Ben niye yaşıyorumki??isyan değil ama bu soruyu kendime sormaktan bıktım

cnm ben asla yargılamadım ama o her fırsatta bana sataşıyor..ayrıca o çok mutlu..çocuğun baasız olması umrunda değil.tek istediği şey onu dünyaya getirmek ve o bunun mutluluğunu yaşıor..yanii o zor durumda görmüyor kendisini..

nasıl bir abla bune biçim mantığı var sana o mu bakıyor ki yük olma abime diyor.birde merak ettim kendisi çalışıyor mu acaba
annende çok tuhafmış evde kızını bir başına bırakıyor hiç arayıp sormuyor bile öldün mü kaldın mı diye
ay canım amacım seni daha fazla üzmek değil ama çok tuhaf bir ailen varmış
sen yinede kafana takma üzülme bir işe girip çalış kafanı dağıt iş olmazsa ücretsiz kurslar oluyor onlara git bir şekilde kendini meşgul et canım

yok yok ablan hiç normal değil canım
başka biri olsa şu durumda ailesine karşı mahçup olur.çocuğu babasız doğacağı için üzülür çevreden utanır sıkılır ama bu durumdan mutluluk duyanını da ilk defa görüyorum:26:

Konu içeriği nedeniyle" Kendi ailesiyele ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Eh, artık ablanız, bir çeşit bunalım mı desem bilemedim, bir tuhaf davranıyor. Siz, şu an olan olaylar nedeniyle hiç kendi kendinizi yemeyin. Ablanız dedi diye evlenip gitme ya da para kazanma diye bir zorunluluğunuz neden olsun ki? Tabi iş ararsınız, kısmet olduğunda da evlenirsiniz hayırlısıyla ama bunları takıntı yapmayın.

Önce biraz moral kazanmaya çalışın bana kalırsa. Çevrede bir takım bedava kurslar olabilir, onlarla ilgilenin, öğrenmekten zevk alabileceğiniz birşeyler bulup o kurslara devam edin, biraz özgüveniniz yerine gelsin. Ya da müsaitse evde/bahçede bir hayvan beslemek belki iyi gelebilir size. İş aramaya ondan sonra başlarsınız, şimdi böyle demoralize bir halde en iyi bildiğiniz iş bile olsa, bunu karşınızdaki işverene yansıtmanız güç oluyordur. İş bulamamayı hiç başarısızlık addetmeyin. Zaten bu işsizlik ortamında kim kolay iş bulabiliyor ki.

Evde öyle sırf bisküvi yemekten falan da vazgeçin. İyi beslenemezseniz, kendinizi daha zor toparlarsınız. Hem yemek yapmak da elinizden geliyormuş bak, bu sitede pek çok değişik tarif var, onların bazısını deneyebilirsiniz mesela. Zaten anneniz size bu konuda güvenmese abinizin bakım işini size emanet eder miydi, bunu da düşünün.

Kimse değersiz değildir. Bakın burada biz sizi tanımayız etmeyiz, yine de aklımızın erdiği kadar bu konuda size fikir vermeye çalışıyoruz. Siz de bugün veya yarın başka bir konuda bizlere fikir vereceksiniz. Kendiniz bırakmayın lütfen.

ablanda pek bi yüzsüzmüş tamam herkesin başına gelebilir Allah korusun ama insanda biraz mahcubiyet olur, abinle aran nasıl peki oda yük olduğunu mu düşünüyo ,kafana takma diycem ama saçma olucak en azında böyle karalar bağlayıp umutsuz olma iyi düşün iyi olsun canım hep dua et çabalamaktan da vaz geçme pes etme iş aramaya devam et kendin için bişeyler yap madem kimsenin seni düünmediğini düşünüyosun önce sen kendini düşün kendine değer ver güçsüz insan yoktur umutsuz insan vardır güçlü olduğunu sakın unutma bi an önce kendi ayakların üzerinde durmaya bak böylelikle iş çevreside edinmiş olursun bu sana güzel şeyler getirebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…