- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
İşyerinde bugün hiç hoşlanmadığım bir duruma düşürdüm kendimi. Arkadaşlarım nolur objektif yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdi benim Yıllık iznim 20 gün. 10 günü kullandım. 10 günümü de seneye devredip gelecek sene eklenecek olan 20 günle beraber toplam 30 gün kullanmak istedim. Şubat TUSundan önce iznimi kullanıp ders çalışmayı planladım. Mesai arkadaşlarım 20 gün izin kullandılar ben yerlerine imza atıp hastalarına baktım. Onlar TUSa hazırlanmıyolar. Ben de dün "arkadaşlar 5 ay öncesinden söylüyorum. Ben izinlerimi ocak-şubat dönemi kullanıcam bilginiz olsun" dedim.
Doktor arkadaşlardan ikisi vay efendim kış dönemi çok hasta oluyomuş da bakamazlarmış yerimede birsürü söylendiler. Bende tamam bakmayın maaşımdan ücreti kesilsin size eklensin dedim. Bizde, yerine bakmak için imza atılmayınca maaşın bir kısmı kesilip bakan kişiye veriliyo. Yok efendim öyle de olmazmış. Ya iyide arkadaşlar ben sizin yerinize paşa paşa baktım. Günde 90 hastayı gördüğüm zamanlar oldu. Dün sinirim bozuldu münakaşa etmedim odama geçip tüm öğle arası ağladım.
Bugün aile sağlığu merkezinin watsap grubundan itici aşağılayıcı mesajlar görünce dayanamayıp mesajı yazan arkadaşın odasına gittim
. Senin benimle ne derdin var dedim. Sesler yükseldi. O bana ben ona bağırdım. Hastalar duydu hemşire hanımlar duydu rezalet yani. Şimdi kendime çok kızıyorum. Neden edebimi adabımı bozdum. Neden adamın odasına baskın yapar gibi gittim. Öfkeme neden hakim olamadım.
Kızlar, arkadaşlarım sizce ben çok mu kötü bişey yaptım. Haklıyken haksız oldum tamam ama edepsiz gibi mi davranmış oldum. Kendimden hastalardan hemşirelerden ve diğer doktor arkadaşlarımdan çok utanıyorum. Nolur bişey deyin
Doktor arkadaşlardan ikisi vay efendim kış dönemi çok hasta oluyomuş da bakamazlarmış yerimede birsürü söylendiler. Bende tamam bakmayın maaşımdan ücreti kesilsin size eklensin dedim. Bizde, yerine bakmak için imza atılmayınca maaşın bir kısmı kesilip bakan kişiye veriliyo. Yok efendim öyle de olmazmış. Ya iyide arkadaşlar ben sizin yerinize paşa paşa baktım. Günde 90 hastayı gördüğüm zamanlar oldu. Dün sinirim bozuldu münakaşa etmedim odama geçip tüm öğle arası ağladım.
Bugün aile sağlığu merkezinin watsap grubundan itici aşağılayıcı mesajlar görünce dayanamayıp mesajı yazan arkadaşın odasına gittim
Kızlar, arkadaşlarım sizce ben çok mu kötü bişey yaptım. Haklıyken haksız oldum tamam ama edepsiz gibi mi davranmış oldum. Kendimden hastalardan hemşirelerden ve diğer doktor arkadaşlarımdan çok utanıyorum. Nolur bişey deyin
Son düzenleme: