Bu moral bozukluğu ile iş görüşmelerinizin yolunda gitmemesi çok doğal. Bunu bir başarısızlık olarak görmeyin. Pek çok kişi aynı şeyleri yaşıyor, ha deyince iş bulunmuyor. Bu konudaki çabalarınızdan vaz geçmeyin bana kalırsa.
Ablanızın söylediklerine de hiç aldırmayın bence. Bir aile içinde ona, buna yük olmak diye birşey olmaz böyle durumlarda. Aslında, ablanız kendisi aileye karşı mahçup, ezik bir durumda ki, hırsını sizden çıkartıyor. Siz nişanlınızdan ayrıldığınız için sıkıntılısınız, boşluktasınız. Ablanız da evlilik dışı bir hamilelik yaşıyor, terk edildi, ya da evli biriyle lişkiye girdi, bunlardan dolayı bunalımda. Eğer ilişkileriniz geçmişten beri sorunlu idiyse birşey diyemem, ama bu son dönemde başladıysa sorunlar, ileride, hele de yeğeniniz doğduktan sonra, daha fazla birbirinize destek olabilirsiniz belki. Sanki başka açtığınız topikte bu evlilik dışı hamileliğe biraz fazla tepkiliymişsiniz gibi aklımda kalmış. Eğer ablanızı çok yargılaydıysanız, ondan da kaynaklanabiliyordur size bu şekilde hareket etmesi. Ablanız bu hamilelikte ne kadar hatalı olursa olsun onu yargılamaya hakkınız olmadığını düşünüyorum. Kimin ne zaman hangi hataya düşeceği hiç belli olmaz. Bir gün bakarsınız ki, siz çok daha kötüsünü yapmışsınız. Bu işler hiç belli olmaz, lütfen biraz daha esnek olmaya çalışın. Yeğenler neredeyse insanın kendi çocuğu kadar çok seviliyor. Hamilelik nasıl gerçekleşmiş olursa olsun, kendinizi bu mutluluktan mahrum etmeyin derim ben. Belki de sizi tekrar hayata bağlayacak olan şey yeğeninizin doğumu olacaktır. Ablanızla ilişkinizi biraz düzeltebilip, doğacak olan yeğeninize odaklanabilirseniz belki de yaşama sevincinize tekrar kavuşabilirsiniz. Bence bu olayı, nişanlınızdan ayrıldığınız bu zor döneminizde bir külfet değil aksine bir nimet olarak görmeye çalışın.
cnm aynen yazdığın gibi.defalarca yemek yaptım gittim boynuna sarıldım ağladım ama her fırsatta bana saldıryor..yaa evlenip gideceksin yada abime yük olmayıp para getireceksin eve diyor inan dayanacak gücüm kalmadı..
cnm ben asla yargılamadım ama o her fırsatta bana sataşıyor..ayrıca o çok mutlu..çocuğun baasız olması umrunda değil.tek istediği şey onu dünyaya getirmek ve o bunun mutluluğunu yaşıor..yanii o zor durumda görmüyor kendisini..
cnm aynen yazdığın gibi.defalarca yemek yaptım gittim boynuna sarıldım ağladım ama her fırsatta bana saldıryor..yaa evlenip gideceksin yada abime yük olmayıp para getireceksin eve diyor inan dayanacak gücüm kalmadı..
cnm ben asla yargılamadım ama o her fırsatta bana sataşıyor..ayrıca o çok mutlu..çocuğun baasız olması umrunda değil.tek istediği şey onu dünyaya getirmek ve o bunun mutluluğunu yaşıor..yanii o zor durumda görmüyor kendisini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?