- 12 Ekim 2017
- 314
- 180
- 18
- 40
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
Tamamda ne diye sevmedigim birinin baskasina kayan ilgisini sindiremiyorumSana gosterilen ilginin baska birine kaymis olmasini sindiremiyorsun:) hepsi bu
O zaten o kadar cok ki tarif bile edememİlgi açlığı?
İşte ona ilgi açlığı deniyor kısacailgiye aç olsa kendisinde gösterildiğinde rahatsız olmaz. bu başka bi durum sanki adını koyamadım ama ilginç. hayır bu kadar ısınamadığın birinin senden kopmasına sevinmen gerekirken kıskanıyorsun.
buldum buldum adını “herkes benimle ilgilensin, hiçbirinize pas vermeyeceğim, benden sonranız olmasın” hastalığı.
hayır o zaman neden biri onu doyurmak isteyince rahatsız olsun?İşte ona ilgi açlığı deniyor kısaca
Once bu yazdiginizi okuyunca hem sinirlendim hem uzuldum sonrada sanirim dogru olani soylediginizi kabul etyim ama inanin bu hal beni fazlasiyla rahaysiz ediyorilgiye aç olsa kendisinde gösterildiğinde rahatsız olmaz. bu başka bi durum sanki adını koyamadım ama ilginç. hayır bu kadar ısınamadığın birinin senden kopmasına sevinmen gerekirken kıskanıyorsun.
buldum buldum adını “herkes benimle ilgilensin, hiçbirinize pas vermeyeceğim, benden sonranız olmasın” hastalığı.
İlgiyi seviyordur ama o kişiden hoşlanmıyordur. Belki de cinsel kimlikle alakalı bir durum. Altında yatan psikolojiyi bilemem ama üstündeki ilgi gidince üzülmek bence ilgi açlığı.hayır o zaman neden biri onu doyurmak isteyince rahatsız olsun?
psikolojik yardım? bu şekilde hayatına kimseyi alamazsın. lütfen kırılma, aslında bakarsan olduğu durumun son derece farkında birisin. 1-0 önde sayılırsınOnce bu yazdiginizi okuyunca hem sinirlendim hem uzuldum sonrada sanirim dogru olani soylediginizi kabul etyim ama inanin bu hal beni fazlasiyla rahaysiz ediyor
ilgi gidince üzülmesinden çok, kendine verilen ilginin başka bir hemcinsine verilmesine üzülüyor gibi geldi bana.İlgiyi seviyordur ama o kişiden hoşlanmıyordur. Belki de cinsel kimlikle alakalı bir durum. Altında yatan psikolojiyi bilemem ama üstündeki ilgi gidince üzülmek bence ilgi açlığı.
Konu sahibi kendisi söyledi yoğun olarak ilgi açlığı yaşadığını ama p e k i.ilgi gidince üzülmesinden çok, kendine verilen ilginin başka bir hemcinsine verilmesine üzülüyor gibi geldi bana.Kova hatunu dediği gibi, hemcins sanırım sorun.
görmedim, o öyle diyorsa öyledir o k e y.Konu sahibi kendisi söyledi yoğun olarak ilgi açlığı yaşadığını ama p e k i.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?