ne?
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor!
Ay sinir oldum ya!![]()
Maddiyatçısın demedim, sadece anlattıklarından yola çıktım bu yorumları yaptım...
Yine söylüyorum iletişim kopukluluğu var, bence bir daha gözden geçirin...
Sonrasında keşkelerin faydası olmuyor güzel arkadaşım...
Hakkında hayırlısı olur inşallah...
eğer kırıcı laflardan kastınız küfür vs ise yol yakınken vazgeçin derim.
Eee neden peki kaybetmekten korkmuyor?
bir yerde yapılan bir yanlış var ama ne?
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor!
Ay sinir oldum ya!![]()