eski konularımı bilir okuyan arkadaşlar.evliliğime ramak kala nişanlımdan ayrılmam ve bunun akabinde ablamın evlilik dışı hamile kalması..aylardır savaşıyorum mücadele ediyorum,bişeyler yapmaya çalışıyorum ama olmuyor başaramıyorum.tüm kapılar kapalı..ablam evlilik dışı olduğu için ayrı evde yaşıyor ve annemde hergün onun yanında.ben abimle kalıyorum o ise sabah gidiyor akşam dönüyor.var yada yok belli değil.yalnız yemek bile içimden gelmiyor.ev ev olmaktan çıktı aylardır.o kadar yalnızımki,koskoca evde,koskoca istanbulda yapayalnızım.tek isteğim mutlu yuvamı kurmaktı olmadı,oysaki şimdi düğünüm olmuş olucaktı,ben eşime yemek yapıyor onu bekliyor olucaktım..kimsenin umrunda değilim ailem tarafından.ablama odaklanmış durumdalar.ben ise asla gitmiyorum ablamın evine çünkü,çok asi ve dik başlıdır gittiğim zaman benim yük olduğumu ve4 abimin başına kaldığımı,evde fazlalık olduğumu söylüyor devamlı.bende dayanamadım tepkimi koydum ve sürekli allah belanı versin ben iki canlıyım hain diye mesaj atıyor.benim suçum ne peki?ben hakediyormuyum tüm bunları.annem ise onun tarafında bebeğe odakladılar kendilerini.haklılarda ben gereksizim.bu evde yapayalnızım,fazlalaığım biliyorum.işe başvurdum o kadar görüşmeye gittim olmuyor olmuyor olmuyor.gayte hoş ve güzel bir bayanım ama tüm kapılar kapalı ne yapacağımı bilemiyorum.öylesine çaresiz öylesine mutsuz öylesine yorgunumkii..ne olur isyan olarak algılamayın ama ben neden yaşıyorum ne işe yarıyorum fazlalaığım abime yüküm ablam haklı aslında..hayatta herkes kendi için yaşıyor biliyorum ama ben kendim için bişeyler yapamıyorum.hava güzel evde durmayım çıkayım ama konuşacağım anlatacağım ağlayacağım birtek insan yok.çareyi buraya yazmakta buldum.
Bana göre sen herkesden daha iyi daha huzurlu güçlü olmalısın. Neden dersen Nişanın atlmasında bir hayır vardır ileride bundan daha iyi birisi karşına çıkacaktır Allah bugünleri sana arattırmayacaktır.Ablan ise Yaptığı hatasıyla cebelleşiyor ve seni yıpratmaya çalışıyor Sen bunları kaale alma Güçlüsün önün açık, ufkun geniş, tertemiz bir sayfa Abinlere de neden yük olduğunu düşünüyorsun Evin işlerini yapıp yemeklerini önüne koymuyormusun? bu yük mü sence Sana yatıp kalkıp dua etsinler karamsar olma mutluluklar
ablanız evlilik dışı hamile kaldıysa bunun ezikliğini yaşıyor.bu durum bence kendi omuzlarında bir yük ve size saldırarak sizi yıpratıyor.abilerinize yük falan değilsiniz size bakmak zorundalar.onlarda zaten size bizim üstümüze yüksün demiyorlardır heralde....siz önce güçlü olun.moraliniz herşeyin üzerinde olsunki sizi yıpratmaya çalışanlar iyice hasetlerinden çatlasınlar.ama siz inadına mutlu olun.hayata herkese karşı mutlu olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?