ben niye boyleyim??

_tiramisu_

hasbinallahu ve ni'mel vekil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
536
199
48
En ufak seyleri kafama takip buyutmekte ustume yok. Belki bu yuzden kimse bana yanasmiyor, ya da uzaklasiyor.

Dayimin geliniyle aramiz iyidi bi ara. Hem de cok. Sakalasirdik, gulerdik, takilirdik birbirimize. Saatlerce konusup mesajlasirdik. Sonra bu kiz boyle soguk davranmaya basladi. Kaynina kiz istendikten sonra tuhaflasti. Ariyorum acmiyor, mesaj atiyorum cevap vermiyor. Verse isim var, telefon sarj da gibi bahaneler. Sorun benim ona hakettiginden cok deger vermis olmam. Baktim bu boyle yapiyor bendene aradim ne de sordum.

Bir yil kadar oyle merhaba nasilsin disinda pek muhabbetimiz olmadi, bir sorun yasanmamasina ragmen. Sonra eltisiyle dayimlar arasinda anlasmazliklar cikti, bosanmanin esigine gelindigi vakitler bu kiz yine boyle bana karsi eskisi gibi olmaya basladi. Seviyorum, deger veriyorum diye sevindim eskisi gibi olacaz diye.. sonra yine telefonla konusuyoruz mesajlasiyoruz bir ara eskisi gibi.. bir sure sonra baktim tekrar bu kizda tuhafliklar basladi. Mesela mesaj attim cevap vermedi, aradim bende. Sanki silah zoruyla konusuyor. Kac kez rahatsiz ettim galiba dedim. Yine sinir oldum ama belki isi vardir konusamiyordur diye dusunmeye basladim. Bir kac kez yine boyle oldu. Sabah mesaj attim sac rengimi gosterip fikrini alacaktim, yine cevap vermedi.

Cevap verip vermemesi degil sinirlerimi bozan, ben deger verdikce boyle havalara girmesi. Anlamiyorum ben onun kafasina estigi sekilde davranmak zorunda miyim? Kendimi kotu hissediyorum. 'Amaaaan cok mu onemli sanki' diyemiyorum. Icim icimi yiyor bu tavrini gordukce. Bir sey diyince de gormedim etmedim. Neyse ya. Belki sacma gelecek ama anlatip rahatlamak istedim.

bence ilişkini kes.. dengesiz birisi belli ki

O sizi aradiginda sizde acmayin telefonu.
Mesajlarina cevap vermeyin.
Boyle biriyle gorusup neden bos yere caninizi sikiyorsunuz ?
Bazi insanlar iyilikten anlamaz ancak sorunlari oldugu zaman birden akillarina gelirsiniz.

Yalnız hissettiğinde ya da sorun yaşadığında senle yakınlaşıyor , her şey normale dönünce de uzaklaşıyor. Bir nevi sen onun için yedekte bekliyorsun .

( Tabii eğer senin farketmediğin ama onu rahatsız eden bir davranışından dolayı böyle davranıyorsa onu bilemem )

Benim de böyle bir arkadaşım vardı , farkına varmam zaman aldım ama en sonunda bağımı kopardım .

Yok zannetmiyorum. Hersey normal, yolunda, guluyoruz egleniyoruz, ayriliyoruz bir sonraki gorusmede cok farkli biri oluyor. Bir degil iki degil. Hepsinde ben yanlis yapmis olamam ki yapmiyorum zaten. Onu rahatsiz eden davranisim aslinda onu fazlasiyla onemseyip deger vermem.
Bir de soyle bir huyu var gozlemledigim kadariyla ,evli bir bayan bekar bayandan ustundur. Onda 'ben senden ustunum' dusuncesi var. Boyle sacma bir insan.

Bak bugun tayinleriyle ilgili onemli bir gelisme olacakti "canim hayirli haberlerini bekliyorum" yazdim, ona bile cevap vermeye tenezzul etmedi. Aptalim ben valla. Niye soruyorsam artik..? Sizin dediginiz gibi iliskiyi tamamen kesecegim, boyle bir insana hayatimda yer yok, olmamali....

O sizi aradiginda sizde acmayin telefonu.
Mesajlarina cevap vermeyin.
Boyle biriyle gorusup neden bos yere caninizi sikiyorsunuz ?
Bazi insanlar iyilikten anlamaz ancak sorunlari oldugu zaman birden akillarina gelirsiniz.

Aynen oyle. Defolup gidecek zaten yakinda. Bir daha ne o arasin ne de ben. Nefret ettim ondan bu halini tavrini gorunce.. insanlar ne nankor. Baska bir sehirde oturuyorlardi, bize tatile gelince elini tek bir ise degdirmiyordum. Sofra serilirdi, yerdi bir tabak kaldirmazdi yerden. Oyle ki 1 ayda 7-8 kilo aldi yiyip oturdugundan dolayi. Bize geldiler gecenlerde gece bebegi aglayinca ben kalkip salliyordum sirf kadin dinlensin diye. O zaman hostum tabi... cok sinirliyim ona karsi. Gercekten...

Kompleksli biri galiba , kafa nasıl çalışıyor ya anlamadım .
Daha fazla kırılmadan mesafe koymalısın ilişkinize bi an evvel .

Keşke senin ona verdiğin değeri o da sana verebilseydi bana kalırsa kendini kötü hissettği zaman seni buluyor iyi olduğunda umrunda bile olmuyorsun böyle arkadaşlık olmaz bence kafana takmamaya çalış cok takarsan senin için iyi olmaz bu durum canım

Takmamaya calisiyorum ama kendimi degersiz hissediorum boyle olunca. Cunku ben bir adim atana kosarak gidenlerdenim. Karsidaki insanin tavri bu olunca ister istemez zoruma gidiyor. Bundan sonra asla o ilgi alaka gosteren kisi olmayacagim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…