Ben Normal Değilim Hemde Hiç....

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
40
Herkese iyi geceler

Kendimde farkettigim ama sanirim kendime bile itiraf edemedigim bi sorunum var.

Pek guzel biri sayilmam hayatimda kimse olmadi oyle hergun cikma teklifi alanlardan olmadim ama kendinde soyle biseyi farkettim mesela benden hoslanan ilgi alaka gosteren bir erkek var ben kendisinden hoslanmiyorum hatta ilgi alakasi beni rahatsiz ediyor.Evet ters bi durum mesela kizlar birinin ilgi alakasindan hoslanir ama ben rahatsiz olurum hele hoslanmiyorsam resmen bana batar ama o sevmedigim kisi baska birine ilgi alaka gostersin kiskancliktan deliriyorun resmen.

Son zamanlarda is yerinde biri var cok mesafeliyiz is arkadasida sayilmayiz cunku islerimiz genelde farkli ama gordugu ortamlarda karsilastigimizda konusmaya calisirdi kac kere uzaktan bana baktigini farkettim

Hatta ben bi iki kere odama sabah girer girmez kapimi caldi hal hatir sorup gitti o kadar sacma geliyor cunku biz bununla arkadas falan bile degiliz neyse niyeyse ısınamadim bu cocuga hatta ısinamadigimi hissettikce Allah korusun ya kaderime bu yazilmissa diye tedirgin oldum insallah oyle birsey yoktur diye dualar ettim.

Ve neyse birkac gun once isle ilgi cok kotu bi durum oldu bi karisiklik meydana geldi bu karisikligin nedenlerinden biride oymus bende karsilasirken aniden bi patladim neden dikkat etmiyorsun diye tabi sonradan ozur diledim kusura bakma hersey bi anda karisinca fevri davrandim dedim onemli degil vs dedi.

Neyse sonrasinda baktim ise yeni baslamis kizlardan biroyle koridorda oturmus konusuyordu nasil gereksiz bi kiskanclik oturdu icime anlatamam

Sonradinda odama geldi kagit kalem ariyor tekrar ozur diledim oda bi baktim kağıda numaradini yaziyor herhalde o karisikligi duzeltmek vs icin numaradini birakiyor falan diye dusunurken aldi numarayi gitti kesin o kiza verecek diye bu sever yine kiskandim.

Bunu sadece ornek olarak verdim cunku belki bu cocuktan hoslandigimi dusunebilirsiniz ama kesinlikle oyle degil yani bu durum hep boyle sevmedigim biri bi kiza ilgi gosterip ilgilenince kiskaniyorum.

Kesinlikle simarik buyutulmis biride hic olmadim kendi halinde buyuyenlerdenim bu durum nedendir ve nasil atlatirim diye dusunuyorum bide bu hal icimde gittikce buyuyor kimselere anlatamadim paylasmak istedim.

ilgiye aç olsa kendisinde gösterildiğinde rahatsız olmaz. bu başka bi durum sanki adını koyamadım ama ilginç. hayır bu kadar ısınamadığın birinin senden kopmasına sevinmen gerekirken kıskanıyorsun.
buldum buldum adını “herkes benimle ilgilensin, hiçbirinize pas vermeyeceğim, benden sonranız olmasın” hastalığı.

İşte ona ilgi açlığı deniyor kısaca

Once bu yazdiginizi okuyunca hem sinirlendim hem uzuldum sonrada sanirim dogru olani soylediginizi kabul etyim ama inanin bu hal beni fazlasiyla rahaysiz ediyor

Valla sizin durum ilgiyi göstere göstere sevmekten daha kötü. Seviyosunuz çünkü ama herkes sadece sizi sevsin siz de onlara köpek cekin istiyosunuz. Nasıl düzeltilir bu durum bilmem tehlike arzediyosunuz onu biliyorum ama

Once bu yazdiginizi okuyunca hem sinirlendim hem uzuldum sonrada sanirim dogru olani soylediginizi kabul etyim ama inanin bu hal beni fazlasiyla rahaysiz ediyor
psikolojik yardım? bu şekilde hayatına kimseyi alamazsın. lütfen kırılma, aslında bakarsan olduğu durumun son derece farkında birisin. 1-0 önde sayılırsın

İlgiyi seviyordur ama o kişiden hoşlanmıyordur. Belki de cinsel kimlikle alakalı bir durum. Altında yatan psikolojiyi bilemem ama üstündeki ilgi gidince üzülmek bence ilgi açlığı.
ilgi gidince üzülmesinden çok, kendine verilen ilginin başka bir hemcinsine verilmesine üzülüyor gibi geldi bana. Kova hatunu dediği gibi, hemcins sanırım sorun.

Bunun bende farklı bir mıdeli vardı.ben ilgi gösterildiğinde iterdim insanları.uzaklaltırıdım kendimden benim tam tersim bi kız vardı sevgilisi de vardı ama kimseye de söylemezdi herkesle flörtleşir kendine aşık ederdi.ben benimle ilgilenen adamlar başka kadınla ilgilenince kıskanmazdım ama onunla ilgileniyorlarsa gerçekten kıskançlıktan delirirdim

Bence tamamen mutlu olmamanızla alakalı. Siz kendi kurdugunuz dünyanizda mutlu oldugunuzda başkalarının ne yaptigi önemsiz hale gelir. Ancak siz mutlu değilseniz, baskalarinin mutlulugunu kıskanırsiniz. Bu durumu dusunmenizi oneririm

Valla sizinki hazmedememe. Başkasının sizin yerinizi alabileceği gerçeğini hazmedememe ve bir çocuğun oyuncağını sevmesede paylaşmaması vermemesi gibi sizden hoşlanan insanları sevmesenizde vermeme ve yanınızda tutma isteği. çocuğun elinden sevmediği oyuncağını alıp başka birine verince ve o da bu oyuncağı sevince oyuncağın kıymete binmesi sizde olmayana ya da kaçırdığınızı düşündüğünüz oyuncağa duyulan kıskançlık. bundan nasıl kurtulursunuz asıl ona gelelim. O adamı geri alıp vakit geçirip iyi bir ilişki yaşayıp etrafınızda dönen ya da bakan erkekleri fark etmeyince kurtulursunuz. Önce bi geri alın oyuncağınızı sağına soluna bakın oynayın bakalım sevebilecek misiniz? O zaman uzun süre onla oynarsınız sonra bi bakmışsınız oyuncaklarla oynama yaşınız geçmiş elinizdekine sıkı sıkı sarılır son oyuncağınız kocanızdan olmak istemezsiniz. Bizde burdan Allah mutlu mesut etsin deriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…